Bæredygtig Maling

—— Vi er stolte over os selv

Hos Brdr. Lauridsen har vi længe gerne være bæredygtige, derfor satte vi os sidste år en række mål. Et af disse mål var at 20% af vores materialer skulle være bæredygtige i udgangen af 2020, det er et mål vi har nået. Med stadig 2 måneder tilbage af året har vi ramt 42% bærdygtighed – det er noget vi er meget stolte over. Vi har nået dette ved at arbejde tæt sammen med vores leverandører og lægge pres på at udvikle og udgive flere muligheder. Vi er glade for at kunne gøre en forskel. De bæredygtige produkter gør nemlig en forskel! F.eks. hjælper bæredygtig maling udvendig hjælper på at holde vores grundvand rent og drikkeligt og maling indvendig hjælper med at give et sundere indeklima.

Vi har lavet en lille infographic med nogle af vores nøgletal fra maling hvor vi har gjort de største fremskridt, du kan også læse om hvordan vi ellers arbejder med bærdygtighed. Er du stadig nysgerrig kan du læse mere ved at scanne QR koden.

Vi kæmper videre

Selvom vi er kommet langt, og har overgået vores egne forventninger, så er der stadig langt til at bruge 100% bæredygtige materialer. Materialer er også kun én gren af bæredygtighed – vi arbejder også på at blive mere cirkulære og CO2 neutrale. Vi glæder os til at kunne give jer endnu større indblik ind i Brdr. Lauridsens bæredygtige univers!

—— Erhverv

Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores methode og hvordan vi arbejde her.
  .
Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker