arrow pointer

Maling af vinduer

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Hvorfor vælge Brdr. Lauridsen til maling af vinduer?

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Oplev det hos jer
For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

Vi kommer ud og gennemgår vinduerne. Resultatet af screeningen sammenfatter vi i en vurdering af deres tilstand og behovet for behandling og vinduesmaling. Sammen ser vi på resultatet af gennemgangen og holder op mod tid, økonomi, farvevalg og øvrige relevante krav. 

—— Hvad tilbyder vi indenfor vinduesmaling?

Vi leverer altid arbejde af høj kvalitet, og har fokus på at kundens samlede oplevelse både før, under og efter malingen af vinduerne. Når vi maler, lægger vi vægt på, at forarbejdet er i orden for at sikre, at holdbarheden bliver så lang som muligt. 

Vi tilbyder blandt andet:

—— Maling af indendørs og udendørs vinduer

Omhyggelig maling af vinduer, både indendørs og udendørs, spiller en afgørende rolle i bevarelsen af ejendommens æstetik og træets kvalitet. Ved regelmæssigt at vedligeholde og male vinduerne beskytter man ikke blot træet mod elementernes påvirkning, men man forlænger også levetiden på selve vinduerne. Det bidrager til at bevare ejendommens charme og samtidig sikre, at vinduerne fungerer optimalt i årene fremover.

Indvendigt maling af dine vinduer er lige så vigtigt, som den udvendige maling. Det er væsentligt, at den indvendige maling på dine vinduer vedligeholdes, samt bliver malet på en ordentlig måde.

Det er vigtigt for os, at processen er effektivt og din ejendom bliver behandlet med respekt, når du skal have malet dine indvendige vinduer.

Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge og værdsat gennem hele forløbet. Derfor prioriterer vi at have en god kommunikation med vores kunder, når der skal laves en opgave.

Dette betyder, at du kan forvente, at vores dygtige malere er professionelle og har respekt for din tid. Du vil kunne forvente, professionel rådgivning og vejledning, i forhold til den opgave, der skal laves.

Vi hjælper gerne med alt forarbejde, hvilket kunne være valg af farve, samt type af maling. En meget effektiv maling, kunne f.eks. være akrylmaling. Akrylmaling er effektiv, når det kommer til indvendig maling af dit vindue. Denne type maling sørger for, at der ikke trænger fugt af træværket i vinduet og ind i hjemmet. Dette er fordi, at akrylmalingen danner en hård skal oven på træet.

Det er væsentligt, at dine udvendige vinduer males. Der er flere grunde til dette. Det er blandt andet med til, at gøre ejendommen unik. Udvendig maling af vinduer, kommer i forskellige flotte farver.

Kunden er med til at vælge den farve af maling, som du foretrækker. Uanset farve, kan du være sikret, at vores maling er af den bedste kvalitet.

Udvendig maling er selvfølgelig ikke kun, beregnet til udseende. Der er store fordele ved at male dine udendørs vinduer. Formålet med malingen er, at beskytte træet der holder dine vinduer, mod at træværket revner, mod fugt og mulige huller i træet.

Så alt i alt, er udvendig maling for dig, der vil opretholde dine vinduer med en frisk farve, samt vedligeholde dets kvalitet. 

—— Vinduesmaling for etageejenomme i København

Når det gælder maling af vinduer, lægger vi vægt på at forarbejdet er i orden, for at sikre at holdbarheden bliver så lang som mulig.

Vinduerne bliver vasket og slebet, sømhuller og revner bliver lukket. På denne måde trækker der ikke vand ind i træet, efter maling af vinduet.

Vinduerne står derfor fuldt dækket og lukket i overfladen efter behandling og maling af os. Vi anbefaler, maling af vinduer hver 6-8 år alt efter, hvor udsatte de er. Dette sikrer, at vinduerne holder længst muligt. 

Skaller malingen eller opstår der andre skader p.g.a. tidligere sjusket håndværk skal de dog males oftere. Hvis ikke der bliver malet vinduer, kan det medføre at træet rådner, og at vinduet derfor skal renoveres eller i værste fald udskiftes helt.

—— Fokus på kundeoplevelsen

Maling af vinduer behøver dermed ikke at være et svært eller uoverskueligt projekt, at begynde på. Allerede fra din første kontakt med os, kommer vi til at være sparringspartner til dit projekt, med maling af vinduer. På denne måde kan vi anatomisk arbejde, så tiden fra første kontakt, til at dine vinduer er blevet malet, er så kort som mulig.

—— Vigtigt ved maling af vinduer

Hvad koster det at få malet et vindue?

Der er mange forskellige vinduer, så prisen kan typisk  svinge fra 500 til 1500 ex moms.
Dog er der stadig eksempler på vinduer, som er uden for denne kategori og endnu dyrere.

Du kan selv udregne pris på maling af vinduer her

Hvornår skal nye vinduer males?

Nye vinduer skal males efter 10-12 år alt efter hvor udsatte de er i forhold til vejret. Jo oftere vedligeholdelse jo længere tid holder det.

Hvor mange gange skal vinduer males?

Vi maler vinduerne 2 gange udvendigt. Er der bart træ skal det grundes først, sømhuller og vindridser skal lukkes. 

Hvad skal man male vinduer med?
—— Sammen kan vi tage de gode valg

Med maling af vinduer er det en fordel, at der bruges materialer af høj kvalitet, da det kan forlænge levetiden af vinduet og hvor lang tid, der går før det behøves at males igen. Maling, som er bæredygtigt, forurener mindre og lader træet ånde bedre, så malingen på vinduerne ikke skaller af. Det er på denne måde muligt at vente endnu længere, før det bliver nødvendigt at male dem igen, samtidig med at vi passer på miljøet og vores grundvand.

Du kan også løbende følge med i vores bæredygtige initiativer på vores LinkedIn.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud