Døre

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Oplev det

Skal det være en stål eller trædør? Hvilken brand-, lyd- og sikkerhedsklassificering skal vil du have? Hvilket valg giver en flot og funktionel facade-, opgangs-, terrasse- eller vinduesdør?

Er der specielle krav til bevaring af udseende kan koblede døre være både en stilsikker og energirigtig løsning?

Hos Brdr Lauridsen får du mere end 30 års erfaring med udskiftning af døre til rådighed, så du trygt kan vælge de rigtige løsninger.

Vi står klar til at være din sparringspartner så du nemt og tryk kan navigere rundt mellem de mange muligheder. Vi monterer selvfølgelig også dørene for dig.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

—— Hvad tilbyder vi

Hér følger en oversigt over hvad du kan forvente hos Brdr. Lauridsen – kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

Kvalitet og tillid

Vi arbejder efter klare retningslinjer, både i forhold til bæredygtighed og punktlighed. På denne måde ved du hvad du kan forvente fra start og undgår uforudsete problemer.

Hos Brdr. Lauridsen tager vi stolt ansvar for vores arbejde og kvalitetssikre altid vores arbejde efter vi er blevet færdige for at sikre at det hele spiller når vi forlader område.

Vi rydder ordentligt op og pakker vores ting sammen så du kan nyde din nye døre med det samme. Udskiftning af døre kan være et kedeligt projekt at begynde på, men er mange gange en uforventet kilde af livsglæde som vores kunder har udtrykt efterfølgende.

Du kan også læse mere på vores LinkedIn.

—— Den gode oplevelse

Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.

Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker