arrow pointer

Udskiftning af døre

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Nye lejlighedsdøre og hoveddøre til ejendommen

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

Find den rigtige dør med vores video-guide

1
2
3
4
5

Dørfyldninger

Indfatninger

Farvevalg

Dørgreb

Dørlås

—— Montering af nye opgangsdøre giver mange fordele

Brdr. Lauridsen har mange års erfaring med montering af opgangs- og lejlighedsdøre.
Vi har succesfuldt rådgivet mange andels- og ejerboligforeninger, samt erhvervsudlejere med valg af skræddersyede løsninger til forskellige etageejendomme. Valget af de rigtige entredøre er vigtigt, af hensyn til sikkerheden, ved at bo i en etageejendom.

Den rigtige opgangsdør er med til at stoppe ildebrand og giftige røggasser, tyveri og støj. Derudover skal dørene, som minimum, også opfylde nogle krav i henhold til bygningsreglementet. De rigtige opgangsdøre er med til at sikre, at mennesker kan bo trygt, sikkert og godt.

Dørene vi monterer, er altid en topkvalitet, som vi langt hen ad vejen kan tilpasse til kundernes ønsker. I processen med valg af opgangsdøre, er vi også sparringspartnere og rådgiver gerne, så man fremover slipper for at høre døre, der smækker, råbende børn, lugten af mados fra andre hjem, gøende hunde m.v. fra opgangen.

 

—— Døre med det rette formål

 

Udskiftning af døre sker ofte samtidig med totalrenovering af opgangen, som Brdr. Lauridsen udfører. Hos Brdr. Lauridsen får du mere end 30 års erfaring med udskiftning af døre til rådighed, så du trygt kan vælge de rigtige løsninger. Vi står klar til at være dit foretrukne valg som leverandør af nye opgangsdøre så du nemt og tryk kan navigere rundt mellem de mange muligheder. Vi monterer selvfølgelig også opgangsdørene for dig.

—— Hvad tilbyder vi?

Her følger en oversigt over, hvad du kan forvente hos Brdr. Lauridsen – kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

—— Kvalitet og tillid

Brdr. Lauridsen er uafhængig af producenter og leverandører

Vi arbejder efter klare retningslinjer, både i forhold til bæredygtighed og punktlighed. På denne måde ved du, hvad du kan forvente fra start og undgår uforudsete problemer.

Hos Brdr. Lauridsen tager vi stolt ansvar for vores arbejde, og kvalitetssikrer altid vores arbejde, efter vi er blevet færdige, for at sikre, at det hele spiller, når vi forlader området.

Vi rydder ordentligt op og pakker vores ting sammen, så du kan nyde dine nye opgangsdøre med det samme. Udskiftning af døre kan være et uoverskueligt projekt at begynde på, men er mange gange en uventet kilde af livsglæde, som vores kunder har udtrykt efterfølgende.

 Du kan også læse mere på vores LinkedIn.

—— Nye døre i sikre hænder

Brdr. Lauridsen har stor erfaring med udskiftning af døre i etageejendomme, hvor vi har løst succesfulde opgaver for andels- og ejerboligforeninger, samt for udlejere af kontorer og lejligheder i København. 

Brdr. Lauridsen har udskiftet opgangsdøre i København, i mere end 25 år, hvor vi har rådgivet vores kunder om for eksempel, valg mellem ståldør eller trædør, brand-, lyd- og sikkerhedsklassificering, samt det visuelle udtryk.

Vi har dygtige håndværkere, som i mange år har arbejdet med udskiftning og renovering af opgangsdøre. I dag tilbyder vi ofte totalrenovering af opgange, samtidig med udskiftning af døre. 

Vi arbejder løbende med anvendelse af bæredygtige materialer i løsningerne. Brdr. Lauridsen arbejder løbende på at videregive denne bæredygtige holdning til nye medarbejdere og de lærlinge, som Brdr. Lauridsen uddanner.

Med hensyn til valg af produkter, så scanner Brdr. Lauridsen løbende markedet for kvalitetsprodukter. Vi arbejder løbende med processer, som har fokus på bæredygtighed. Blandt andet med minimering af materialespild og reducering af mængden af affald. Derfor kan vi gå foran i kampen om en bæredygtig udvikling af renovering af opgange og udskiftning af opgangsdøre.

Når man arbejder med renovering af bygninger, er der ofte mulighed for at træffe sunde og bæredygtige valg. Det er altid muligt, at træffe sundere og mere bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Er udskiftning af dør en god idé?

—— Den gode oplevelse

Med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning sikrer vi, at kunden altid er i fokus og får en god oplevelse af håndværkere, når de skifter hoveddøre, opgangsdøre mv.

Vi lægger stor vægt på at sikre os, at vi er helt enige om, hvad kunden forventer af de færdige døre til lejlighederne. Derfor sørger altid for at sætte god tid af, til vores indledende samtaler med kunderne, om udskiftningen af dørene.

Når ejendommen skal udskifte døre til lejligheder, eller der skal udskiftes hoveddøre, så starter vi med et møde mellem Brdr. Lauridsen og ejendommens repræsentanter. 

Her diskuterer vi jeres ønsker og forventninger, til de nye opgangsdøre eller hoveddøre, hvorefter vi gennemgår opgangsdørene, for at finde gode løsninger og eventuelle udfordringer. Efter accept af fremsendt tilbud på nye døre, aftales et nærmere tidspunkt for opstart af udskiftningen til nye døre. Først derefter går vi i gang med udskiftningen til nye døre.

Bliver der undervejs behov for at vi deltage i møder med beboerne, bestyrelse eller andre interessenter, så deltager vi naturligvis gerne.

—— Forny jeres lejlighed- & opgangsdør

Opgangsdørene ind til lejlighederne i etageejendomme, er dagligt udsat for hårdt slid og bliver ofte behandlet ublidt. Alligevel er opgangsdørene et vigtigt element, når der skal være styr på brand, røg, sikkerhed. Opgangsdørene er samtidig indgangen til dit hjem, så ønsket om en flot dør, der passer til opgangen, skal også være opfyldt.

Brdr. Lauridsen har succesfuldt rådgivet, en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere, med valg af skræddersyede løsninger, når der skal investeres i nye døre til lejligheder, hovedtrapper og bagtrapper.

Valget af de rigtige nye døre er vigtigt, ikke mindst af hensyn til sikkerheden. Den rigtige opgangsdør, kan være med til at stoppe ildebrand og giftige røggasser, tyveri og støj. De rigtige opgangsdøre er samtidig med til at sikre, at beboerne kan bo trygt, sikkert og godt.

Nye døre til lejlighederne kan også betyde et forbedret indeklima, med mindre træk i lejligheden, man holder bedre på varmen, sparer på energiforbruget og dermed reducerer varmeregningen.

Med nye døre monteret af Brdr. Lauridsen, kan du fremover også slippe for at høre døre, der smækker, råbende børn, lugte af mados fra andre hjem, gøende hunde m.v. fra opgangen.

—— Udskiftning af opgangsdøre med mange fordele

Brdr. Lauridsen tilbyder opgangsdøre for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

Vi råder over dygtige erfarne håndværkere, som i mange år, har arbejdet med udskiftning og renovering af opgangsdøre. I dag tilbyder vi ofte totalrenovering af opgange, samtidig med udskiftning af døre. 

Brdr. Lauridsen tilbyder:

Derudover er Brdr. Lauridsen uafhængige af producenter og leverandører. Vi leverer altid døre med 3-punktslås og høj sikkerhed, så vi kan stå inde for kvaliteten. 

Brdr. Lauridsen monterer altid døre af topkvalitet tilpasset til kundernes ønsker og behov. Vi sørger for en flot finish, både ude og inde, inden vi afleverer de nye døre til kunden.

—— Spørgsmål og svar om opgangsdøre

Brdr. Lauridsen tilbyder opgangsdøre for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

Hvad koster det at få udskiftet opgangsdøre?

Vi er uafhængige af producenter, og kan derfor hjælpe dig med at vælge den korrekte dør til netop din bygning. Kontakt os derfor, og fortæl os dine behov, hvorefter du vil modtage en skræddersyet pris.

Er opgangsdørene lydtætte?

Ved at udskifte din opgangsdør i etagebyggeri reduceres støjniveauet markant. Vi arbejder altid på at sikre top-kvalitet – f.eks. ved at sikre at der ikke er noget uønsket plads mellem paneler og dør. Vi kan ikke garantere at døren er lydtæt, men lover at minimere støjniveauet markant.

Hvilke fordele er det ved at skifte opgangsdøre?

Udskiftning til nye døre ind til lejlighederne betyder ofte en række fordele som f.eks. muligheden for et forbedret indeklima, minimering af træk hvilket reducerer varmeregning, øge sikkerhed mod indbrud og brandskader, samt minimere støj og lugt fra opgangsmiljøet.
Specielt sikkerhedsdøre til lejligheder og opgange bliver mere og mere eftertragtet. Dette kan være som hoveddør til selve opgangen eller som køkkendør og entredør til lejligheden.

Passer opgangsdørene og lejlighedsdøre i alle bygninger?

Nogle af de ældre etagebyggerier er over årene blevet skæve og derfor kan det normalt være svært at finde en korrekt dør. Ved at vælge en dør hos Brdr. Lauridsen ApS, vælger du samtidig muligheden for at få specielavet opgangsdørene med fyldninger og i farver der passer opgangen. Derfor kan vi garantere at dørene passer til netop din lejlighed og monteres korrekt.

Hvad er lyddæmpning af en dør?

Vi måler lyd i decibel – forkortet dB. De typiske støjniveauer man oplever i hverdagen, kan f.eks. være: Om natten, 10 dB, på et bibliotek 40-50 dB, ved almindelig tale 60-70 dB, ved leg i daginstitution 80-90 dB (kilde: Branche Fællesskabet for Arbejdsmiljø).
Opfattelsen af lyde og hvornår lyd bliver til støj er meget individuel. Når vi tilbyder lyddæmpede døre, er det en dB 30 dør. Det vil sige at den støj der slipper igennem døren typisk, er lavere end den støj man oplever på et bibliotek.

Hvad er en branddør?

Branddøre er et af de vigtigste brandsikkerhedsprodukter i en bygning. De forhindrer flammer og røg i at spredes i bygningen, og er afgørende for, at evakuering foregår på en sikker og tryg måde.

Hvad er en BD30 dør?

I 2019 trådte nye regler vedr. branddøre og brandskydeporte i kraft, og dermed må der ikke længere sælges udvendige branddøre, der ikke er godkendt og CE-mærket iht. den europæiske standard EN 16034. Den gamle brandklasser BD30 er erstattet med nye EI230. I daglig tale anvendes begrebet BD30 stadigvæk. Når vi tilbyder branddøre til opgange, er det en BD30 døre, som er en BrandDrøj dør som opfylder integritets- og isoleringskravene i klassifikationstiden, og er selvlukkende.

Hvad betyder Integritetskravet til en branddør?

Det betyder, at der under prøvning ikke må komme stikflammer gennem døren i et sådan omfang, at de kan antænde materiale i nærheden af døren.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud