arrow pointer

Omfugning & reparation af murværk

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

Hvad er en omfugning?

 
En væsentlig del af din facaderenovering kan omfatte en omfugning. 

Omfugning er en proces, hvor man erstatter de gamle fuger mellem murstenene på en bygnings facade med nye fuger. Fugerne kan blive beskadiget eller slidt over tid grundet aldring, vejrforhold og skader, hvilket kan resultere i problemer som utæthed, nedbrydning af murværket og skimmelsvamp.

Omfugning udføres typisk ved først at fjerne de gamle fuger og rense murværket for snavs og løse materialer. Derefter fyldes de nye fuger på plads ved hjælp af en blanding af sand, cement og vand. Fugerne kan laves i forskellige tykkelser og mønstre for at matche det oprindelige udseende af bygningen.

Omfugning er en vigtig vedligeholdelsesproces, da det hjælper med at bevare og forlænge levetiden af en bygnings facade. Det kan også forbedre bygningens udseende og værdi. Det er vigtigt at vælge en erfaren og kvalificeret entreprenør til at udføre omfugning, da det kræver ekspertise og specielt udstyr for at udføre processen korrekt og undgå yderligere skader på murværket.


Planlæg jeres omfugning for det bedste resultat
Vi inddrager altid en vurdering af fuger og facade som en del af vores vedligeholdelsesplaner til etageejendomme. 

Således sørger vi for at omfugningen af murværket bliver planlagt og vedligeholdt inden der sker yderligere skader. 
Du kan læse mere om vores vedligeholdelsesplaner her

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

Omfugning af murværk på etageejendomme
- Vi giver dig den gode oplevelse

Lad os give dig en god oplevelse når du skal have foretaget en omfugning. Vi har 25 års erfaring indenfor branchen, og har varetaget mange opgaver indenfor dette arbejdsområde igennem årene. Vi har speciale i renovering, og derfor kan du stole 110% på at arbejdet bliver gjort til perfektion når du vælger os til din omfugning. Når vi varetager en kunde, så fokuserer vi på en omhyggelig planlægning, god kommunikation og effektiv opfølgning på arbejdskvaliteten. 

Vi arbejder med bæredygtige materialer og forsøger altid at optimere i forhold til den grønne omstilling i vores forretning. Vi sætter en dyd i ikke at efterlade store spor på miljøet, og fokusere meget på at optimere i forhold til de nyeste metoder og teknologier. På den måde hjælper vi ikke kun vores kunder, men samtidig også miljøet. 

Vi er en seriøs og professionel virksomhed, der tager alle opgaver seriøst og sætter kundetilfredshed og bæredygtighed i højsæde. Dog tager vi imod konstruktiv kritik, hvis du føler vi kan ændre på nogle områder i vores virksomhed. Da vi altid bestræber os på at blive bedre, tager vi kritikken til os, og forsøger at bearbejde denne kritik til det bedre. Derfor læser vi alle kundeanmeldelser vi får, og forholder os åbne til dem. 

Er omfugning relevant for mig?

En omfugning kan være relevant for dig, som søger en reparation af bygningens facader og murværk. Facaden på ejendommen er det første folk ser når de bliver eksponeret for din bolig, og giver et indtryk af boligens generelle stand.
Dermed giver en omfugning et fornyet liv til din facade, og derigennem kan din facade bevare dets flotte udseende i mange år endnu. 

Hos os får du en grundig evaluering af din facade, og en inspektion af fugningen. Derefter vil der blive undersøgt om en omfugning kunne være relevant for netop din facade. Du kan med fordel kontakte os over 44 44 54 02, via kontaktos@brdr-lauridsen.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. 

Vi bestræber os efter at svare på kundehenvendelser så hurtigt som muligt, og vores personale sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller undren som kunne opstå. Du kan her med fordel være så nøjagtig omkring dit projekt som muligt, da dette giver os en bedre forudsætning for at opfylde dine behov og ønsker ved projektet. Vi kan på den måde forberede os bedre, og være klar til at yde den gode service som vi altid gør!

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud