Facaderenovering
Frederiksberg

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

——
Vi klarer sætningsskader og al reparation af facader på Frederiksberg

Brdr. Lauridsen har i mere end 15 år rådgivet boligforeninger og erhvervsudlejere på Frederiksberg med reparation af sætningsskader, facademaling og skader på murværk. 

Vi hos Brdr. Lauridsen renoverer facader for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministratorer og rådgiver gerne dig med at passe og vedligeholde etageejendomme På Frederiksberg, hvor vi udfører reparation af sætningsskader i murværk, renovering og facademaling til konkurrencedygtige priser.

Vi benytter oftest vores egnene lifte, når vi udfører facaderenoveringer og maling af facader. Vi råder over et bredt udvalg af lifte som dækker de fleste behov ved facaderenovering og maling af facader på Frederiksberg.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

——
Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

——
Forarbejde af udendørs facademaling sikrer god kvalitet

Udbedring af sætningsskader i murværk er ofte bekostelige og kan skyldes f.eks. skyldes ændret grundvadsspejl, svigtende bæreevne, jordens sammensætning som kan komprimere over tid, rystelser i undergrunden m.v. 

Fugt og skimmelsvamp kan være følgeskader ved sætningsskader på husets øvrige overflader og konstruktioner, især på facade, vægge og tag. 

For at den endelige facademaling på Frederiksberg holder længst mulig bør murværk derfor gennemgås for skader og i særdeleshed sætningerne forud for maling af facaderne. 

Det er derfor en god ide at få undersøgt/vurderet årsagen til eventuelle sætningsskader, så der kan sættes ind med korrekt forebyggelse.

Vi tager ansvar for bæredygtighed

Vi leverer løsninger i høj kvalitet til stærke priser, hvor den optimerede miljøbelastning er tænkt ind. Vi inddrager løbende vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få større udvalg af bæredygtige materialer på markedet. 

Vi hos Brdr. Lauridsen mener at bæredygtighed håndværk en filosofi. Vi arbejder løbende på at reducere ressourceforbruget ved at vælge løsninger/materialer med mindst mulig miljøbelastning.

Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten/Svanemærket.

——
Bæredygtig udendørs facademaling

Vi påbegynder facademalingen når vi er sikre på at facaden er i god stand og ikke har fugtproblemer. Til facademalingen vælger vi en miljøcertificeret diffusionsåben facademaling som sikrer at bygningen efterfølgende både kan slippe af med fugt og holde fugt ude. Med vores dygtige håndværkere og valget af de bedste miljøvenlige produkter, holder malingen af facaderne i længere tid.

——
Hvad koster facaderenovering på Frederiksberg?

Prisen for en facaderenovering på Frederiksberg er afhængig af hvad du skal have lavet samt omfanget af opgaven. De primære punkter som har indflydelse på prisen er bl.a:
  • Størrelsen på det areal som skal renoveres.
  • Mængden og omfanget af de opgaver der skal laves har både indflydelse på prisen og hvor lang tid opgaven vil tage.
  • Hvor mange arbejdstimer der skal bruges.
  • Om der skal bruges lifte eller stilladser.
 
Hos Brdr. Lauridsen råder vi over vores egne lifte og vi skal dermed vi ikke ud og betale for at leje dem eksternt. Derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser på renovering af facader på Frederiksberg. Lifte er en nemmere og mere praktisk løsning end stilladser. De tager ikke tager flere timer at sætte op, og på den måde sparer vi på arbejdstimerne og ud på den endelige regning. Vores lifte kan komme gennem smalle passager og når sikkert op på 4. sals højde. Derfor er de perfekte til facaderenovering i etageejendomme på Frederiksberg. Ved brug af lifte slipper i også for at bygningen skal pakkes ind i stilladser, og i vil have frit udsyn fra bygningen imens renoveringen står på. Hvis ejendommen er højere end 4 etager, kan det dog blive nødvendigt at leje samt opstille stilladser, hvilket vil afspejle sig i prisen.    
 
For at kunne give dig et konkret prisoverslag er vi nødt til at vide mere om, hvilken service du har behov for samt hvor stor opgaven er. Du kan altid bruge vores prisberegner her på siden, for at få en ide om hvad en renovering af facade på Frederiksberg koster. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 44 54 02 eller mail kontaktos@brdr-lauridsen.dk, for at få et uforpligtende tilbud når vi ved lidt mere om din konkrete sag. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her på siden og så kontakter vi dig inden for to hverdage.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker