arrow pointer

Maler i Helsingør

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Din professionelle maler i Helsingør

Bliv de næste, der oplever et kvalitetsorienteret og effektivt malerarbejde udført af Brdr. Lauridsen. Vi har udført malerarbejde siden firmaet blev stiftet i 2006. Her har vi udført malerarbejde hos boligforeninger og erhvervsudlejere med malerarbejde.

Med vores mange lifte dækker vi kravene til at udføre malerarbejdet på etageejendommenes facader og vinduer i Helsingørs gader og baggårde. På den måde kan disse males med mindst mulige gener for beboerne. Som malerfirma dækker vi et bredt udvalg af maleropgaver.

Firmaets dygtige malere klarer også maling af trapper og opgange, så slidte opgange forvandles til flotte indbydende indgange til lejligheder. Lejligheder som vi har mange års erfaring med at male og istandsætte.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

—— Erfarne malere - et professionelt resultat

Et flot malerarbejde med en høj slidstyrke kommer ikke af sig selv. Det kræver dygtige medarbejdere, som sikrer at overfladerne er håndteret rigtig og at der er anvendt de rigtige materialer og maling.

Uanset om det, er udvendig maling af facader, udvendig maling af vinduer eller indvendig maling af opgange eller lejligheder, så sørger vi for at overfladen bliver slebet grundigt og at alle væsentlige skader og huller repareres samt spartles. Når dette arbejde er grundigt udført, kan maleren begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde.

Den maling vi anvender er nøje udvalgt ud fra miljø- og kvalitetskriterier, som sikrer, at resultatet holder længere og er sundere for bygningen. Ved at bruge miljømærket og bæredygtig maling minimerer vi medarbejdere og ejendommens beboere for eksponering overfor evt. skadelige stoffer, der findes i traditionel maling.

Sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at vælge kvalitetsmaterialer og forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere.

Fokus på kundeoplevelsen

Hos Brdr. Lauridsen kan du, som kunde i Helsingør, altid forvente en kyndig rådgivning og vi leverer altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Vores erfarne malere hjælper og vejleder gerne i sammensætning og valg af farver inden maleropgaven starter. 

For at sikre, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter vi med en omhyggelig planlægning, præcis dialog og, efter endt malerarbejde, en effektiv opfølgning. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienterede og går op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud