Maler2020-09-10T10:06:16+02:00

Din professionelle maler

Bliv den næste i rækken der oplever kvalitetsorienteret og effektive maler. Fra første kontakt, under arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Sikre dig et professionelt resultat

I maler faget går kvalitet og bæredygtigthed oftes hånd i hånd. Den maling vi bruger holder længere og er sundere for bygningen. Ved at bruge miljøvenlig maling sikre du dig ikke kun et sundere hjem, men også et sundere liv. Der kan være en lang række giftige stoffer i traditionel maling som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt. Ved at bruge bæredygtig maling minimere du din eksponering til disse gasser og får dermed en sundere hverdag. Dette er vores malere også rigtig glade for så heller ikke de behøver at blive overeksponeret.

Traditionel maling er silikone eller plast baseret og udskiller miljøskadelige stoffer til grundvandet når det regner. Disse grunde er bl.a. hvad motiveret os til at være miljøvenlig når vi maler så vi sammen kan skabe sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen tager vi højde for kvalitet – og kvaliteten af vores medarbejders arbejdsvilkår.

Kontakt os

Fokus på kundeoplevelsen

Vores malerer hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerhåndværket bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienteret og går op i at bruge bæredygtige materialer for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb. 

For at lavet et arbejde af høj kvalitet er kundeoplevelsen den mest central del. For at sikre os at du får denne gode oplevelse med dit malerprojekt starter vi med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan få et overblik over hvordan vi arbejder her.

Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtigthed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljø testet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtigte varianter på markede. Vi går også op i at lære vores malerlærlinge, hvordan man træffer gode valg, hvor både kunden og miljø er i fokus. Det er vigtigt at lære fra sig og samarbejde om at nå frem til endnu bedre løsninger. 

Vi arbejder også sammen med Københavns Erhvervsakademi for at give de studerende mulighed for at løse problemer i en rigtig virksomhed, hvor vi får en lang række kreative løsninger. På denne måde sikre vi os at vi har en konstant strøm af nye tiltag i form af bæredygtighed, projektledelse og kommunikation. 

Vil du arbejde sammen med os så skriv endelig, vi er altid interesseret i nye spændende samspil.

Erhverv

Hos Brdr. Lauridsen er vi specialister i renovering af lejligheder og erhvervsmål og har gennem årene skabt os en lang række erfaringer og ekspertise. Vi ved derfor også at det er vigtigt at have glade beboere og lejere. Ved at bruge maling af høj kvalitet som er sund for både mennesker og miljøet giver du dine beboere og lejere en sundere hverdag. Samtidig arbejder vores malere hurtigt og effektivt så beboere og lejerne bliver forstyrre mindst muligt. 

Det kan være svært at sælge ideen om at få malet f.eks. en trappeopgang men ideen om et sundere og mere miljøvenligt liv er typisk nemmere at sluge. Vil du høre mere om vores bæredygtige initiativer eller vil have et uforpligtende tilbud på dit projekt, så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Maler