arrow pointer

Din professionelle maler

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Sikre dig et professionelt resultat

I malerfaget går kvalitet og bæredygtighed oftest hånd i hånd. Den maling vi anvender, holder længere og er sundere for bygningen. Ved at bruge miljøvenlig maling, sikrer du dig ikke kun et sundere hjem, men også et sundere liv. 

Der kan være en lang række giftige stoffer i traditionel maling, som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt. Ved at bruge miljømærket, bæredygtig maling minimerer du din eksponering til disse stoffer og får dermed et sundere miljø. Det er vores malere rigtig glade for, da de så heller ikke behøver at håndtere disse udfordringer.

Traditionel maling, der er silikone- eller plastbaseret, kan udskille miljøskadelige stoffer til grundvandet når det regner på f.eks. facaden. Bl.a. på denne baggrund motiveres vi til at bruge miljøvenlige materialer, når vi maler. 

Sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at vælge kvalitetsmaterialer og forbedre kvaliteten af vores medarbejderes arbejdsvilkår.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Tømrer

—— Fokus på kundeoplevelsen

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerhåndværket bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt.

Vores hold af professionelle malere er detaljeorienteret og går op i at bruge bæredygtige materialer, hvor det er muligt, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb.

For at udføre et arbejde af høj kvalitet, er kundeoplevelsen den mest centrale del. For at sikre, at du får den gode oplevelse med dit malerprojekt, starter vi med en omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan få et overblik over hvordan vi arbejder her.

Bæredygtigt certifikat håndværk

Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtigthed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtigte varianter på markedet. Vi går også op i at lære vores malerlærlinge om, hvordan man træffer gode valg, hvor både kunden og miljø er i fokus. 

Vi arbejder også sammen med Københavns Erhvervsakademi for at give de studerende mulighed for at løse problemer i en rigtig virksomhed, hvor vi får en lang række kreative løsninger. På denne måde sikre vi, at vi har en konstant strøm af nye tiltag, i form af bæredygtighed, projektledelse og kommunikation.

Vil du arbejde sammen med os, så skriv endelig. Vi er altid interesserede i nye, spændende samspil.

—— Erhverv

Hos Brdr. Lauridsen er vi specialister i renovering af lejligheder og erhvervsmål og har gennem årene skabt os en lang række erfaringer og ekspertise. Vi ved derfor også, at det er vigtigt at have glade beboere og lejere. Ved at bruge maling af høj kvalitet, som er sund for både mennesker og miljøet, giver du dine beboere og lejere en sundere hverdag. Samtidig arbejder vores malere hurtigt og effektivt, så beboere og lejerne bliver forstyrret mindst muligt.

Det kan være svært at sælge idéen om at få malet f.eks. en trappeopgang, men ideen om et sundere og mere miljøvenligt liv, er typisk nemmere at sluge. Vil du høre mere om vores bæredygtige initiativer eller have et uforpligtende tilbud på dit projekt? Så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Maling af vinduer

Hos Brdr. Lauridsen tilbyder vi professionel maling af vinduer i høj kvalitet. Vi kommer gerne ud og gennemgår vinduerne, så vi sammen med dig finder den mest optimale løsning. Vi anbefaler generelt at vinduer bliver malet minimum hver 6-8. år, alt efter hvor udsatte de er.

Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer en langtidsholdbar løsning. Samtidig anvender vi kun bæredygtig maling, hvilket garanterer et klimavenligt resultat. 

Maling af trapper

Trænger trapperne i opgangen til at blive malet? Så udfører vi hos Brdr. Lauridsen professionel maling af trapper. Vi sikrer en kvalitetsløsning med fokus på detaljerne. Vi har stort fokus på forarbejdet, for at sikre så lang en holdbarhed som muligt.

Er du i tvivl om hvilken løsning, eller hvilke farver, der måske passer bedst sammen? Så rådgiver vi dig gerne til den flotteste og mest optimale løsning.

Vi har mange års erfaring, og sikrer et resultat, du med sikkerhed bliver glad for.

Maling af facader

Er dine facader falmet med tiden? Så tilbyder vi effektiv maling af facader til skarpe priser. Vi har mere end 15 års erfaring med renovering og maling af facader i København. Vi kan med vores lifte hurtigt og effektivt male facader i etageejendomme, hvilket garanterer en konkurrencedygtig pris.

Vi har stort fokus på at arbejdet bliver udført professionelt, hvilket sikrer en holdbar løsning. Vi anvender udelukkende bæredygtige materialer, hvilket både er sundere for dig og miljøet.

geografisk arbejdsområde

—— Vores malere kører langt for glade kunder

Hos Brdr. Lauridsen ved vi hvor uvurderlige glade kunder kan være. Derfor kører vi også langt for at udfører netop det arbejde, som kræves og som dækker kundens behøv og ønsker.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud