arrow pointer

Kontor og Lejligheder

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Effektiv renovering og istandsættelse

Vi skaber lyse og indbydende kontorer og lejligheder med miljøvenlige produkter.

Effektivt, og til aftalt tid, bliver flyttelejligheder, kontorer eller butikslokaler klargjort, så lejere eller fremtidige bruger trygt kan rykke ind i nye flotte lokaler, til aftalt tid.

Skal indretning af lokalerne ændres, d.v.s. skal eksisterende skillevægge fjernes, skal der sættes nyt loft op, udskiftes døre, m.v., så står vi klar til at realisere dine ønsker. Vi tilbyder blandt andet:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Renovering af erhvervsmål eller lejligheder

Bæredygtighed er et nøgleord for os, og vi tilbyder derfor muligheden for, at der bliver anvendt allergivenlige og VOC frie produkter. Det er vigtigt, at man skaber flotte lokaler, men det er også vigtigt, at renoveringen skal holde længe.

Vi konsoliderer løbende vores viden om kvaliteten, af de nye bæredygtige produkter, så vores kunder løbende tilbydes et ansvarsfuldt og kvalitetsbevidst materialevalg. Hvis du har specielle ønsker til maling eller andre materialer, så står vi selvfølgelig klar med professionel rådgivning.

Det er vigtigt at have glade og tilfredse lejere. Derfor er det vigtigt, at tingene bliver gjort ordentligt i første omgang. Hver gang vi starter et kontor og lejligheds-renoveringsprojekt, følger vi den samme metode, kun med få afvigelser. På denne måde, kan du som kunde, altid følge med i, hvor langt vi er i projektet og hvad det næste skridt er. Sådan sikrer vi, at du har bedst muligt indblik i fremdriften af vores arbejde. 

Har du i forbindelse med vores arbejde eventuelle spørgsmål, så vil det glæde os, at have dig som sparringspartner, så du kan få svar på alle dine spørgsmål og så vi sikrer os, at slutresultatet bliver efter dine ønsker. Du kan også læse mere om hvordan vi arbejder på vores LinkedIn.

—— Lad os hjælpe dig, med at skabe værdi

Hvis et renoveringsprojekt med kontor og lejligheder trækker ud, så  kan det ende med at koste, i potentielt tabt indtægt, da lejeren ikke kan flytte ind og derfor ikke betaler. Vi er derfor meget fokuseret på, hurtigt og effektivt, at blive færdige, uden at det går udover kvaliteten.

Med en klar dialog og en stram tidsplan, skaber vi, i samarbejde, mest mulig værdi for alle parter. Til aftalt tid får du hurtigt en ny lejer indlogeret og lejeren kan tage sine nye klargjorte lokaler i brug. På denne måde vinder alle.

—— Hovedentreprise

Hos Brdr. Lauridsen er vi klar til at stå for hele dit projekt og tage end-to-end ansvar for tidslinje og overlevering. Det betyder, at vi laver aftaler med underentreprenører, som for eksempel  el, vvs, kloak m.v. – så vi sikrer os, at de når i mål til aftalt tid og at arbejdet bliver udført i en sådan kvalitet, at vi kan stå inde for det. På denne måde kan du trygt overlade projektet til os.

Bæredygtigt certifikat håndværk

—— Samarbejdet

Du er altid velkommen til skrive til os, lige meget hvor stort eller hvor småt dit renoveringsprojekt med kontor og lejligheder er. Vi arbejder altid med fokus på økonomi, kvalitet og bæredygtighed.

Vi står også klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst muligt kommer fra start og hvilken service, der er behov for. Vi har stor erfaring i at skabe tillidsfulde samarbejder, der sikrer vores kunder det bedst mulige slutprodukt.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud