arrow pointer

Facaderenovering
Herlev

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Hvad indebærer en facaderenovering i Herlev?

Facaderenovering er en proces, som indebærer en renovering eller forbedring af en bygnings facade.

En facaderenovering i Herlev indebærer typisk en række forskellige processer, der blandt andet kan omfatte:

Alle disse udbedringer er med til at forlænge facadens levetid. Hos Brdr. Lauridsen er vi specialiserede i renovering af facade, og har stor erfaring med facaderenovering i Herlev.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

——
Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Lad os om din facaderenovering i Herlev

Har din boligforening eller etageejendom brug for et nyt og forbedret udseende? Få lavet renovering af facade i Herlev, og oplev de mange fordele, som en veludført og flot facaderenovering kan have.

Ikke nok med at facaderenovering giver et forbedret udseende, vil det også give din bygning øget værdi og bedre energieffektivitet.

Ved installation af isoleringsmaterialer, som en del af facaderenoveringen, kan det nemlig forbedre bygningens energieffektivitet, og dermed også reducere energiomkostningerne på sigt.

Vi dækker hele Herlev og omegn, og er eksperter i omfugning, reparation af sokkel, og renovering af facade. Vi har stor fokus på at levere et bæredygtigt kvalitetshåndværk, og derfor udvikler vi løbende bæredygtige løsninger, samt anvender nogle af markedets mest bæredygtige produkter.

Hos os får du altid holdbare løsninger, som forlænger bygningens levetid. Vi har mere end 17 års erfaring i branchen, og står klar til at hjælpe med at skabe en flot og præsentabel facade, som passer til dine behov og ønsker.

Få den flotteste ejendom på vejen. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.
Læs mindre Læs mere

—— Pris på facaderenovering i Herlev

Prisen på facaderenovering i Herlev kan variere afhængigt af flere faktorer. Herunder størrelsen på bygningen, omfanget af renoveringen, antal arbejdstimer, og hvilke materialer, der skal anvendes.

Det er derfor vigtigt at vide, hvilken stand facaden er i, før vi kan give en nøjagtig pris på facaderenoveringen. Malerarbejdet koster omkring 250 kr. ex. moms, men det er stadig afgørende at have viden om hvilket forarbejde, der først skal udføres, for at opnå det ønskede resultat.

Hos os slipper du for at skulle leje et dyrt stillads til opgaven. Vi har nemlig egne lifte og platforme. Med vores lifte er det muligt at komme til i mindre og mere besværlige områder, som det ikke ville være muligt med et større stillads. Du sparer dermed en del penge, ved i stedet at bruge lift til din opgave. Da vi råder over vores egne lifte, og ikke skal leje dem eksternt, betyder, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser på facaderenovering i Herlev.

Du kan med fordel bruge vores prisberegner her på siden, for at få en idé om, hvad renovering af facade i Herlev kan koste. Du er også meget velkommen til at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på din facaderenovering.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud