Maler i Helsingør

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Din professionelle maler i Helsingør

Bliv de næste der oplever et kvalitetsorienteret og effektivt malerarbejde udført af Brdr. Lauridsen. Vi har udført malearbejde siden firmaet blev stiftet i 2006. Her har vi udført malerarbejde hos boligforeninger, erhvervsudlejere med malearbejde.

Med vores mange lifte dækker vi de fleste krav til at udføre malerarbejdet på etageejendommenes, så facader og vinduer i Helsingørs gader og baggårde kan males med mindst mulige gener for beboerne. Som malerfirma dækker vi et bredt udvalg af maleropgaver og anvender ofte egne lifte.

Firmaets dygtige malere klarer også maling af trapper og opgange, så selv slidte opgange forvandles til flotte indbydende indgange til lejligheder. Lejligheder som vi har mange års erfaring med at male og istandsætte.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

—— Erfarne malere - et professionelt resultat

Et flot malerarbejder med en høj slidstyrke kommer ikke af sig selv. Det kræver dygtige medarbejdere som sikrer at overfladerne er håndteret rigtig og der er anvendt de rigtige materialer og malinger.

Uanset om det i Helsingør er udvendige maling af facader, udvendig maling af vinduer, eller indvendige maling af opgange og maling af lejligheder sørger vi for at overfladen bliver renset/slebet grundigt og alle væsentlige skader og huller repareres og spartles. Når dette arbejde er grundigt udført, kan maleren begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde.

De malinger vi anvender er nøje udvalgt ud fra miljø og kvalitetskriterier som sikrer, at resultatet holder længere og er sundere for bygningen. Ved at bruge miljømærkede og bæredygtige malinger minimerer vi medarbejdere og ejendommens beboere for eksponering overfor evt. skadelige stoffer der findes i traditionel maling. Sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at vælge kvalitetsmaterialer og forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere.

Fokus på kundeoplevelsen

Fra Brdr. Lauridsen kan du som kunde i Helsingør altid forvente en kyndig rådgivning og vi leverer altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Vores erfarne malere hjælper og vejleder gerne i sammensætning og valg af farver inden maleropgaven starter.
For at sikre os, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter vi med en omhyggelig planlægning, præcis dialog og efter endt malerarbejde en effektiv opfølgning. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienterede og går, hvor det er muligt, op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker