Kontor og Lejligheder

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Effektiv renovering og istandsættelse

Vi skaber lyse og indbydende kontor og lejligheder med miljøvenlige produkter.

Effektivt og til aftalt tid bliver flyttelejligheder, kontorer eller butikslokaler klargjort, så, så lejere eller fremtidige bruger trykt kan rykke ind i nye flotte lokaler til aftalt tid.

Skal indretning af lokalerne ændres, dvs skal eksisterende skillevægge fjernes, skal der sættes nyt loft op, udskiftes døre, m.v. så står vi klar til at realisere dine ønsker. Vi tilbyder bl.a.:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Renovering af erhvervsmål eller lejligheder

Bæredygtighed er et nøgleord for os og vi tilbyder derfor muligheden for at der bliver anvendt allergivenlige og VOC frie produkter. Det er vigtigt at man skabe flotte lokaler, men det er også vigtigt at renoveringen skal holde længe. Vi konsoliderer løbende vores viden om kvaliteten af de nye bæredygtige produkter så vores kunder løbende tilbydes et ansvarsfuldt og kvalitetsbevidst materialevalg. Hvis du har specielle ønsker til maling eller andre materialer står vi selvfølgelig klar med professionel hjælp.

Det er vigtigt at have glade og tilfredse lejere, det er derfor vigtigt at tingene bliver gjort ordentligt i første omgang. Hver gang vi starter et kontor og lejligheder renoveringsprojekt følger vi den samme metode kun med få afvigelser. På denne måde kan du som kunde altid følge med i, hvor langt vi er i projektet og hvad det næste skridt er. Sådan sikre vi os at du har bedst muligt indblik i fremdriften af vores arbejde. Har du i forbindelse med vores arbejde evt. spørgsmål vil det glæde os at have dig som sparringspartner, så du kan få svar på alle dine spørgsmål og så vi sikre os at slut resultatet bliver efter dine ønsker. Du kan også læse mere om hvordan vi arbejder på vores LinkedIn.

—— Lad os hjælpe dig skabe værdi

Hvis et kontor og lejligheders renoveringsprojekt trækker ud kan det ende med at koste i potentielt tabt indtægt da lejeren ikke kan flytte ind og derfor ikke betaler. Vi er derfor meget fokuseret på hurtigt og effektivt at blive færdig uden at det går ud over kvaliteten. Med klar dialog og en stram tidsplan skaber vi i samarbejde mest mulig værdi for alle parter. Til aftalt tid får du hurtigt en ny lejer indlogeret og lejeren kan tage sine nye i top klargjorte lokaler i brug – på denne måde vinder alle.

—— Hovedentreprise

Hos Brdr. Lauridsen er vi klar til at stå for hele dit projekt og tage end-to-end ansvar for tidslinje og overlevering. Dette betyder at vi laver aftaler med underentreprenører – som f.eks.  El, VVS’er, kloak m.v. – så vi sikre os at de når i mål til aftalt tid og at arbejdet bliver udført i en sådan kvalitet at vi kan stå inde for den. På denne måde kan du trygt overlade projektet til os.

Bæredygtigt certifikat håndværk

Samarbejdet

Du er altid velkommen til skrive til os, lige meget hvor stort eller hvor småt dit kontor og lejligheders projekt er. Vi arbejder med alle opgaver – med fokus på økonomi, kvalitet og bæredygtighed. Vi står også klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst muligt kommer fra start og hvilken service der er behov for. Vi har stor erfaring i at skabe tillidsfulde samarbejder der sikrer vores kunder det bedst mulige slutprodukt.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker