Maler2020-11-12T12:59:04+01:00

Din professionelle maler

Bliv den næste i rækken der oplever kvalitetsorienteret og effektive maler. Fra første kontakt, under arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Sikre dig et professionelt resultat

I malerfaget går kvalitet og bæredygtigthed oftes hånd i hånd. Den maling vi bruger holder længere og er sundere for bygningen. Ved at bruge miljøvenlig maling, sikrer du dig ikke kun et sundere hjem, men også et sundere liv. Der kan være en lang række giftige stoffer i traditionel maling som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt. Ved at bruge bæredygtig maling minimere du din eksponering til disse gasser og får dermed en sundere hverdag. Dette er vores malere også rigtig glade for så heller ikke de behøver at blive overeksponeret.

Traditionel maling er silikone eller plast baseret og udskiller miljøskadelige stoffer til grundvandet når det regner. Disse grunde er bl.a. hvad motiverer os til at være miljøvenlige når vi maler, så vi sammen kan skabe sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen tager vi højde for kvalitet og kvaliteten af vores medarbejders arbejdsvilkår.

Kontakt os

Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi normalt med større renoveringsprojekter.

Fokus på kundeoplevelsen

Vores malerer hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerhåndværket bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienteret og går op i at bruge bæredygtige materialer for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb. 

For at lave et arbejde af høj kvalitet er kundeoplevelsen den mest centrale del. For at sikre os, at du får denne gode oplevelse med dit malerprojekt, starter vi med en omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan få et overblik over hvordan vi arbejder her.

Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtigthed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtigte varianter på markedet. Vi går også op i at lære vores malerlærlinge om, hvordan man træffer gode valg, hvor både kunden og miljø er i fokus. 

Vi arbejder også sammen med Københavns Erhvervsakademi for at give de studerende mulighed for at løse problemer i en rigtig virksomhed, hvor vi får en lang række kreative løsninger. På denne måde sikre vi os, at vi har en konstant strøm af nye tiltag i form af bæredygtighed, projektledelse og kommunikation. 

Vil du arbejde sammen med os så skriv endelig, vi er altid interesseret i nye spændende samspil.

Erhverv

Hos Brdr. Lauridsen er vi specialister i renovering af lejligheder og erhvervsmål og har gennem årene skabt os en lang række erfaringer og ekspertise. Vi ved derfor også, at det er vigtigt at have glade beboere og lejere. Ved at bruge maling af høj kvalitet, som er sund for både mennesker og miljøet, giver du dine beboere og lejere en sundere hverdag. Samtidig arbejder vores malere hurtigt og effektivt, så beboere og lejerne bliver forstyrret mindst muligt. 

Det kan være svært at sælge ideen om at få malet f.eks. en trappeopgang, men ideen om et sundere og mere miljøvenligt liv er typisk nemmere at sluge. Vil du høre mere om vores bæredygtige initiativer eller have et uforpligtende tilbud på dit projekt, så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Maler