Facader2020-11-12T13:00:48+01:00

På denne side kan du læse alt om hvordan vi har specialiseret os i facader. Hos Brdr. Lauridsen står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit tømrer, maler eller murer projekt. Selvom vi kan hjælpe med det hele har vi specialiseret os i 4 forskellige punkter, hhv. vinduer, trapper, facader og erhverv.

Sund facade, sundere liv

Oplev trygheden, ved at være på forkant med at passe på din bygning. Vi tilbyder overvågning, renovering og vedligeholdelse af facader. Alt lige fra udbedring af sætningsskader, maling af facade og facadepudsning. Vi har mange års erfaring med renovering og istandsætning af facader og har gjort os gode erfaringer med at bruge bæredygtige materialer. På denne måde sikre vi os bl.a. at din bygning bedre kan ånde så renoveringen og malingen holder bedre og længere. Dette kan også hjælpe til at skabe bedre indeklima og give dig en sundere hverdag. 

FACADEMALING

Maling_Facader

Nyd en velholdt facade der fremstår flot og mere indbydende hver gang du kommer hjem. Hos Brdr. Lauridsen kan du trække på mange års erfaring i vedligeholdelse og maling af facader. Ved brug af den rigtige maling kan du også sikre dig en sundere facade, både for dig og miljøet. Vi har stort fokus på at vores håndværkers arbejde bliver udført professionelt og hurtigt. På denne måde kan du få malet din facade uden langvarig stillads og andre gener.

SÆTNINGSSKADER

Sætningsskader_Facader

Du har en bunke erfaring i baghånden når Brdr. Lauridsen hjælper dig med at passe og vedligeholde din ejendom. Det giver dig bl.a. mulighed for, at forebygge de dyre følgeskader der ofte følger sætninger i murværket. Det er bedst at være proaktiv når det gælder sætningsskader så man kan rette op på det inden skaden bliver til et langvarigt men for bygningen. Er du i tvivl kommer vi gerne ud og tager et kig på det for dig. Er du i tvivl om din facade har brug for at blive pudset er vi altid klar til at være din sparringspartner og hjælpe dig godt videre.

Den gode oplevelse
Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.
  .
Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.
Kontakt os
Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi normalt med større renoveringsprojekter.