—— Vores kamp for en bedre verden
for alle

—— Vores kamp for en bedre verden for alle

De Forenede Nationer (FN) fremlagde i sommeren 2015 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Disse 17 mål fokusere hver i sær på at gøre verden til et bedre sted for os alle sammen.

Hos Brdr. Lauridsen har vi valgt at fokusere på mål 11 og 12. Vi har valgt netop disse mål da der er her vi som håndværker kan gøre den største forskel for at skabe et mere cirkulært byggeri. Vi tager stor ære i hvad vi gør og håber i vil komme med på rejsen.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

Sådan gør vi en forskel

Verdensmål 11

Verdensmål 11

Verdensmål 11 omhandler bæredygte byer og lokalsamfund. Der har de seneste mange år været en stor tendens for urbanisering hvor folk flytter til byerne, dette har medført en stor efterspørgsel for boligere og lejligheder i byer og omegn. Som FN siger “Bæredygtig udvikling kan ikke opnås, hvis vi ikke ændrer den måde, vi bygger og styrer vores byrum.” Vi arbejder derfor med verdensmål 11 ved at øge brugen af bæredygtige materialer som er sunde for de mennesker der skal omgås byggeriet og dermed skabe sundere byer og lokalsamfund.

Når du vælger Brdr. Lauridsens får du tilbudt et bæredygtige kvalitetshåndværk som giver dig sundere indeklima i dit hjem

mål 12

Verdensmål 12

Vi arbejder med verdensmål 12 ved at bruge materialer som er sunde for naturen.

Effektivt brug af vores ressourcer for at minimere giftigt affald og forurenende stoffer er essentielt for at forbedre naturens sundhed. Hos Brdr. Lauridsen ofte hvor det er muligt at reparere frem for at udskifte samt bruge materialer som belaster miljøet mindst muligt.

Vi har derfor altid en løbende dialog med vores leverandører om at få bedre og sundere alternativer til marked.

Vores vision

Vores vision er at fremme en bæredygtig udvikling, som ikke blot påvirker håndværket hos Brdr. Lauridsen, men som også har til formål at lede en ny bevægelse i håndværkerbranchen mod et mere cirkulært, sundt og bæredygtigt byggeri.

Med vores mange års erfaring ved vi, at kvalitetshåndværk og klimaansvar hænger uløseligt sammen.

I vores arbejde med renovering og istandsættelser udvikler vi løbende bæredygtige løsninger og anvender nogle af markedets mest bæredygtige produkter.

Når du vælger Brdr. Lauridsens får du tilbudt et bæredygtige kvalitetshåndværk som giver dig sundere indeklima i dit hjem, mindsker forurening af det miljø som omgiver os alle og mindsker C02-udslippet til vores fælles klima.

Samtidig får du holdbare løsninger, der tager højde for bygningens struktur og forlænger levetiden af renoveringen.

Vi ved, at dit hjem er vigtigt. Derfor er vi specialister i at udføre effektivt håndværk med fokus på detaljer og kvalitet.

Du møder altid et fagligt kompetent hold, der med systematisk planlægning, kundeinddragelse og ekspertise i bæredygtighed skaber de bedste resultater.

søren lauridsen thumbnail
Afspil video

Vi arbejder løbende på at finde ægte bæredygtige produkter, som udover at være fremstillet miljømæssigt forsvarligt (bærer f.eks miljømærkerne Cradle to Cradle, Svanemærke, FSC, etc…) belaster vores ressourcer mindst muligt og i bedste fald slet ikke. Ligeledes er der fokus på håndteringen af af overskudsmaterialer/affald. Det omfatter både restprodukter fra arbejdet, emballagen som varen komme i samt logistik.

Kom med på rejsen, og lad os sammen skabe et sundere og mere bæredygtigt byggeri.

Søren Lauridsen

Administrerende direktør

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker