Vinduer

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Eksperter i alt med vinduer

Ved vurdering af hvad der bør ske med vinduerne, skal der vælges om udskiftning af vinduer er den rette løsning eller om renoveringer af gamle vinduer giver bedst mening.
Hos Brdr. Lauridsen er vi altid opmærksomme på at tænke i bæredygtige løsninger, hvor vi forlænger levetiden af vinduerne og samtidig forsøger at forbedre kvaliteten af vinduerne. Ud fra en miljømæssig vurdering er det ofte bedre at renovere vinduer frem for montering af nye vinduer.

Hos Brdr. Lauridsen er vi altid opmærksomme på at anvende bæredygtige og miljørigtige kvalitetsprodukter så arbejdet holder længst muligt og der kan være penge at spare ved at træffe et bæredygtigt valg.

Hvis vurderingen er, at der skal ske en udskiftning af vinduer, vejleder vi i bedst mulige valg af nye vinduer samt monteringen af vinduerne, så de holder længst muligt.
Vi vil altid guide dig til den løsning, der passer bedst til dig, og som er bedst for miljøet. I øvrigt opnår man op mod 50 gange mindre CO2 udledning ved renovering frem for nedrivning og nybyg.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

Maling af vinduer

Når det gælder maling af vinduer, går kvalitet og bæredygtighed ofte hånd i hånd. En fornuftig bæredygtig strategi er at passe på de gamle vinduer man har.
For at vinduerne skal holder længe anbefaler vi at man f.eks. laver en vedligeholdelsesplan som sikrer, at maling af vinduer sker i takt med at vind, vejr og indeklima tærer på den beskyttelse vinduerne har. Specielt i storbyer som København, hvor forurening også slider på malingen af vinduerne, skal man være opmærksomme så man ikke ender i dyre alternativer.

Vi har mange års erfaring med og ved at det grundige forarbejde med at rense, slibe og spartle er fundamentet for solidt kvalitets malerarbejde.
 Når du skal vælge maling, tilbyder Brdr. Lauridsen muligheden for at anvende bæredygtige alternativer. Med valg af bæredygtig maling vælger man ikke blot en maling af vinduer, men man vælger også et produkt der er ansvarligt fremstillet i forhold til miljøet.

Renovering af vinduer

Har man vinduer fremstillet i god kvalitet, kan renovering af gamle vinduer være en god og bæredygtig løsning. F.eks. findes der i København ældre ejendomme med vinduer fremstillet af høj kvalitet, som med den rette vedligeholdelse, og dygtig renovering af vinduet vil kunne bringes til at fungere fint, selv efter nutidens krav.

I etageejendomme kan det være vanskeligt, løbende at monitorere vinduernes tilstand, hvorfor vi anbefaler at ejendommene løbende får gennemgået vinduerne, så det er muligt i tide at opdage råd, dårlige hængsler løse vindueslister etc. før gamle vinduerne bliver så beskadiget at der skal nye vinduer til.
Med løbende renovering af vinduer og en grundig maling er det muligt at vedligeholde og renovere vinduerne så man forlænger levetiden mest muligt.

Når vi arbejder med renovering af vinduer, renses gammel maling af, så råd og andre skader bliver synlige. Det giver vores tømrer mulighed for at se hvad der skal repareres, så vinduet igen kan holde flere år ud i fremtiden. Det kan også være belastende for miljøet at vælge udskiftning frem for renovering.

Udskiftning af vinduer

Er vinduerne utidssvarende og i for dårlig stand til at bevare, eller er virkeligheden at man har behov for støjdæmpning og et forbedret indeklima uden træk fra vinduerne, kan montering af vinduer til nye vinduer være en god løsning. Vælger man ikke at renovere, men derimod at udskiftning af vinduer, kan man også her tage bæredygtige beslutninger.

Når der skal sættes nye vinduer ind, kan man nemlig vælge vinduer som holder på varmen, så der kan spares på varmeregningen. Man kan også få elementer som lydisolerer godt og dermed øger komfort og forbedre indeklimaet f.eks. hvis man bor inde i byen. Der kan være mange fordele ved at udskiftet det gamle, og vi står klar til at

—— Den gode oplevelse

Brdr Lauridsen har stor erfaring med at arbejde i storbyernes trængsel, og vi færdes hjemvant både i København, hele hovedstadsområdet samt omkringliggende byer på Sjælland – f.eks. Helsingør, Hillerød og Roskilde.
Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.
Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

—— Vores arbejde med vinduer

Brdr Lauridsen har siden 2006 arbejdet med udskiftning af vinduer, montering af vinduer renovering af vinduer og maling af vinduer. Vi har erfarne medarbejdere, som i mange år har arbejdet med vedligeholdelse, maling af vinduer og montering af vinduer.
Den viden samt viden om nye vinduer videregives naturligt til de lærlinge Brdr Lauridsen uddanner. En stor del af vores opgaver med vinduer har været maling af vinduer i København, montering af nye vinduer i København og renovering af vinduer.

—— Vores lifte giver store fordele

Brdr Lauridsen har løbende opbygget en serie af egne lifte, som passer perfekt til opgaver for etageejendomme i København, hvor der ofte er smalle passager ind til baggårde.
Viser det sig umuligt at passere gennem indgangen til baggården med præcis den lift som kræves til når der skal males vinduer eller der skal ske skift vinduer, hejser vi liften op over taget og ind i baggården. På den måde slipper boligforeningen for rod med store stilladser når man skal i gang med renovering af vinduer. En stor fordel for boligforeningen er, at vi kun optager et mindre område i baggården, hvor vi enten er gang med maling af vinduer eller skift af vinduer. Det betyder at gården kan anvendes af beboerne, selv når der arbejdes med maling af vinduer og arbejdsområdet er sikkerhedsmæssigt afskærmet.

Når vi anvender egen lifte til f.eks. montering af vinduer eller maling af vinduer oplever kunden både en fleksibel og sikker løsning, hvor der ikke fra et stillads bliver adgang til lejlighederne og derved minimerer vi risikoen for tyveri herfra. Når der anvendes lift til f.eks. maling af vinduer eller montering af nye vinduer har man også frit udsyn fra lejlighederne da ikke er pakket ind i stillads.

Brdr Lauridsen udvikler løbende metoder til at lette arbejdet med montering af vinduer og maling af vinduer så arbejdet med vedligeholdelse og renovering af vinduer udføres med størst hensyntagen til medarbejderne. For kunden betyder det samlet at kunden får et kvalitetsprodukt til den rigtige pris for maling af vinduer.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker