Facaderenovering i København

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

——
Facaderenovering til attraktive priser i København

Vi Renoverer Facader for boligforeninger, Erhvervsudlejere og Boligadministratorer og har siden 2006, hjulpet en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere med reparation af sætningsskader, skader på murværk og facademaling. 

Brdr. Lauridsen arbejder og rådgiver med at passe og vedligeholde etageejendomme i København, hvor vi i mere end 15 år har udført reparationer af sætningsskader i murværk, renovering og facademaling til konkurrencedygtige priser.

Langt de fleste facaderenoveringer og maling af facader klarer vi fra engen lifte. Med et bredt udvalg af lifte dækker vi de fleste behov ved facaderenovering og maling af facader i København.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

——
Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

——
Grundigt forarbejde før facademaling

For at facademalingen i København holder længst mulig gennemgår vi murværk for skader og i særdeleshed for sætningerne forud for at vi maler facaderne.

Skader på mur kan skyldes f.eks. skyldes svigtende bæreevne, jordens sammensætning som kan komprimere over tid, ændret grundvadsspejl, rystelser i undergrunden m.v. 

Sætningsskader kan give følgeskader som fugt og skimmelsvamp i husets øvrige overflader og konstruktioner, især på facade, vægge og tag. 

Det er derfor en god ide at få undersøgt/vurderet årsagen til sætningsskaderne, så der kan sættes ind med korrekt forebyggelse.

Bæredygtig facademaling der holder længere - og så til en god pris

Hos Brdr. Lauridsen er bæredygtighed håndværk en filosofi, hvor vi løbende forsøger at minimere ressourceforbrug og vælge løsninger/materialer med mindst mulig miljøbelastning.

Vi leverer bæredygtige løsninger, i høj kvalitet til stærke priser. Vi inddrager løbende vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få større udvalg af bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten/Svanemærket.

——
Brdr. Lauridsen tager ansvar for bæredygtighed

Når vi er sikre på at facaden er i god stand og ikke har fugtproblemer, påbegynder vi facademalingen.  Til facademalingen vælger vi miljøcertificeret diffusionsåbne facademalinger som sikrer at bygningen efterfølgende både kan slippe af med fugt og holde fugt ude. Med vores dygtige håndværkere og valget af de bedste miljøvenlige produkter holder malingen af facaderne i længere tid.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker