arrow pointer

Facaderenovering
Frederiksberg

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Vi klarer sætningsskader og al reparation af facader på Frederiksberg

Brdr. Lauridsen har i mere end 15 år rådgivet boligforeninger og erhvervsudlejere på Frederiksberg, med reparation af sætningsskader, facademaling og skader på murværk.

Vi, hos Brdr. Lauridsen, renoverer facader for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer på Frederiksberg. Derudover rådgiver vi dig gerne, med at passe og vedligeholde etageejendomme på Frederiksberg. Her udfører vi reparationer af sætningsskader i murværk, renovering og facademaling til konkurrencedygtige priser.

Vi benytter oftest vores egne lifte, når vi udfører facaderenoveringer og maling af facader. Vi råder over et bredt udvalg af lifte som dækker de fleste behov ved facaderenovering og maling af facader på Frederiksberg.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Forarbejde af udendørs facademaling sikrer god kvalitet

Udbedring af sætningsskader i murværk, er ofte bekostelige og kan for eksempel skyldes ændret grundvandsspejl, svigtende bæreevne, jordens sammensætningn som kan komprimeres over tid, rystelser i undergrunden m.v.

Fugt og skimmelsvamp, kan være følgeskader, ved sætningsskader på husets øvrige overflader og konstruktioner, især på facade, vægge og tag.

For at den endelige facademaling på din ejendom, på Frederiksberg, holder længst mulig, bør murværket derfor gennemgås for skader og i særdeleshed sætningerne, forud for maling af facaderne. 

Det er derfor en god idé at få undersøgt årsagen til eventuelle sætningsskader, så der kan sættes ind med korrekt forebyggelse.

—— Vi tager ansvar for bæredygtighed

Vi leverer løsninger i høj kvalitet til stærke priser, hvor den optimerede miljøbelastning er tænkt ind. Vi inddrager løbende vores leverandører, for at få miljøtestet nye produkter og presser på, for at få et større udvalg af bæredygtige materialer på markedet.

Vi, hos Brdr. Lauridsen, mener, at bæredygtigt håndværk er en filosofi. Vi arbejder løbende på at reducere ressourceforbruget, ved at vælge materialer med mindst mulig miljøbelastning.

Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten eller Svanemærket.

—— Bæredygtig udendørs facademaling

Vi påbegynder facademalingen, når vi er sikre på, at facaden er i god stand og ikke har fugtproblemer. Til facademalingen vælger vi en miljøcertificeret diffusionsåben facademaling, som sikrer at bygningen efterfølgende både kan slippe af med fugt og holde fugt ude. Med vores dygtige håndværkere og valget af de bedste miljøvenlige produkter, holder malingen af facaderne på Frederiksberg i længere tid.

—— Hvad koster facaderenovering på Frederiksberg?

Prisen for en facaderenovering på Frederiksberg er afhængig af, hvad du skal have lavet, samt omfanget af opgaven. De primære punkter, som har indflydelse på prisen er blandt andet:
Hos Brdr. Lauridsen råder vi over vores egne lifte, og vi skal dermed ikke ud og betale for at leje dem eksternt. Derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser på facaderenovering på Frederiksberg. Lifte er en nemmere og en mere praktisk løsning end stilladser.

De tager ikke flere timer at sætte op, og på den måde sparer vi på arbejdstimerne. Vores lifte kan komme gennem smalle passager og når sikkert op på 4. sals højde. Derfor er de perfekte til facaderenovering af etageejendomme på Frederiksberg. Ved brug af lifte slipper I også for, at bygningen skal pakkes ind i stilladser, og I vil i stedet fortsat have frit udsyn fra bygningen imens renoveringen står på. Hvis ejendommen er højere end 4 etager, kan det dog blive nødvendigt at leje, samt opstille stilladser, hvilket vil afspejle sig i prisen.

For at kunne give dig et konkret prisoverslag, er vi nødt til at vide mere om, hvilken service du har behov for, samt hvor stor opgaven er. Du kan altid bruge vores prisberegner her på siden, for at få en idé om, hvad en facaderenovering på Frederiksberg koster.
Læs mindre Læs mere

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud