Facader og facaderenovering

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Sund facade og god økonomi

Facaden – også benævnt klimavæggen – er altid under pres, og bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn, temperatursvingninger.  Dertil også indefra med den store mængde fugt der udskilles af beboere – og endelig også den fugt og de påvirkninger fundamentet som bygningen står på er udsat for.
Alle disse påvirkninger af facaden registrerer man typisk ikke i hverdagen, så slitagen på facaden sniger sig langsomt ind, og man vænner sig til at se den lille revne i facaden – som kan være starten på en større sætningsskade.
Man vænner sig tilsvarende til at se malingen langsomt begynder at skalle af facaden. Nogle gange løsner pudsen sig fra væggen og man ser det ikke da malingen er med til at holde det løse puds – så pludselig falder pudset af facaden. I den travle hverdag fylder det ikke så meget og pludselig kan man konstatere at der er opstået et behov for facaderenovering eller maling af facaden.

Læg så yderligere til at skader kan opstå, hvor man aldrig kikker forbi f.eks. højt oppe på facaden, måske i 5 sals højde eller hvis tagrenden er utæt.
Der findes gode løsninger til at imødegå dette.
Som kunde hos Brdr Lauridsen har du muligheden for at opleve den tryghed der er, ved at være på forkant med at passe på bygningen og facaden.
Med mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, maling af facade og facadepudsning tilbyder Brdr Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne til renovering af facaden og maling af facaden holder bedre.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

Facademaling

Med den store erfaring med istandsætning og renovering af facader og har Brdr Lauridsen gjort gode erfaringer med anvendelse af bæredygtige materialer til renovering af facaden og maling af facaden. Valget af de rigtige produkter til renovering af facader og maling af facader er afgørende for et godt resultat, og de rigtige produkter tager også hensyn til miljøet.
Produktet skal således både leve op til facadens behov for at kunne ånde og holde længe samt hensynet til det omgivende miljø.

Når vi tager hensynet til det omgivende miljø, har vi gennem valget af produkter bl.a. sat fokus på at minimere udvaskningen af microplast til naturen. Det vil sige den afvaskningen af facademalingen der stammer fra når regnes slår ind på bygningen. I traditionelle malinger er der et stort indehold af microplast, og som Miljøstyelsen i en rapport fra 2015 fastslår, så er plastmaling blandt hovedkilderne til udledning af microplast i naturen.
Brdr. Lauridsens strategi om at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri – herunder renovering af facader – er med til at sikre vores kunder en sundere bygning at leve i, og bygninger der bedre kan ånde, så renoveringen af facade og maling af facaden holder bedre og længere.

Facademaling

Når facaden på en bygning har gennemgået en renovering og maling, kan du i lang tid nyde en velholdt facade, der fremstår flot, og hvor der er tænkt over både kvalitet og bæredygtighed.

Hos Brdr. Lauridsen kan du trække på mange års erfaring i vedligeholdelse og maling af facader. Ved brug af den rigtige maling kan du også sikre dig en facade som er sundere både for dig og miljøet. Vi har stort fokus på at vores håndværkers arbejde bliver udført professionelt og hurtigt.
På denne måde kan du få malet din facade effektivt.

Sætningsskader

Du har mange års erfaring i ryggen når Brdr. Lauridsen hjælper dig med at passe og vedligeholde din ejendom. Det giver dig bl.a. mulighed for at forebygge dyre følgeskader, der ofte følger sætninger i murværket. Det er bedst at være proaktiv når det gælder sætningsskader, så man kan rette op på det inden skaden bliver til et langvarigt mén for bygningen.
Er du i tvivl kommer vi gerne ud og tager et kig på det for dig. Har facaden brug for at blive pudset er vi altid klar til at være din sparringspartner og hjælper dig godt videre

—— Den gode oplevelse

Brdr Lauridsen har stor erfaring med renovering af facader og maling af facader i storbyernes trængsel, og vi færdes hjemvant i København.

Det er vigtigt for Brdr Lauridsen at kunden altid er i fokus og får en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning på et kvalitetsarbejde.
Brdr Lauridsen har i mere end 25 år arbejdet med facaderenovering og maling af facader i København, hvor vi har repareret sætningsskader og revner i facaderne, arbejdet med isolerering af vægge samt pudsning af vægge og facader inden den står på maling af facaderne.


Vi har dygtige medarbejdere, som i mange år har arbejdet med renovering af facader og maling af facader og som i dag tilbyder renovering af facader og maling af facader med bæredygtige materialer. Brdr Lauridsen ser det som en væsentlig opgave og pligt, at videregive den bæredygtig holdning til de lærlinge Brdr Lauridsen uddanner.

—— Facaderenovering skal være nemt & effektivt

Brdr Lauridsen råder i dag over egne lifte, som matcher perfekt til maling af facader i etageejendomme i København, hvor der ofte er smalle passager ind til baggårde. Brdr Lauridsens lifte kan passere gennem ganske smalle indgange til baggårde, hvor de efterfølgende sikkert kan nå op til 4. sals højde. På den måde slipper boligforeningen for ufleksible stilladser der fylder meget og har i stedet en mindre lift som optager et væsentligt mindre areal i baggården, hvor vi renover facaden eller maler facaden. Det giver foreningen den store fordel at gården kan anvendes af beboerne, selv når der arbejdes med maling af facaden, når vi har arbejdsområdet sikkerhedsmæssigt afskærmet. Så med Brdr Lauridsens erfaring med at arbejde fra lift ved renovering af facader oplever kunden både en fleksibel og sikker løsning. Når der anvendes lift til maling af facader og renovering af facader har man også frit udsyn fra lejlighederne når bygningen ikke er pakket ind i stillads. Med hensyn til valg af produkter scanner Brdr Lauridsen løbende markedet for bæredygtige produkter og vi arbejder løbende med processer der minimerer materialespild og reducerer mængden af affald, så vi fortsat kan gå foran i kampen om en bæredygtig udvikling af renovering af facader og maling af facader. Når man arbejder med renovering af bygninger og facader er der ofte mulighed for at træffe sunde og bæredygtige valg.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

—— Facaderenovering i hele Hovedstadsområdet

Facaderenovering i hele Hovedstadsområdet

Hos Brdr-Lauridsen ved vi hvor uvurderlige glade kunder kan være. Derfor kører vi også langt for at udfører netop det arbejde som kræves og som dækker kundens behøv og ønsker.

Væsentlige miljømærker