Din professionelle maler

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Sikre dig et professionelt resultat

I malerfaget går kvalitet og bæredygtigthed oftes hånd i hånd. Den maling vi anvender holder længere og er sundere for bygningen. Ved at bruge miljøvenlig maling, sikrer du dig ikke kun et sundere hjem, men også et sundere liv. Der kan være en lang række giftige stoffer i traditionel maling som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt. Ved at brugemiljømærket bæredygtig maling minimerer du din eksponering til disse stoffer og får dermed et sundere miljø. Det er vores malere rigtig glade for, da de så heller ikke behøver at håndtere disse udfordringer.

Traditionel maling der er silikone- eller plastbaseret, kan udskille miljøskadelige stoffer til grundvandet når det regner af væggene. Bl.a. på denne baggrund motiveres vi til at bruge miljøvenlige materialer, når vi maler. Sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at vælge kvalitetsmaterialer og forbedre kvaliteten af vores medarbejderes arbejdsvilkår.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Tømrer

—— Fokus på kundeoplevelsen

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerhåndværket bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienteret og går op i at bruge bæredygtige materialer, hvor det er muligt, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb. 

For at udføre et arbejde af høj kvalitet er kundeoplevelsen den mest centrale del. For at sikre os, at du får denne gode oplevelse med dit malerprojekt, starter vi med en omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan få et overblik over hvordan vi arbejder her.

Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtigthed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtigte varianter på markedet. Vi går også op i at lære vores malerlærlinge om, hvordan man træffer gode valg, hvor både kunden og miljø er i fokus. 

Vi arbejder også sammen med Københavns Erhvervsakademi for at give de studerende mulighed for at løse problemer i en rigtig virksomhed, hvor vi får en lang række kreative løsninger. På denne måde sikre vi os, at vi har en konstant strøm af nye tiltag i form af bæredygtighed, projektledelse og kommunikation. 

Vil du arbejde sammen med os så skriv endelig, vi er altid interesseret i nye spændende samspil.

—— Erhverv

Hos Brdr. Lauridsen er vi specialister i renovering af lejligheder og erhvervsmål og har gennem årene skabt os en lang række erfaringer og ekspertise. Vi ved derfor også, at det er vigtigt at have glade beboere og lejere. Ved at bruge maling af høj kvalitet, som er sund for både mennesker og miljøet, giver du dine beboere og lejere en sundere hverdag. Samtidig arbejder vores malere hurtigt og effektivt, så beboere og lejerne bliver forstyrret mindst muligt. 

Det kan være svært at sælge ideen om at få malet f.eks. en trappeopgang, men ideen om et sundere og mere miljøvenligt liv er typisk nemmere at sluge. Vil du høre mere om vores bæredygtige initiativer eller have et uforpligtende tilbud på dit projekt, så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

—— Vores malere kører langt for glade kunder

 

Hos Brdr-Lauridsen ved vi hvor uvurderlige glade kunder kan være. Derfor kører vi også langt for at udfører netop det arbejde som kræves og som dækker kundens behøv og ønsker. 

Væsentlige miljømærker