arrow pointer

Maling af trappeopgang

—— Et professionelt team til maling af trappeopgange i København

Vi leverer altid arbejde af høj kvalitet, og har fokus på at kundens samlede oplevelse både før, under og efter malingen af trapperne. Når vi maler, lægger vi vægt på, at forarbejdet er i orden for at sikre, at holdbarheden bliver så lang som muligt. 

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Fokus på kundeoplevelsen

Din trappeopgang er noget af det første du ser og morgenen og det sidste du ser når du kommer hjem – det kan derfor være en nøgle til stor livsglæde og ro at den er velholdt og smuk. Ved maling af trapperne få du en moderne og rent look, som du stolt kan vise frem. Maling af trapper er en sjov og spændene process som du har stor mulighed for at deltage aktivt i. Du har mulighed for at være med ved valg af farver og kombinationer så de malede trapper er som du vil have dem.

—— Bæredygtighed

I maler verden går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd dette gælder også med maling af trapper. Der er dog mange, typisk oversete, fordele ved at vælge bæredygtig maling til maling af trapper. Traditionel maling indeholde VOC’er, en gas, som kan være farlige og skadelige hvis indåndet dagligt eller i store mængder. Den maling vi bruger har kun lidt eller ingen VOC, dette betyder at du ikke bliver udsat for unødvendige gasser og du kan derfor leve en sundere hverdag. Som en bonus til en sundere hverdag, kan du med en bæredygtig proces af maling af trapper også have god samvittighed da maling er produceret af organiske produkter frem for olie. På denne måde er dit malings valg når du maler trapper med til at give dig et sundere liv og os alle et sundere miljø.

Læs mere om vores bæredygtige initiativer på vores LinkedIn.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud