Totalentreprise

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Totalrenovering og istandsættelse

Vi skaber lyse og indbydende kontor og lejligheder med miljøvenlige produkter. Effektivt bliver flyttelejligheder, kontorer eller butikslokaler klargjort, så lejere eller fremtidige bruger trykt kan rykke ind i nye flotte lokaler til aftalt tid. Skal indretning af lokalerne ændres, dvs. skal eksisterende skillevægge fjernes, skal der sættes nyt loft op, udskiftes døre, m.v. så står vi klar til at realisere dine ønsker. 

—— Renovering af erhvervslejemål eller lejligheder

Bæredygtighed er et nøgleord for os og vi tilbyder derfor muligheden for at der bliver anvendt allergivenlige og VOC frie produkter. Det er vigtigt at man skaber flotte lokaler, men det er også vigtigt at renoveringen skal holde længe. Vores viden om kvaliteten af nye bæredygtige produkter er på forkant, så vores kunder kan tilbydes et ansvarsfuldt og kvalitetsbevidst materialevalg. Hvis du har specielle ønsker til maling eller andre materialer står vi selvfølgelig klar med professionel hjælp.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Vi tilbyder bl.a.

Kvalitet og tillid

—— Den gode oplevelse

Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.

Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

geografisk arbejdsområde

—— Vi kører rundt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Væsentlige miljømærker