arrow pointer

Renovering af opgange

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Derfor er renovering af trappeopgangen afgørende

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Mange års erfaring med trapper og opgange

Nyd synet af de flotte trappeopgange, som vi har renoveret. Vi har mange års erfaring med renovering og maling af trappeopgange, samt renovering af gamle trapper.

Hos Brdr. Lauridsen går vi meget op i bæredygtighed og kvaliteten af vores håndværk samt materialer. Når vi renoverer trappeopgange og maler trapper, så bruger vi de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. På denne måde får du en renoveret trappeopgang, som holder længere og er sundere for miljøet, og dig selv.

Gennem hele opgaven, står vores dygtige håndværkere altid klar med gode idéer, inspiration og til at yde et flot stykke arbejde. Vi kommer til at fungere som sparringspartner gennem hele projektet, og står altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål. Vi klarer alle opgaverne, lige fra maleropgaver til tømrer- og murer opgaver. 

Står vi overfor en renovering af en opgang, hvor vi har brug for at andre faggrupper, bruger vi naturligvis vores samarbejdspartnere, hvis kvalitetsarbejde, vi kan stå inde for.

Det er vigtigt for os, at du som kunde er helt tilfreds med din renoverede opgang når vi er færdige. Der er stort fokus på tydelig og præcis kommunikation, så projektet kan forløbe nemt og smertefrit.

—— Maling af trapper

Når du skal have malet trappeopgang, er der stor mulighed for at tage del i den spændende proces, med sammensætning af farver til trappen.

Sammen finder vi de farver og den maling, der får din opgang til at fremstå indbydende og flot. Med den rigtige maling og farve, kan du få en opgang, som du stolt kan vise frem, men som også er sundere for dig.

Malingens kvalitet og bæredygtighed, går ofte hånd i hånd, hvilket gør det nemmere at tage gode beslutninger.

—— Renovering af trapper

Trappeopgange udsættes dagligt for hårdt slid. Med løbende renovering og vedligehold af trapperne, får du mulighed for at komme hjem til en indbydende og flot hoveddør og trappeopgang. 

En ny trappeopgang kan renoveres bæredygtigt, så den holder sig smuk og indbydende længere. På den måde forlænges levetiden på den flotte trappeopgang.

Har du specielle ønsker eller idéer til hvordan du vil have trappeopgangen til at se ud, vil vi med glæde være din sparringspartner igennem hele forløbet.

Forløbet med renovering af både hoved- og bagtrapper, kræver en god planlægning og opfølgning, så beboer og gæster kan komme til og fra boligen, samtidig med at opgangen renoveres.

I samarbejde med vores kontaktperson hos boligforeningen, koordinerer vi informationen til beboerne ret tidligt i processen. Informationen kan bl.a. omhandle hvilke dage vi renoverer opgangen og maler trapper, og hvornår opgangsrenoveringen er færdig etc.

Har ejendommen ikke en bagtrappe, som kan benyttes mens vi renoverer hovedtrappen, kan der forekomme lidt ventetid med at komme ud og ind af lejligheden imens vi rykker materialer og værktøj, så man frit kan passere.

Det er vigtigt, at beboerne fjerner alt hvad, der måtte stå ved opgangsdøren af sko og løse genstande, inden arbejdet påbegyndes. Det samme gælder naturligvis for renovering og maling af bagtrappen.

—— Den gode oplevelse

Det er vigtigt for os, at kunden altid er i fokus og får en god oplevelse med håndværkere i ejendommen med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning.

Vi sørger altid for at sætte god tid af, til vores indledende samtaler med kunderne, og vi lægger stor vægt på at sikre os, at vi er helt enige om, hvad kunden forventer af den færdige opgangsrenovering.

Renoveringen af opgangen starter med et møde mellem Brdr. Lauridsen og ejendommens repræsentanter. Her drøfter vi jeres ønsker og forventninger til renoveringen af opgangene eller maling af trapperne, hvorefter vi gennemgår trapperne for, at finde gode løsninger og eventuelle udfordringer.

Efter accept af fremsendt tilbud på opgangsrenoveringerne aftales et nærmere tidspunkt for opstart af renoveringen. Først derefter går vi i gang med renovering af opgang og maling af trapperne.

Bliver der undervejs behov for at deltage i møder med beboerne, bestyrelse eller andre interessenter deltager vi naturligvis gerne.

—— Opgangsrenovering

Brdr. Lauridsen har stor erfaring med renovering af opgange og maling af trapper. Her har vi har løst succesfulde opgaver for andels- og ejerboligforeninger, samt for udlejere af kontorer og lejligheder i København. Brdr. Lauridsen har udført opgangsrenovering i København i mere end 25 år , hvor vi har arbejdet med maling af trapper, renovering af gamle trapper og opgange i København.

Vi har dygtige håndværkere, som i mange år har arbejdet med renovering af opgange og maling af trapper og i dag tilbyder totalrenovering af opgange med størst mulig anvendelse af bæredygtige materialer. Brdr. Lauridsen arbejder løbende på at videregive denne bæredygtige holdning til nye medarbejdere og de lærlinge, som Brdr. Lauridsen uddanner.

Med hensyn til valg af produkter, så scanner Brdr. Lauridsen løbende markedet for bæredygtige kvalitetsprodukter og vi arbejder løbende med processer, der minimerer materialespild og reducerer mængden af affald, så vi fortsat kan gå foran i kampen om en bæredygtig udvikling af renovering af opgange og maling af trapper.

Når man arbejder med renovering af bygninger, er der ofte mulighed for at træffe sunde og bæredygtige valg. Det er altid muligt at træffe sundere og mere bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud