Opgang2020-09-10T10:06:17+02:00

Hos Brdr. Lauridsen står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit tømrer, maler eller murer projekt. Selvom vi kan hjælpe med det hele har vi specialiseret os i 4 forskellige punkter, hhv. vinduer, trapper, facader og erhverv. På denne side kan du læse alt om hvordan vi har specialiseret os i trapper.

Mange års erfaring indefor trapper

Nyd synet at de flotte trappeopgange vi har renoveret. Vi har mange års erfaring med renovering og maling af trappeopgange, samt udskiftning af døre. Vores dygtige håndværkere står klar med gode ideer, inspiration og til at yde et flot arbejde. Vi kommer til at reagere som sparringspartner gennem hele projektet og står altid klar til at svare på evt. spørgsmål. Vi har stort fokus på tydelig og præcis kommunikation så projektet kan forløbe nemt og smertefrit. Hos Brdr. Lauridsen går vi meget op i bæredygtighed og kvaliteten af vores håndværk samt materialer. På denne måde får du en trappeopgang som holder længere og er sundere for miljøet og dig selv. 

MALING AF TRAPPER

Maling af Trapper

Når du skal have malet trappeopgang er der stor mulighed for at tage del i den spændende proces med sammensætning af farver til trappen. Sammen finder vi de farver og den maling der får din opgang til at fremstå indbydende og flot. Med den rigtige maling og farve kan du få en opgang som du stolt kan vise frem som også er sundere for dig. Malings kvalitet og bæredygtighed går ofte hånd i hånd hvilke gør det nemt at tage gode beslutninger.

RENOVERING AF TRAPPER

Trappeopgange udsættes dagligt for hårdt slid. Med løbende renovering og vedligehold af trapperne får du mulighed for at komme hjem til en indbydende og flot hoveddør og trappeopgang. En ny trappeopgang kan renoveres bæredygtigt så den holder sig smuk og indbydende længere på den måde holder livskvaliteten ved at have en flot trappeopgang også længere. Har du specielle ønsker eller ideer til hvordan du vil have trappeopgangen til at se ud vil vi med glæder være dig sparringspartner gennem hele forløbet.

Den gode oplevelse
Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.
.
Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.
Kontakt os