Maling af vinduer

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Hvad tilbyder vi?

Vi leverer altid arbejde af høj kvalitet, og har fokus på at kundens samlede oplevelse både før, under og efter malingen af trapperne. Når vi maler, lægger vi vægt på, at forarbejdet er i orden for at sikre, at holdbarheden bliver så lang som muligt. 

—— Oplev det

Vi kommer ud og gennemgår vinduerne. Resultatet af screeningen sammenfatter vi i en vurdering af deres tilstand og behovet for behandling og maling af vinduerne. Sammen ser vi på resultatet af gennemgangen og holder op mod tid, økonomi, farvevalg og øvrige relevante krav. 

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Fokus på kundeoplevelsen

Maling af vinduer behøver dermed ikke at være et svært eller uoverskueligt projekt at begynde på. Allerede fra din første kontakt med os kommer vi til at være din sparringspartner til dit projekt med maling af vinduer. På denne måde kan vi anatomisk arbejde så det tiden fra første kontakt til at dine vinduer er blevet malet er så kort som mulig.

—— Kvalitet

Når det gælder maling af vinduer, lægger vi vægt på at forarbejdet er i orden, for at sikre at holdbarheden bliver så lang som mulig. Vinduerne bliver vasket og slebet, sømhuller og revner bliver lukket. På denne måde trækker der ikke vand ind i træet, efter maling af vinduet.

Vinduerne står derfor fuldt dækket og lukket i overfladen efter behandling og maling af os. Vi anbefaler, maling af vinduer hver 6-8 år alt efter, hvor udsatte de er. Dette sikrer, at vinduerne holder længst muligt.
Skaller malingen eller opstår der andre skader pga tidligere sjusket håndværk skal de dog males oftere. Hvis ikke der bliver malet vinduer kan det medføre at træet rådner og at vinduet derfor skal renoveret eller i værste fald udskiftes helt. 

—— Sammen kan vi tage de gode valg

Med maling af vinduer er er det en fordel at der bruges materialer af høj kvalitet da det kan forlænge levetiden af vinduet og hvor lang tid der går før det behøves at males igen. Maling som er bæredygtigt forurener mindre og lader træet ånde bedre så malingen på vinduerne ikke skaller af. Det er på denne måde muligt at vente endnu længere, før det bliver nødvendigt at male dem igen, samtidig med at vi passer på miljøet og vores grundvand. Du kan også løbende følge med i vores bæredygtige initiativer på vores LinkedIn.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker