Udskiftning af døre2020-11-26T10:42:53+01:00

Udskiftning af døre

Opnå et forbedret indeklimaet i lejlighederne ved udskiftning af døre. Ved udskiftning af dørene bliver din bolig bedre isoleret. Det giver mindre træk, holder bedre på varmen, sparer på energiforbruget og varmeregningen. Med nye døre øges sikkerheden mod indbrud, mindsker eventuelle støjgener fra opgangen og udseendet får et stort løft.

Hvad tilbyder vi?

  • Tætte nye klimadøre, et forbedret indeklima uden lydgener fra naboen!

  • Få flotte fyldninger på begge eller en enkelt side af døren.

  • Vi kan levere døre i specialmål så de passer nøjagtig i din lejlighed.

  • Vi kan levere døre med låseklasser op til RCA2, så er sikkerheden i top!

Oplev det

Skal det  være en stål eller trædør? Hvilken brand-, lyd- og sikkerhedsklassificering skal vil du have? Hvilket valg giver en flot og funktionel facade-, opgangs-, terrasse- eller vinduesdør? Er der specielle krav til bevaring af udseende kan koblede døre være både en stilsikker og energirigtig løsning? Hos Brdr Lauridsen får du mere end 30 års erfaring med udskiftning af døre til rådighed, så du trygt kan vælge de rigtige løsninger. Vi står klar til at være din sparringspartner så du nemt og tryk kan navigere rundt mellem de mange muligheder. Vi monterer selvfølgelig også dørene for dig.

  • Udskiftning af døre udvendigt – vær den næste i rækken som oplever behagelige og effektive håndværkere når der monteres af døre. Fra første kontakt, under arbejdet til aflevering og opfølgning er vores kunder trygge i professionelle hænder.

  • Udskiftning af døre – Med mange tilfredse kunder, i Storkøbenhavn og omegn, bestræber vi os på at være din foretrukne specialist indenfor renovering af trappeopgange.

  • Kundeoplevelsen – Her oplever du en håndværker der både kan klokken og kalenderen. Gennem tæt personlig dialog sikrer vi at du føler dig tryg fra start til slut. 

Udskiftning af døre behøver dermed ikke at være et svært eller uoverskueligt projekt at begynde på. Allerede fra din første kontakt med os kommer vi til at være din sparringspartner til dit projekt med udskiftning af døre. På denne måde kan vi arbejde, på den måde hvor der er kortest fra første kontakt til at dine døre er udskiftet.

Kvalitet og tillid

Vi arbejder efter klare retningslinjer, både i forhold til bæredygtighed og punktlighed. På denne måde ved du hvad du kan forvente fra start og undgår uforudsete problemer. Hos Brdr. Lauridsen tager vi stolt ansvar for vores arbejde og kvalitetssikre altid vores arbejde efter vi er blevet færdige for at sikre at det hele spiller når vi forlader område. Vi rydder ordentligt op og pakker vores ting sammen så du kan nyde din nye døre med det samme. Udskiftning af døre kan være et kedeligt projekt at begynde på, men er mange gange en uforventet kilde af livsglæde som vores kunder har udtrykt efterfølgende. Du kan også læse mere på vores LinkedIn.

Udskiftning_Døre_Renovering_Sebastian

Sebastian Heien
Projektchef
Mobil: +45 6098 8586
Mail: sh@brdr-lauridsen.dk

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.