arrow pointer

Effektiv maler på Østebro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Malerfirma på Østerbro

Oplev kvalitetsorienteret og effektivt malerarbejde udført af malerfirmaet Brdr. Lauridsen.

Som malerfirma løser vi et bredt udvalg af maleropgaver og anvender ofte egne lifte fremfor stillads til udendørs opgaver. Med vores mange lifte dækker vi de fleste behov til at udføre malerarbejde på etageejendommenes facader, døre og vinduer på Østerbro. Det hjælper til, at vi kan male og reparere med mindst mulige gener for beboerne.

Brdr. Lauridsen har i mere end 15 år hjulpet en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere på Østerbro med:

Med omhyggelig maling af trapper og opgange bliver slidte opgange til flotte og attraktive indgange til lejligheder. Lejligheder, som vi siden starten i 2006, har opbygget en enorm erfaring med effektivt at renovere og male.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

—— Din professionelle maler på Østerbro

En høj slidstyrke og et flot malerarbejde kommer ikke af sig selv. Det kræver, at vores malere behandler overfladerne korrekt og at man anvender de rigtige materialer og maling.

Uanset, om det er udvendig maling af facader, udvendig maling af vinduer eller indvendig maling af opgange og eller lejligheder, så sørger vi for, at overfladen bliver slebet grundigt og at alle væsentlige skader og huller repareres samt spartles.

Når maleren har slebet overfladen grundigt og alle væsentlige skader og huller er repareret og spartlet, kan man begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde. Malingen vi anvender er nøje udvalgt ud fra miljø- og kvalitetskriterier. Det sikrer, at resultatet holder længere og er sundere for bygningen og beboerne.

Der kan være en lang række giftige stoffer i traditionel maling, som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt. Ved at bruge miljømærket og bæredygtig maling minimerer ejendommens beboere for eksponering af disse stoffer og det giver dermed et sundere miljø.

Sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at udvælge kvalitetsmaterialer og forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere.

Kundeoplevelsen i centrum

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen er din garanti for et malerarbejde udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienterede og går op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb.

Hos Brdr. Lauridsen kan du, som kunde på Østerbro, altid forvente en kyndig rådgivning og en vel udført maleropgave. Vores erfarne malere hjælper og vejleder i sammensætning og valg af farver, og ud fra en grundig gennemgang modtager du altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. For at sikre os, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter alle opgaver med en omhyggelig planlægning sammen med kunden. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 Cradel certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud