arrow pointer

Maling af facader

—— Maling af facader - effektivt og til skarp pris

Vi har malet facader og renoveret facader i København i mere end 15 år, hvor vi har arbejdet for en lang række boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer.
Som specialister i facademaling er vi bevist om værdien af der er en flot malet facade man møder når man kommer hjem.

Med Brdr. Lauridsens egne lifte, der matcher perfekt til maling af facader i storbyens etageejendomme, og erfarne malere kan maling af facade ske til en fornuftig pris. Vores malerafdeling råder over storerfaring med valg af bæredygtig facademaling hvor det er muligt samt hvilke sætningsskader og øvrige skader på murværk der skal udbedres inden man maler facaderne.

Med brug af vores lifte slipper boligforeningen for stilladser der fylder meget og prisen på maling af facaden forbliver konkurrencedygtig.

Du kan udregne jeres pris på maling af facader her

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Brdr. Lauridsen – din garanti for et slidstærkt resultat.

Med facader malet af Brdr. Lauridsen får du mulighed for dagligt at komme hjem til en af de smukkeste ejendomme på vejen. Når vores facademaling holder længere, skyldes det omhyggelig materialevalg, en grundig gennemgang af murværk og udbedring af sætningsskader, pudsskader mv. samt erfarne malere.

Ofte viser gennemgangen at en grundig rensning af facaden ikke er tilstrækkelig, enten pga. tidligere anvendte materialer eller at mange gamle ejendomme får med tiden sætningsskader, så udbedring af sætningsskader i murværk er ofte en opgave der går forud for facademaling.
Det har skabt et enestående samarbejde mellem malere og murer, således at alle reparationer af murværk som f.eks. løse sten, skader på puds, skader på soklen, frostsprængninger m.v. er klar inden

—— Processen

—— Valget af materialer til facademaling

Valget af de rigtige produkter til renovering af facader og maling af facader er afgørende for et godt resultat. De rigtige produkter tager også hensyn til miljøet og skal således både leve op til facadens behov for at kunne ånde og holde længe samt hensynet til det omgivende miljø.

Når vi taler hensynet til det omgivende miljø, har vi gennem valget af produkter bl.a. sat fokus på at minimere udvaskningen af microplast til naturen. Hos Brdr. Lauridsen tager vi ansvar for både miljø og kvalitet når vi leverer en god kundeoplevelse.

—— Bæredygtighed

Kvalitet og bæredygtighed går ofte hånd i hånd når man taler om maling. Der er mange – typisk oversete – fordele ved at vælge bæredygtig facademaling, når du skal have malet boligens facade. Der findes bæredygtige facademalinger som er et professionelt alternativ til såvel acryl- som silikatmalinger og er velegnet til bygninger, hvor der ønskes en åben facadebehandling og en bæredygtig løsning.

Det er uhyre vigtigt, at facademaling på ejendommene tillader facaden at “ånde”, dvs. at slippe af med den fugt der opstår i bygningen på en måde så malingen ikke skaller af, og samtidig beskytte bygningen mod vind og vejr. Det kaldes en diffusionsåben facademaling. De bæredygtige facademalinger vi arbejder med er fri for organiske opløsningsmidler (VOC’ere), konserveringsmidler som methylisothiazolinon og methylchloroisothiazolinon (MI og MIC), blødgørere, biocider/fungicider, tungmetaller og microplast.

bæredygtigt håndværk

Hvad gør vi?

I Brdr Lauridsens arbejde vi løbende med, at minimere ressourceforbruget og vi tester løbende muligheden for, at anvende malerprodukter og facademaling udvundet af planter. Det giver os en mulighed for, at bidrage til at mindske forbruget af klodens ressourcer og samtidig være i stand til at vedligeholde vores bygninger. Det mest kendte produkt er nok linoliemaling, der udvindes af hørfrø, med der findes en lang række mindre producenter, som er dedikeret til at udvikle denne type maling også til den professionelle bygningsindustri. En udvikling vi følger nøje.

Vi bestræber os på, at forbedre dine miljørigtige valgmuligheder når det gælder valget af facademaling, så vi kan bidrager til at give dig et sundere miljø. Læs mere om det på vores LinkedIn.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud