Udskiftning af døre

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Nye opgangsdøre til ejendommen

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

—— Montering af nye opgangsdøre giver mange fordele

Brdr. Lauridsen har mange års erfaring i montering af opgangsdøre.
Vi har succesfuldt rådgivet mange andels- og ejerboligforeninger samt erhvervsudlejere med valg af skræddersyede løsning til forskellige etageejendomme. Valget af de rigtige entredøre er vigtigt af hensyn til sikkerheden ved at bo i en etageejendom.

Den rigtige opgangsdør er med til at stoppe ildebrand og giftige røggasser, tyveri og støj. Derudover skal dørene skal som minimum også opfylde nogle krav i henhold til bygningsreglementet. De rigtige opgangsdøre er med til at sikre at mennesker kan bo trygt, sikkert og godt.

Dørene vi monterer, er altid en topkvalitet som vi langt hen ad vejen kan tilpasse til kundernes ønsker. I processen med valg af opgangsdøre er vi også sparringspartnere og rådgiver gerne, så man fremover slipper for at høre døre der smækker, råbende børn, lugte af mados fra andre hjem, gøende hunde mv fra opgangen.

Udskiftning af døre sker ofte samtidig med totalrenovering af opgangen, som Brdr. Lauridsen udfører. Hos Brdr. Lauridsen får du mere end 30 års erfaring med udskiftning af døre til rådighed, så du trygt kan vælge de rigtige løsninger. Vi står klar til at være dit foretrukne valg som leverandør af nye opgangsdøre så du nemt og tryk kan navigere rundt mellem de mange muligheder. Vi monterer selvfølgelig også opgangsdørene for dig.

Kontakt os
Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.
Vælg en af følgendeBolig foreningErhvervOffentlig

—— Hvad tilbyder vi

Hér følger en oversigt over hvad du kan forvente hos Brdr. Lauridsen – kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

Kvalitet og tillid

Brdr. Lauridsen er uafhængig af producenter og leverandører

Vi arbejder efter klare retningslinjer, både i forhold til bæredygtighed og punktlighed. På denne måde ved du hvad du kan forvente fra start og undgår uforudsete problemer.
Hos Brdr. Lauridsen tager vi stolt ansvar for vores arbejde og kvalitetssikre altid vores arbejde efter vi er blevet færdige for at sikre at det hele spiller når vi forlader område.

 Vi rydder ordentligt op og pakker vores ting sammen så du kan nyde dine nye opgangsdøre med det samme. Udskiftning af døre kan være et uoverskueligt projekt at begynde på, men er mange gange en uventet kilde af livsglæde som vores kunder har udtrykt efterfølgende.

 Du kan også læse mere på vores LinkedIn.

—— Nye døre i sikre hænder

Brdr Lauridsen har stor erfaring med udskiftning af døre i etageejendomme, hvor vi har løst succesfulde opgaver for andels- og ejerboligforeninger samt for udlejere af kontorer og lejligheder i København.
Brdr Lauridsen har udskiftet opgangsdøre i København i mere end 25 år arbejdet, hvor vi har rådgivet vores kunder f.eks. om valg mellem ståldør eller trædør, brand-, lyd- og sikkerhedsklassificering samt det visuelle udtryk – hvilket valg af opgangsdør og
i København,

 Vi har dygtige håndværkere, som i mange år har arbejdet med udskiftning og renovering af opgangsdøre og i dag tilbyder vi ofte totalrenovering af opgange samtidig med udskiftning af døre.
Vi arbejder løbende med anvendelse af bæredygtige materialer i løsningerne.
Brdr. Lauridsen arbejder løbende på at videregive denne bæredygtig holdning til nye medarbejder og de lærlinge som Brdr. Lauridsen uddanner.
Med hensyn til valg af produkter scanner Brdr. Lauridsen løbende markedet for kvalitetsprodukter og vi arbejder løbende med processer, som har fokus på bæredygtighed bl.a. med minimering af materialespild og reducerer mængden af affald. Derfor kan vi gå foran i kampen om en bæredygtig udvikling af renovering af opgange og udskiftning af opgangsdøre

 Når man arbejder med renovering af bygninger er der ofte mulighed for at træffe sunde og bæredygtige valg. Der er altid muligt at træffe sundere og mere bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

—— Den gode oplevelse

Med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning sikrer vi, at kunden altid er i fokus og får en god oplevelse af håndværkere når de skifter hoveddøre, opgangsdøre mv.

Vi lægger stor vægt på at sikre os, at vi er helt enige om hvad kunden forventer af de færdige døre til lejlighederne. Derfor sørger altid for at sætte god tid af til vores indledende samtaler med kunderne om udskiftningen af dørene.
Når ejendommen skal udskifte døre til lejlighederne eller der skal udskiftes hoveddøre, starter vi med et møde mellem Brdr Lauridsen og ejendommens repræsentanter.
Her diskuterer vi jeres ønsker og forventninger til de nye opgangsdøre eller hovedøre, hvorefter vi gennemgår opgangsdørene for at finde gode løsninger og eventuelle udfordringer. Efter accept af fremsendt tilbud på nye døre aftales et nærmere tidspunkt for opstart af udskiftningen til nye døre. Først derefter går vi i gang med udskiftningen til nye vinduer.

Bliver der undervejs behov for at deltage i møder med beboerne, bestyrelse eller andre interessenter deltager vi naturligvis gerne. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.

—— Forny jeres opgangsdør

Opgangsdørene ind til lejlighederne i etageejendomme er dagligt udsat for hårdt slid og bliver ofte behandler ret ublidt. Alligevel er opgangsdørene et vigtigt element når der skal være styr på brand, røg, sikkerhed. Opgangsdørene er samtidig indgangen til dit hjem, så ønsket om en flot dør der passer til opgangen, skal også være opfyldt.

Brdr. Lauridsen har succesfuldt rådgivet en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere med valg af skræddersyede løsninger når der skal investeres i nye døre til lejligheder, hovedtrapper og bagtrapper.

Valget af de rigtige nye døre er vigtigt af ikke mindst af hensyn til sikkerheden. Den rigtige opgangsdør kan være med til at stoppe ildebrand og giftige røggasser, tyveri og støj. De rigtige opgangsdøre er med til at sikre at beboerne kan bo trygt, sikkert og godt.

Nye døre til lejlighederne kan også betyde et forbedret indeklima med mindre træk i lejligheden, man holder bedre på varmen, sparer på energiforbruget og dermed reduceret varmeregningen.

Med nye døre monteret af Brdr. Lauridsen kan du fremover også slippe for at høre døre der smækker, råbende børn, lugte af mados fra andre hjem, gøende hunde mv fra opgangen.

Udskiftning af opgangsdøre med mange fordele

Brdr. Lauristen tilbyder opgangsdøre for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

Vi råder over dygtige erfarne håndværkere, som i mange år har arbejdet med udskiftning og renovering af opgangsdøre og i dag tilbyder ofte totalrenovering af opgange samtidig med udskiftning af døre. Brdr. Lauridsen tilbyder:

  • Tætte nye opgangsdøre, et forbedret indeklima uden lydgener fra opgangen!
  • Monterede nye døre der opfylder sikkerhedskravene.
  • Få flotte fyldninger på begge eller en enkelt side af døren.
  • Vi kan levere døre i specialmål så de passer nøjagtig i din lejlighed.
  • Vi kan levere døre med låseklasser med sikkerheden i top!
  • Kvalitet og tillid.
  • Lauridsen er uafhængig af producenter og leverandører

 

Brdr. Lauridsen monterer altid døre af topkvalitet tilpasset til kundernes ønsker og behov. Vi sørger for en flot finish både ude og inde inden vi aflever de nye døre til kunden.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker