Renovering af opgange

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Derfor er renovering af opgangen afgørende

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Mange års erfaring med trapper og opgange

Nyd synet af de flotte trappeopgange vi har renoveret. Vi har mange års erfaring med renovering og maling af trappeopgange, samt renovering af gamle trapper.

Hos Brdr. Lauridsen går vi meget op i bæredygtighed og kvaliteten af vores håndværk samt materialer. Når vi renoverer trappeopgange og maler trapper bruger vi de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. På denne måde får du en renoveret trappeopgang som holder længere og er sundere for miljøet og dig selv.

Gennem hele opgave står vores dygtige håndværkere altid klar med gode ideer, inspiration og til at yde et flot stykke arbejde. Vi kommer til at fungere som sparringspartner gennem hele projektet og står altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål. Vi klarer alle opgaverne, lige fra maleropgaver til tømrer- og murer opgaver.
Står vi overfor en renovering af en opgang, hvor vi har brug for at andre faggrupper, bruger vi naturligvis vores samarbejdspartnere, hvis kvalitetsarbejde vi kan stå inde for.

Det er vigtigt for os at, og at du som kunde er helt tilfreds med din renoverede opgang når vi er færdige.
Der er stor fokus på tydelig og præcis kommunikation, så projektet kan forløbe nemt og smertefrit.

Maling af trapper

Når du skal have malet trappeopgang, er der stor mulighed for at tage del i den spændende proces med sammensætning af farver til trappen.

Sammen finder vi de farver og den maling der får din opgang til at fremstå indbydende og flot. Med den rigtige maling og farve kan du få en opgang som du stolt kan vise frem, men som også er sundere for dig.

Malingens kvalitet og bæredygtighed går ofte hånd i hånd, hvilket gør det nemmere at tage gode beslutninger.

Renovering af trapper

Trappeopgange udsættes dagligt for hårdt slid. Med løbende renovering og vedligehold af trapperne, får du mulighed for at komme hjem til en indbydende og flot hoveddør og trappeopgang.
En ny trappeopgang kan renoveres bæredygtigt så den holder sig smuk og indbydende længere. På den måde holder levetiden på den flotte trappeopgang også længere.

Har du specielle ønsker eller ideer til hvordan du vil have trappeopgangen til at se ud, vil vi med glæde være din sparringspartner igennem hele forløbet.

Forløbet med renovering af både hovedtrapper og bagtrapper kræver en god planlægning og opfølgning så beboere og gæster kan komme til og fra boligen, samtidig med opgangen renoveres. I samarbejde med vores kontaktperson hos kunden koordinerer vi information til beboerne ret tidligt i processen, om på hvilke dage vi renoverer opgange og maler trapper, og hvornår opgangsrenoveringen er færdig.

Har ejendommen ikke en bagtrappe som kan benyttes medes vi renoverer hovedtrappen kar der forekomme lidt ventetid med at komme ud og ind af lejligheden imens vi rykker materialer og værktøj som man frit kan passere.

 Der er vigtigt ar beboerne fjerner alt hvad der måtte stå ved opgangsdøren af sko og løse genstande, inden arbejdet påbegyndes. Det samme gælder naturligvis for renovering af bagtrappen og maling af bagtrappen.

—— Den gode oplevelse

Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og får en god oplevelse med håndværkere i ejendommen med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning.

Vi sørger altid for at sætte god tid af til vores indledende samtaler med kunderne, og vi lægger stor vægt på at sikre os, at vi er helt enige om hvad kunden forventer af den færdige opgangsrenovering.

Renoveringen af opgangen starter med et møde mellem Brdr Lauridsen og ejendommens repræsentanter. Her diskuterer vi jeres ønsker og forventninger til renoveringen af opgangene eller maling af trapperne, hvorefter vi gennemgår trapperne for at finde gode løsninger og eventuelle udfordringer.
Efter accept af fremsendt tilbud på opgangsrenoveringerne aftales et nærmere tidspunkt for opstart af renoveringen. Først derefter går vi igang med renovering af opgang og maling af trapperne.
Bliver der undervejs behov for at deltage i møder med beboerne, bestyrelse eller andre interessenter deltager vi naturligvis gerne. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.

—— Opgangsrenovering

Brdr Lauridsen har stor erfaring med renovering af opgange, maling af trapper og maling af trapper, hvor vi har løst succesfulde opgaver for andels- og ejerboligforeninger samt for udlejere af kontorer og lejligheder i København. Brdr Lauridsen har udført opgangsrenovering i København i mere end 25 år , hvor vi har arbejdet med maling af trapper, renovering af gamle trapper og opgange i København.

Vi har dygtige håndværkere, som i mange år har arbejdet med renovering af opgange og maling af trapper og i dag tilbyder totalrenovering af opgange med størst mulig anvendelse af bæredygtige materialer. Brdr Lauridsen arbejder løbende på at videregive denne bæredygtig holdning til nye medarbejder og de lærlinge som Brdr Lauridsen uddanner.

Med hensyn til valg af produkter scanner Brdr Lauridsen løbende markedet for bæredygtige kvalitetsprodukter og vi arbejder løbende med processer der minimerer materialespild og reducerer mængden af affald, så vi fortsat kan gå foran i kampen om en bæredygtig udvikling af renovering af opgange og maling af trapper

Når man arbejder med renovering af bygninger er der ofte mulighed for at træffe sunde og bæredygtige valg. Der er altid muligt at træffe sundere og mere bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker