arrow pointer

Din professionelle håndværker

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Vi sikrer dig et professionelt resultat

Hos Brdr. Lauridsen har du altid mulighed for at komme i kontakt med en af vores dygtige håndværkere som hurtigt og enkelt kan hjælpe dig med spørgsmål til dit projekt. Når du kontakter os, planlægger vi sammen et møde, så vi kan komme ud og vurdere projektet. På den måde skaber vi det bedst mulige overblik over projektet, så vi sikrer, at der ikke kommer uforudsete problemer. Dermed slipper du for bøvl og besvær.

Vores håndværkere bruger produkter af høj kvalitet som er nøje udvalgt fra vores leverandører. Et godt resultat som skal holde i mange år kræver gode håndværkere og gode materialer, derfor sikrer du dig altid et færdigt produkt med bæredygtighed i højsædet når du bruger Brdr. Lauridsen.

På denne side kan du læse alt om vores forskellige håndværkere og vores kompetencer, du kan også udfylde vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud allerede i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til vores ydelser

Tømrer

Maler

Murer

—— Din lokale og troværdige tømrer

Hos Brdr. Lauridsen er der ikke et projekt der er for stort eller småt, og vi står altid klar til at hjælpe dig under hele processen. Vores arbejdsproces er lige til og gennemskuelig så du altid ved hvor vi befinder os i projektet. Vores håndværkere arbejder i Storkøbenhavn samt hele Nordsjælland til og med Køge og Roskilde. Få gennemført dit byggeprojekt med en håndværker der har styr på bæredygtighed og som kan stå indenfor det arbejde som bliver leveret.
Bæredygtigt certifikat håndværk

En maler som er lige til

Vi går op i at bruge bæredygtig maling så du får et miljøvenlig og sundere hjem og et bedre indeklima. Den rigtige maling gør, at bygningen bedre kan ånde og er derfor medvirkende til at den nymalede facade holder længere. En dygtig håndværker bruger højkvalitets materialer. Når det gælder maling, går materialernes kvalitet og bæredygtighed typisk hånd i hånd. Du kan høre mere om vores håndværker og hvordan vi altid sikre os et godt resultat. Vi glæder os til at høre fra dig!

—— Hurtig og effektiv murer

Står du og skal have renoveret trappeopgang eller pudset facade? Hos Brdr. Lauridsen er vi eksperter til alt hvad angår ejendomme. Vi har gennem vores mange år i branchen fundet nye kreative løsninger og effektiviseret processerne. Med vores gode håndværkere og fokus på bæredygtighed kan du med god samvittighed, og ro i maven, booke os til dit projekt.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Vores certificeringer

Indhent et tilbud