arrow pointer

Energirenovering & energioptimering

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Hvad er energirenovering?

Energirenovering er en måde, at øge energieffektiviteten og reducere energiforbruget i et eksisterende byggeri. Det drejer sig primært om at udskifte, modernisere eller opgradere energiforsyningsanlæg, bygningsdele og installationer, som for eksempel vinduer, døre, facader, tag m.m.

Ved at energioptimere jeres boligforening, kan I reducere jeres energiforbrug og derved spare penge, samtidig med, at I mindsker jeres klimaaftryk. Det kan have stor betydning for skånsomheden overfor miljøet. Derfor har både boligforeninger og erhvervsejendomme stor glæde af at energioptimere.

Vi udformer også vedligeholdelsesplaner til etageejendomme, hvor energioptimerende tiltag helt naturligt vil indgå.

Læs mere om vores vedligeholdelsesplaner her.

—— Grundig rådgivning giver store besparelser

Hos Brdr. Lauridsen tilbyder vi professionel og kompetent rådgivning og vejledning, omkring energioptimering af bygninger, så I kan være sikre på, at få det bedste ud af jeres investering. Vi hjælper jer med at foretage den rigtige vurdering af energiforbruget, og planlægge jeres energirenoveringstiltag, så I kan reducere udgifterne og bidrage til et mere bæredygtigt miljø.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med energirenovering af jeres ejendom.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hvilke energibesparende initiativer hjælper vi med?

Hos Brdr. Lauridsen hjælper vi med energibesparende initiativer såsom at udskifte gamle, ineffektive vinduer og døre, isolere konstruktioner, udskifte gamle og energikrævende installationssystemer og give energioptimeringsrådgivning. Vi udfører også energimærkning og energiscanning, som giver dig de rette værktøjer til at identificere og reducere energiforbruget.

Vi tilbyder også energirenovering af ældre ejendomme, som har brug for et nyt energi- og miljøvenligt udseende. Vi udfører en omfattende energioptimering, der omfatter:

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak, om energirenovering og hvordan vi kan hjælpe jer, med at reducere jeres energiforbrug og spare penge i ejendommen.

—— Fordele ved energioptimering og energirenovering

En energirenovering i København, er et godt valg for både miljøet, og din pengepung. Det kan hjælpe med at mindske ejendommens energiforbrug, og give en mere komfortabel livsstil.

Energirenovering kan omfatte isolerende vægge, udskiftning af vinduer, udskiftning af døre, installation af energibesparende belysning og meget mere.

Vi, hos Brdr. Lauridsen, tilbyder professionel rådgivning og vejledning til jer, der ønsker at energioptimere jeres ejendom. Vi kan hjælpe dig med at identificere løsninger, der passer til jeres behov og budget, og giver jer en detaljeret plan over arbejdet, der skal udføres.

Når vi energirenoverer en ejendom, får I flere fordele:

Så hvorfor vente? Tag skridtet til energirenovering af jeres ejendom, og start nedbringelsen af energiregningerne samtidig med, at I bidrager til et bedre miljø.

—— Energioptimering af døre

Hos Brdr. Lauridsen tilbyder vi,energiforbedringer, som giver dig mulighed for at spare op til 30% af dit energiforbrug. Vi tilbyder et bredt udvalg af energiforbedringer, herunder nye døre. For hvis skal boligen være mere energieffektiv, nytter det ikke noget, hvis dørene til boligerne og opgangene er i dårlig stand og utætte. Yderdøren kan betyde meget for boligens samlede energiforbrug, og udskiftning af yderdøren kan dermed være med til at sikre, et mindre varmeforbrug og et bedre indeklima.

Læs mere om hvordan vi arbejder med energioptimering af døre.

—— Energioptimering af vinduer

Energiforbedringer er et must for enhver boligforening, der ønsker at spare penge og reducere CO2-udledningen. En af de mest effektive måder at reducere varmetab på, er ved at få installeret energieffektive vinduer. Man kan også få elementer, som lydisolerer godt og dermed øger komfort og forbedrer indeklimaet, for eksempel hvis man bor inde i byen.

Energieffektive vinduer er nemme at identificere, da de ofte er mærket med en selvklæbende label, der repræsenterer, hvor meget lys de tillader at trænge igennem.

Derudover har de et ikon, der repræsenterer, hvor meget energi de gemmer. Jo højere antal, jo bedre er vinduet til at holde på varme. Det er bedst at vælge et vindue, med et højere antal, for at opnå den bedst mulige energieffektivitet.

Læs mere om hvordan vi arbejder med energioptimering af vinduer.

—— Energioptimering af facader

Der er mange forskellige måder at energioptimere facaden på. Det vigtigste er at sikre, at den isoleres ordentligt, så varmetabet bliver reduceret.

Derudover er der andre faktorer, der skal overvejes, som for eksempel at bruge korrekt maling og overfladebehandling, vindueslister, dørkarme og andre træ- og metaloverflader.

Facaderenovering af en ejendom kan være relevant, hvis man blandt andet også oplever, at der er revner i murværket eller sætningsskader.

Læs mere om hvordan vi arbejder med facaderenovering og energioptimering.

—— Skræddersyede energiforbedringer

Hos Brdr. Lauridsen har vi branchens skarpeste team, der er specialister inden for energirenovering af ejendomsforeninger og byggerier. Vi hjælper dig med at afdække mulighederne, og finde den bedste løsning, til netop jeres ejendom.

Vi har udviklet en unik tilgang til energioptimering, der kombinerer høj kvalitet og økonomisk fornuft. Vores fokus er at optimere energiforbruget, og dermed reducere energiforbruget i jeres boligforening.

Vi står klar til at hjælpe jer, med at få det optimale ud af jeres energirenovering.

Kontakt os allerede i dag, for en uforpligtende snak! Vi står altid klar med vores professionelle rådgivning, så I kan få den mest optimale løsning til jeres behov.

—— Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder dig en energirenovering med de nyeste og mest energieffektive løsninger, så du kan begynde at spare penge på din energiregning. Vi er specialister i energisparende teknikker og har mange års erfaring, med at udføre energirenoveringer og give kunderne de bedste resultater.

Vores energirenoveringer omfatter både udskiftning af vinduer, døre, isolering, opvarmningssystemer og andre energibesparende løsninger. Vi tilbyder også målinger og rådgivning om energibesparelser og lovpligtige krav.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din energirenovering i dag! Vi er altid klar til at hjælpe med kompetent rådgivning og professionel service.

—— Spørgsmål & svar om energirenovering

Hvad er de typiske udfordringer ved energirenovering?

Energioptimering af bygninger i København er en vigtig del af kampen mod klimaforandringer og andre klimaproblemer. Det kan dog også være en udfordring.

Typiske udfordringer ved energirenovering omfatter investeringer i energibesparelser, problematikker med isoleringer og ændringer i arkitekturen. Derudover kan det være svært at finde den rette løsning, da man skal tage højde for, hvordan det vil påvirke den samlede økonomi og komfort i bygningen.

Derfor står vi hos Brdr. Lauridsen altid klar til at tage en uforpligtende snak med jer omkring jeres muligheder.

Hvilke krav stilles der til energirenoveringer?

Der stilles mange krav til energirenoveringer, som har til formål at reducere energiforbruget. Generelt skal energirenoveringer bidrage til et lavere energiforbrug og bedre energieffektivitet.

De typiske krav er, at man skal reducere energiforbruget med mindst 25%, der skal laves et energimærke for bygningen, man skal installere energisparende belysning, og man skal isolere bygningen med energibesparende materialer. Desuden skal man også overholde de relevante miljø- og klimakrav.

Hvilke reguleringer skal overholdes ved energirenoveringer?

For at kunne udføre energiforbedringer skal visse retningslinjer og reguleringer overholdes. Det drejer sig om bygningsreglementets krav og lovgivning omkring energiforbedringer.

Bygningsreglementet stiller krav om at det maksimale varmetab på et byggeri eller en renovering skal reduceres. Dette skal gøres ved at følge de relevante regler for isolering, vinduer og døre.

Derudover skal bygningen kontrolleres med en energimærkning, som afgør, hvor meget energi der er brugt på bygningen. Dette kræver en energivejleder til at udføre energimærkning og give anbefalinger om, hvordan energitabene kan reduceres.

Derudover skal der tages hensyn til lokale regler og bestemmelser, såsom miljølovgivning og lokale krav til energibesparelser. Dette kan omfatte regler om brug af energibesparende materialer, installationer og produkter.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

Vandskuring

Vandskuring er en teknik, der bruges til at pudse en facade eller væg med en blanding af cement, sand og vand. Teknikken kaldes også for “vådrumsfacade”. Vandskuring kan bruges på både indvendige og udvendige vægge, og teknikken har til formål at give væggen en glat og jævn overflade.

Vandskuring er ofte brugt som forberedelse til maling eller andre former for overfladebehandling af facaden eller væggen. Det kan også give en ekstra beskyttelse mod vejr og vind, og forbedre isoleringen af bygningen. Vandskuring kan være en effektiv måde at forbedre udseendet og funktionen af en bygning på, samtidig med at det kan øge dens værdi og levetid.

Filtsning

Filtsning er en teknik, der bruges til at give en glat og jævn overflade på indvendige vægge. Teknikken involverer at påføre en blanding af mørtel, vand og kalk på væggen med en filtskive, som er et specielt redskab, der anvendes til at glatte overfladen.

Filtsning kan udføres på mange forskellige typer af vægge, herunder gipsplader, beton og mursten, og er særligt velegnet til vægge med små revner og uregelmæssigheder. Det kan også hjælpe med at forbedre isoleringen og lydisoleringen i rummet, samt give en mere æstetisk tiltalende finish på væggene.

Efter filtsning kan væggene males eller tapetseres, og det kan give en flot og ensartet overflade. Filtsning er en populær teknik i bygge- og renoveringsprojekter, da det er relativt enkelt og økonomisk fordelagtigt, samtidig med at det giver gode resultater.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

geografisk arbejdsområde

—— Facaderenovering i hele Hovedstadsområdet

Facaderenovering i hele Hovedstadsområdet

Hos Brdr-Lauridsen ved vi hvor uvurderlige glade kunder kan være. Derfor kører vi også langt for at udfører netop det arbejde som kræves og som dækker kundens behøv og ønsker.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud