arrow pointer

Referencer

—— Det siger vores kunder

Hos Brdr. Lauridsen sætter vi en ære i at have tilfredse kunder. Det får man bedst ved at lytte til kunderne, give god sparring og levere kvalitetshåndværk – til tiden.

Med vores ekspertise inden for bæredygtig renovering, er kundedialogen, om muligt, endnu vigtigere. Der kan for eksempel være situationer, hvor kunden tror, at de skal have udskiftet alle vinduer, men hvor vi kan nøjes med at renovere og male dem. På den måde opnås et resultat, der er bedst for miljøet, men også for kundens økonomi. Det er dét vi mener, med god sparring.

Nedenfor kan du se nogle af vores referencer. Vi fylder løbende på. 

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

A/B Lundsgade 10/ Upsalagade 10

Vi har fra start haft et meget positivt indtryk af Brdr. Lauridsen. På eget initiativ foreslog de fx en demonstration af dørtyper og låsekasse for alle interesserede andelshavere, og dette var i høj grad medvirkende til at overbevise bekymrede beboere om projektets kvaliteter.

Der har været god og imødekommende dialog med projektledere og håndværkere gennem hele forløbet, og de uundgåelige problemer der nu engang opstår i løbet af en enterprise er blevet løst prompte og tilfredsstillende.

Vi er glade for et godt resultat af høj håndværksmæssig standard, og vil uden at tøve overveje Brdr. Lauridsen igen i fremtiden.”

Formand 

Kenneth Hermansen 

A/B Hauchsborg

Foreningen har brugt Brdr. Lauridsen til maler- og tømreropgaver over de sidste år.

Opgaver: Maling af vinduer fra lift, udskiftning af tætningslister, maling af 4 opgange, reparation af gesimsbånd, fastgøring af løse tagsten, paneler i fiberbeton på opgange, som erstatning for træpaneler i forbindelse med brandsikring, diverse tømreropgaver.

Vi har været tilfredse med samarbejdet. Især med de nye fiberbetonpaneler i opgange, der ligner de oprindelige træpaneler helt.

Bestyrelsen
A/B Hauchsborg

Strandvejen 61

Jeg blev anbefalet Brdr. Lauridsen og fik hurtigt lavet en aftale.

Vi har fået ordnet vinduer i opgangen samt døre på køkkentrapperne.

Vi er fuldt ud tilfredse med det udførte arbejde.

Min største anbefaling.

Bestyrelsesmedlem

Simon Kristian Kjøller

A/B Nordborggade

Vi er en lille andelsforening, som kunne se at det måske snart var tid at tænke på taget, fyrkælder, vinduer m.m. men manglede overblikket.
 
Vi havde et godt indledende møde med Brdr. Lauridsen om en vedligeholdelsesplan, som vi efterfølgende besluttede os for at gå videre med. Vi fik en let og overskuelig oversigt på de “ømme” punkter, som vi forventer at arbejde videre med og at have afsluttet det hele i 2023/24. 
 
Birgit Sørensen, Bestyrelsesformand

Remondis A/S

Vi – REMONDIS A/S – har benyttet Brdr Lauridsen til at renovere eksisterende kontorer og udvalgte halbygninger på vores nyerhvervede grund i Ishøj. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed og med en stram tidsplan hvor der blev udvist gensidig fleksibilitet både til vores affaldsdrift, opgavens karakter og andre håndværkere.

Peter Bøttcher
Byggeansvarlig

A/B Trægården

A/B Trægården fik istandsat og malet vinduer samt skiftet glaslister.

“Servicevillighed helt i top og samtidig fleksibel, når uforudsete hændelser opstår” 

Bestyrelsesformand

Uffe Kousgaard

Gazelle Expirence Center

I forbindelse med renovering af Gazelles lejemål oplever jeg en professionel virksomhed med engagerede medarbejdere, hvor den løbende dialog og sparring har resulteret i kreative og optimale løsninger, hvor budget og tidsplan holdes inden for aftalte rammer.

At lykkes med et renoveringsprojekt i høj kvalitet kræver et godt og tillidsfuldt samarbejde – her har Brdr. Lauridsen leveret på alle parametre.

Direktør

Thomas Koed

A/B Falstervej 7, Frederiksberg

Perfekt service, seriøst og hurtigt arbejde med meget høj kvalitet.

Et vindue på et isoleret loftsrum (5. Sal) skulle skiftes. Da bygningen og kvarteret er fredet, var det meget vigtigt, at det nye vindue matchede det gamle vindue 100%.
Brdr. Lauridsen svarede hurtigt på min forespørgsel og kom ud for at tage mål. Så snart de havde fået svar fra vinduesleverandøren, som skulle specialdesigne vinduet, kontaktede de mig for at aftale tid til fjernelse af det gamle vindue og montering af det nye. Der blev brugt en mindre lift fra gadeplan og to enormt høflige og servicemindede tømrere klarede opgaven ret hurtigt, uden støj eller andre gener. Efter det nye vindue var sat i, fejede de efter sig og efterlod alt virkelig pænt.

En super god oplevelse med et seriøst firma, der forstod sin kundes behov og leverede rigtig god service. Varm anbefaling herfra.

Bestyrelsesformand
Anders Bøtter

E/F Åboulevarden 34 A-E

E/F Åboulevarden 34 A-E benyttede Brdr.Lauridsen, da vi skulle have renoveret vores bagtrapper.

Vi er meget tilfredse med resultatet og har fået en professionel service. 

Vi kan derfor klart anbefale Brdr. Lauridsen til tømrer-, murer- og malerarbejde.

Bestyrelsesformand

Peter Galle

E/F Vimmelskaftet

Vi benyttede Brdr. Lauridsen, da vi skulle have renoveret vores vinduer i ejendommen. Vi fik en meget professionel service og er meget tilfredse med resultatet. Vi kan klart anbefale Brdr. Lauridsen.

Bestyrelsesformand

Tom Nybroe

E/S Østerbrogade 110-112

– Maling af trappeopgang

– Behandling af trægulv

– Behandling af terrazzogulv

– Opsætning af lamper

A/B Peblinge Dosseringen

– Maling af 60 vinduer, døre & altanpartie

– Udskiftning af fuger og glaslister

– Reparation af mørtelfug

—— Den gode oplevelse

Det er vigtigt for os, at kunden altid er i fokus og, at kunden får den gode oplevelse, med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning.

Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud