arrow pointer

Maler i Farum

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Professionelt malerfirma i Farum

Vi har udført malerarbejde i Farum siden firmaet blev stiftet i 2006. Som malerfirma anvender vi ofte egne lifte til udvendige maleropgaver.

Med et bredt udvalg af lifte dækker vi de fleste krav til at udføre malerarbejdet på etageejendommene, så facader og vinduer i Farum kan males med mindst mulige gener for beboerne.

Bliv de næste, der oplever et kvalitetsorienteret og effektivt malerarbejde udført af Brdr. Lauridsen.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Malerfirma med flotte resultater

Et professionelt malerarbejde, som kan holde i lang tid, kommer ikke af sig selv. Det kræver, at der anvendes de rigtige materialer og maling på træ- og murværk.

Uanset, om det er udvendig maling af facader, udvendig maling af vinduer eller indvendig maling af opgange og lejligheder, så sørger vi altid for, at overfladen er slebet grundigt og at alle væsentlige skader og huller repareres samt spartles. Når forarbejdet er grundigt udført, kan maleren begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde.

Den maling vi anvender, er nøje udvalgt ud fra miljø- og kvalitetskriterier. Det sikrer, at det endelige malerarbejde holder længere og er sundere for bygningerne.

Når vi vælger at male med miljøvenlig maling, sikrer det ikke kun et sundere hjem, men bidrager også til et sundere liv. Med de rigtige valg kan vi sammen skabe et sundere liv og passe på miljøet.

Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at udvælge kvalitetsmaterialer og forbedre arbejdsmiljøet for vores malere.

Fokus på kundeoplevelsen

For at sikre os, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter alt malerarbejde med en omhyggelig planlægning. Vi holder effektiv dialog under udførelsen af maleropgaverne og efter endt malerarbejde har vi en effektiv opfølgning. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning, er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Fra Brdr. Lauridsen kan du som kunde i Farum altid forvente en kyndig rådgivning. Vi afleverer altid et let forståeligt og overskueligt tilbud, og vores erfarne malere hjælper og vejleder gerne i sammensætning og valg af farver inden maleropgaven starter.

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienteret og går op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter malerarbejdets forløb.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud