arrow pointer

Facaderenovering i København

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Facaderenovering til attraktive priser i København

Vi renoverer facader for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministratorer. Vi har siden 2006, hjulpet en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere med reparation af sætningsskader, skader på murværk og facademaling.

Brdr. Lauridsen arbejder og rådgiver med at passe og vedligeholde etageejendomme i København. Her har vi i mere end 15 år udført reparationer af sætningsskader i murværk, renovering og facademaling til konkurrencedygtige priser.

Langt de fleste facaderenoveringer og maling af facader klarer vi fra egne lifte. Med et bredt udvalg af lifte dækker vi de fleste behov ved facaderenovering og maling af facader i København.

Udregn selv jeres pris på en facaderenovering her

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

——
Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Grundigt forarbejde før facademaling

For at facademalingen i København holder længst muligt, gennemgår vi murværk for skader, og i særdeleshed for sætningerne, forud for at vi maler facaderne.

Skader på mur kan f.eks. skyldes svigtende bæreevne, jordens sammensætning, som kan komprimeres over tid, ændret grundvandsspejl, rystelser i undergrunden m.v.

Sætningsskader kan give følgeskader, som fugt og skimmelsvamp i husets øvrige overflader og konstruktioner, især på facade, vægge og tag. 

Det er derfor en god idé at få undersøgt årsagen til sætningsskaderne, så der kan sættes ind med den korrekte forebyggelse.

—— Bæredygtig facademaling, der holder længere og så til en god pris

Hos Brdr. Lauridsen er bæredygtigt håndværk en filosofi, hvor vi løbende forsøger at minimere ressourceforbrug og vælge løsninger med mindst mulig miljøbelastning.

Vi leverer bæredygtige løsninger, i høj kvalitet til stærke priser. Vi inddrager løbende vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på, for at få større udvalg af bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten/Svanemærket.

—— Reparation af sætningsskader i København

Brdr. Lauridsen har, i mere end 15 år, rådgivet boligforeninger og erhvervsudlejere i København, om reparation af sætningsskader og skader på murværk.

Sætningsskader viser sig oftest i form af revner i murværket. Disse revner kan opstå i forbindelse med meget varmt og tørt vejr. Når jorden under bygningsfundamentet tørrer ud, får jorden en mindre volumen, hvilket kan få bygningen til at synke ned. ’Bevægelsen’ skaber spændinger i facader og vægge, hvilket er det, der kan få murværket til at revne.

Der er forskel på, hvor varsom du skal være over for sætningsskader. Hvis eventuelle revner udvikler sig, skal du få foretaget en reparation af sætningsskaderne hurtigst muligt.

Sætningsrevner, der udvikler sig, er igangværende og skal stoppes hurtigt, så skaderne begrænses. Hvis revnerne ikke udvikler sig, kan du godt vente lidt, og få foretaget en reparation af sætningsskaderne, når du har mulighed for det.

Brdr. Lauridsen er specialister i facaderenovering for boligforeninger, erhvervsudlejere samt boligadministratorer og rådgiver dig gerne med at renovere og vedligeholde etageejendomme i København, hvor vi blandt andet udfører reparation af sætningsskader i murværk.

—— Reparation af fuger i murværk

Fugerne i bygningens udvendige murværk har ikke kun betydning for det æstetiske udtryk af facaden. De har også en ganske stor betydning for tætheden og holdbarheden af murværket. Hvis fugerne mellem murstenene er ødelagte eller nedslidte, kan det i værste tilfælde resultere i nedbrydning af murværket og fugtskader på bygningen.

Hvis du ser eller mistænker skader, bør du hurtigst muligt få foretaget en reparation af fuger i bygningens murværk. Hvis du ikke foretager en reparation af fugerne i murværket, før eventuelle skader udvikler sig, kan de hurtigt skabe store problemer.

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning omkring reparation af fuger i murværket på din ejendom i København. Vi besigtiger gerne ejendommen og udarbejder eventuelt en vedligeholdelsesplan, så du får et langsigtet overblik over, hvad der skal vedligeholdes. På den måde kan du planlægge forud og undgå uforudsete udgifter.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

—— Brdr. Lauridsen tager ansvar for bæredygtighed

Når vi er sikre på, at facaden er i god stand og ikke har fugtproblemer, så påbegynder vi facademalingen. Til facademalingen vælger vi miljøcertificeret diffusionsåbne facademalinger, som sikrer at bygningen efterfølgende både kan slippe af med fugt og holde fugt ude. Med vores dygtige håndværkere og valget af de bedste miljøvenlige produkter, så holder maling af facade i længere tid.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud