Maling af trapper2020-11-03T08:48:51+01:00

MALING AF TRAPPER

Maling af trapper

Få istandsat ejendommens hoved- eller køkkentrappe. Oplev minimale gener ved maling af trappe. Du får kvalitets bevidste løsninger med fokus på detaljerne.

Nyd et professionelt malerteam

Vi leverer altid arbejde af høj kvalitet, og har fokus på at kundens samlede oplevelse både før, under og efter malingen af trapperne. Når vi maler, lægger vi vægt på, at forarbejdet er i orden for at sikre, at holdbarheden bliver så lang som muligt. 

  • Maling af træværk – For en bedre vedhæftning og levetid af malingen, gør vi en del ud af slibning og afvaskning. Der hvor træværket er ekstra udsat – som for eksempel dørkarme – grundes disse med en hæftemaling for en bedre og længere holdbarhed.

  • Valg af farver – Tag del i den spændende proces med sammensætning af farver til maling af trappen. Sammen finder vi den farve og den maling, der får din opgang til fremstå indbydende og flot og holder længe. 

  • Udskiftning af linoleumsgulv – Adgang til en verden af erfaring – når trappetrinene er slidte og står til udskiftning, er vi din kreative sparringspartner i valg af farve, kvalitet af materiale og endelig udskiftning. Der er også god mulighed for at vælge bæredygtigte materialer som kommer med en lang række fordele.

  • Reparation af håndfang og balustre – bevar en tryg følelse når man færdes på trapperne. Vi reparerer og fastgør løse håndfang og knækkede balustre, så man sikkert kan støtte sig til gelænderet.

Maling_Renovering_lasse

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Lasse Lauridsen
Projektchef


Mobil: +45 81718003
Mail: lasse@brdr-lauridsen.dk

Din trappeopgang er noget af det første du ser og morgenen og det sidste du ser når du kommer hjem – det kan derfor være en nøgle til stor livsglæde og ro at den er velholdt og smuk. Ved maling af trapperne få du en moderne og rent look, som du stolt kan vise frem. Maling af trapper er en sjov og spændene process som du har stor mulighed for at deltage aktivt i. Du har mulighed for at være med ved valg af farver og kombinationer så de malede trapper er som du vil have dem. 

Bæredygtighed

I maler verden går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd dette gælder også med maling af trapper. Der er dog mange, typisk oversete, fordele ved at vælge bæredygtig maling til maling af trapper. Traditionel maling indeholde VOC’er, en gas, som kan være farlige og skadelige hvis indåndet dagligt eller i store mængder. Den maling vi bruger har kun lidt eller ingen VOC, dette betyder at du ikke bliver udsat for unødvendige gasser og du kan derfor leve en sundere hverdag. Som en bonus til en sundere hverdag, kan du med en bæredygtig process af maling af trapper også have god samvittighed da maling er produceret af organiske produkter frem for olie. På denne måde er dit malings valg når du maler trapper med til at give dig et sundere liv og os alle et sundere miljø.

Læs mere om vores bæredygtige initiativer på vores LinkedIn.