arrow pointer

Totalentreprise

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Totalrenovering og istandsættelse

Vi skaber lyse og indbydende kontorer og lejligheder med miljøvenlige produkter. Effektivt bliver flyttelejligheder, kontorer eller butikslokaler klargjort, så nye eller gamle lejere trygt kan rykke ind i nye flotte lokaler, til aftalt tid.

Skal indretning af lokalerne ændres, d.v.s. skal eksisterende skillevægge fjernes, skal der sættes nyt loft op, udskiftes døre, m.v., så står vi klar til at realisere dine ønsker.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Renovering af erhvervslejemål eller lejligheder

Bæredygtighed, er et nøgleord for os, og vi tilbyder derfor muligheden for, at der bliver anvendt allergivenlige og VOC-frie produkter. Det er vigtigt, at man skaber flotte lokaler, men det er også vigtigt at renoveringen skal holde længe.

Vores viden, om kvaliteten af nye bæredygtige produkter, er på forkant, så vores kunder kan tilbydes et ansvarsfuldt og kvalitetsbevidst materialevalg. Hvis du har specielle ønsker til maling eller andre materialer, så står vi selvfølgelig klar med professionel hjælp.

Kvalitet og tillid

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtigthed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører, for at få miljøtestet nye produkter og presser på, for at få flere bæredygtigte varianter på markedet. Vi går også op i at lære vores malerlærlinge om, hvordan man træffer gode valg, hvor både kunden og miljø er i fokus.

Vi arbejder også sammen med Københavns Erhvervsakademi, for at give de studerende mulighed for at løse problemer i en rigtig virksomhed, hvor vi får en lang række kreative løsninger. På denne måde sikrer vi, at vi har en konstant strøm af nye tiltag, i form af bæredygtighed, projektledelse og kommunikation.

Vil du arbejde sammen med os? Så skriv endelig. Vi er altid interesserede i nye, spændende samspil.

—— Den gode oplevelse

Det er vigtigt for os, at kunden altid er i fokus og at kunden får en god oplevelse, med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Vedligeholdelsesplan - Få overblikket

Hos Brdr. Lauridsen giver vi det nødvendige overblik til boligforeninger, med en vedligeholdelsesplan, der er til at betale. I vil bl.a. få overblik over ejendommens stand, hvilke ting I bør prioritere, samt hvornår de bør udføres. Det sikrer en ejendom i god stand, og en forening med bedre økonomi.

Planen giver et professionelt overblik, så I undgår uforudsete udgifter. I kan selv prioritere opgavernes rækkefølge, men den giver jer bedre mulighed for at forhandle overfor finansieringsinstitutter og leverandører.

Bæredygtige løsninger

Vælger du os til din totalentreprise, kan du være sikker på, at få en bæredygtig og klimavenlig lsning. Vi har stort fokus på at levere kvalitetshåndværk, som både giver et sundt indeklima, og samtidig også ser godt ud.

Du vil altid blive mødt af en faglig kompetent medarbejder, der nøje planlægger alle led og aspekter af projektet. Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den rigtige for dig? Så rådgiver vores dygtige medarbejdere dig gerne.

Uanset hvad, så kan du forvente en bæredygtig løsning, som både mindsker forureningen og C02 udslippet.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud