Vinduer

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Eksperter i alt med vinduer

Få malet, renoveret og vedligeholdt dine vinduer, så du forlænger levetiden mest muligt.

Hos Brdr. Lauridsen er vi altid opmærksomme på at anvende bæredygtige og miljørigtige kvalitetsprodukter så arbejdet holder længst muligt.  Det er typisk bedre for miljøet at renovere vinduer frem for at skifte dem ud med nye.

Der kan være penge at spare ved at træffe et bæredygtigt valg. Hvis kunden ikke ønsker at renovere vinduerne vejleder vi om de bedst mulige valg, så de holder længst muligt.

Vi vil altid guide dig til den løsning, der passer bedst til dig, og som er bedst for miljøet. I øvrigt opnår man op mod 50 gange mindre CO2 udledning ved renovering frem for nedrivning og nybyg.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

Maling af vinduer

Når det gælder maling af vinduer går kvalitet og bæredygtighed oftest hånd i hånd. Vi ved at det grundige forarbejde med at rense, slibe og spartle er fundamentet for solidt kvalitets malerarbejde. Når du skal vælge maling tilbyder Brdr. Lauridsen muligheden for at anvende bæredygtige alternativer. Med valg af bæredygtig maling vælger man ikke blot en maling, men man vælger også et produkt der er ansvarligt fremstillet i forhold til miljøet.

Renovering af vinduer

Når vinduerne er beskadiget og trænger til mere end en grundig maling, kan det være en mulighed at renovere dem. Når der renoveres, renses gammel maling af, så råd og andre skader bliver synlige. Det giver vores tømrer mulighed for at se hvad der skal repareres, så vinduet igen kan holde flere år ud i fremtiden. Det kan også være belastende for miljøet at vælge udskiftning frem for renovering.

Udskiftning af vinduer

Vælger man ikke at renovere, men derimod at udskifte til nyt, kan man også her tage bæredygtige beslutninger. Når der skal sættes nye vinduer ind, kan man nemlig vælge vinduer som holder på varmen, så der kan spares på varmeregningen. Man kan også få elementer som lydisolere godt og dermed øger komfort og forbedre indeklimaet f.eks. hvis man bor inde i byen. Der kan være mange fordele ved at udskiftet det gamle, og vi står klar til at vejlede dig hele vejen.

—— Den gode oplevelse

Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.

Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker