arrow pointer

Din professionelle murer

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Vi sikrer dig et professionelt resultat

Hos Brdr. Lauridsen står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit byggeprojekt. Drømmer du om en ny lækker opgang i ejendommen eller vil du have renoveret facade, badeværelser m.v., så står vi klar.

Vores arbejde bliver altid gjort hurtigt, omhyggeligt og effektivt. Vi har stort fokus på at være kvalitetsbevidste allerede fra første møde, når vi f.eks. gennemgår facaden i forhold til tidligere anvendte materialer og behandlinger.

Baseret på gennemgangen kan vores murer træffe de rette beslutninger om hvilke produkter, der skal bruges til afrensning, reparation og pudsning af netop din facade.

Vi har vores egne lifte, som vi anvender til at undersøge facaden, så der ikke dukker uforudsete problemer op og så vi effektivt kan komme til, uden at sætte stillads op.

Hvis du skal bruge en murer til at renovere din trappeopgang eller noget helt tredje, er du også velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan opgaven løses bedst muligt. Vi leverer førsteklasses murerarbejde i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Tømrer

Maler

—— Fokus på kundeoplevelsen

Det er altid en spændende beslutning, når man skal på udkig efter en murer. Men det er vigtigt at huske, hvad en murer kan gøre for dig. En murer kan nemlig mere end bare reparere sætningsskader eller pudse din facade. En god murer kan gør din hverdag lidt sundere.

Når mureren bruger gode materialer, så holder væggen ikke bare længere, men du bliver også eksponeret for færre usunde stoffer, som der kan være i traditionelle materialer. Nogle af disse stoffer som befinder sig i de traditionelle materialer kan forårsage allergiske hudreaktioner m.m.

Hos Brdr. Lauridsen bruger vi derfor bæredygtige og sundere materialer så meget som muligt. Dette er for at give jer, vores kunder, et bedre slut produkt, men også for at give vores murere sundere arbejdsvilkår.

Bæredygtigt certifikat håndværk

Vi tager ansvar

Bæredygtighed er i højsædet, men der er flere måder en ny trappeopgang kan skabe livskvalitet. En trappeopgang er på flere måder en forlængelse af dit hjem. Det er det første du ser, når du går ud af lejligheden hver morgen og det sidste du ser når du kommer hjem. At have en smuk opgang er derfor en livskvalitet i sig selv og en fornøjelse se på.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgang, facade eller andre murerprojekter. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at gøre din hverdag lidt bedre.

Vil du arbejde sammen med os så skriv endelig. Vi er altid interesseret i nye spændende opgaver.

—— Erhverv

Vi er stolte over at være med til at gøre verden til et sundere og mere bæredygtigt sted, og vi er glade for, at kunne gøre det samtidig med at skabe værdi for dig. Ikke nok med de direkte sundhedsmæssige fordele, der er i at bruge bæredygtige materialer, så kan nye og smukke omgivelser give en helt unik glæde i hverdagen. 

Om du skal have renoveret kontor eller lejlighed, så er det steder, hvor du bruger rigtig meget af din tid, og derfor også bliver påvirket af deres tilstand.

Når der er styr på omgivelserne, kommer der også styr på resten. Er du interesseret i at høre mere, så skriv til os og få et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt – intet er for stort.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Facaderenovering

Facaden er konstant udsat for vind og vejr, hvilket fører til slid. Du lægger måske ikke mærke til det i hverdagen, men med tiden vil du opdage, at malingen er ved at skrælle af eller at pudsen er ved at løsne sig fra væggen.

Opdager du dette, er det tydelige tegn på, at der er behov for en facaderenovering.

Det kan også være, at der er kommet sætningsskader i murværket. Disse skal hurtigst muligt udbedres, for at forebygge evt. yderligere fugtskader i boligens konstruktion.

Er du i tvivl om hvorvidt bygningen har en sætningsskade eller om der er behov for en facaderenovering? Så kommer vi gerne og tager et kig. Vi sikrer et holdbart resultat i høj kvalitet.

geografisk arbejdsområde

—— Murer til hele Københavns-området

Vi har siden 2006 arbejdet tæt omkring murerprojekter i København med både store og mindre boligforeninger. 

Vi har den nødvendige ekspertise, som skal til for at I ender med et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat. 

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud