Facaderenovering Amager

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

——
Reparation af sætningsskader til gode priser på Amager

Vi Renoverer Facader for boligforeninger, Erhvervsudlejere og Boligadministratorer

I mere end 15 år har Brdr. Lauridsen hjulpet boligforeninger og erhvervsudlejere på Amager med reparation af sætningsskader, skader på murværk og facademaling. 

Brdr. Lauridsen arbejder og rådgiver kunder med at passe og vedligeholde etageejendomme på Amager, hvor vi udfører reparation af sætningsskader i murværk, renovering og facademaling til konkurrencedygtige priser. 

Ofte udføres facaderenoveringer og maling af facader fra vores engene lifte. Vi råder over et bredt udvalg af lifte som dækker de fleste behov ved facaderenovering og maling af facader på Amager.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

——
Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

——
Forarbejde før udendørs facademaling

Sætningsskader på mure er ofte bekostelige og kan f.eks. skyldes svigtende bæreevne, jordens sammensætning som kan komprimere over tid, ændret grundvadsspejl, rystelser i undergrunden m.v. 

Sætningsskader kan give følgeskader som fugt og skimmelsvamp i husets øvrige overflader og konstruktioner, især på facade, vægge og tag. 

For at den endelige facademaling på Amager holder længst mulig bør murværk derfor gennemgås for skader og i særdeleshed sætningerne forud for maling af facaderne. 

Det er derfor en god ide at få undersøgt/vurderet årsagen til eventuelle sætningsskader, så der kan sættes ind med korrekt forebyggelse.

Vi tager ansvar
——

Hos Brdr. Lauridsen er bæredygtighed håndværk en filosofi, hvor vi løbende arbejder på at reducere ressourceforbruget og vælge løsninger/materialer med mindst mulig miljøbelastning.

Vi leverer løsninger i høj kvalitet til stærke priser, hvor den optimerede miljøbelastning er tænkt ind. Vi inddrager løbende vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få større udvalg af bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten/Svanemærket.

——
Bæredygtig facademaling der holder længere til god pris

Når vi er sikre på at facaden er i god stand og ikke har fugtproblemer, påbegynder vi facademalingen.  Til facademalingen vælger vi en miljøcertificeret diffusionsåben facademaling som sikrer at bygningen efterfølgende både kan slippe af med fugt og holde fugt ude. Med vores dygtige håndværkere og valget af de bedste miljøvenlige produkter, holder malingen af facaderne i længere tid.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker