Facaderenovering
Frederiksberg

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

——
Vi klarer sætningsskader og al reparation af facader på Frederiksberg

Brdr. Lauridsen har i mere end 15 år rådgivet boligforeninger og erhvervsudlejere på Frederiksberg med reparation af sætningsskader, facademaling og skader på murværk. 

Vi hos Brdr. Lauridsen renoverer facader for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministratorer og rådgiver gerne dig med at passe og vedligeholde etageejendomme På Frederiksberg, hvor vi udfører reparation af sætningsskader i murværk, renovering og facademaling til konkurrencedygtige priser.

Vi benytter oftest vores egnene lifte, når vi udfører facaderenoveringer og maling af facader. Vi råder over et bredt udvalg af lifte som dækker de fleste behov ved facaderenovering og maling af facader på Frederiksberg.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

——
Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

——
Forarbejde af udendørs facademaling sikrer god kvalitet

Udbedring af sætningsskader i murværk er ofte bekostelige og kan skyldes f.eks. skyldes ændret grundvadsspejl, svigtende bæreevne, jordens sammensætning som kan komprimere over tid, rystelser i undergrunden m.v. 

Fugt og skimmelsvamp kan være følgeskader ved sætningsskader på husets øvrige overflader og konstruktioner, især på facade, vægge og tag. 

For at den endelige facademaling på Frederiksberg holder længst mulig bør murværk derfor gennemgås for skader og i særdeleshed sætningerne forud for maling af facaderne. 

Det er derfor en god ide at få undersøgt/vurderet årsagen til eventuelle sætningsskader, så der kan sættes ind med korrekt forebyggelse.

Vi tager ansvar for bæredygtighed

Vi leverer løsninger i høj kvalitet til stærke priser, hvor den optimerede miljøbelastning er tænkt ind. Vi inddrager løbende vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få større udvalg af bæredygtige materialer på markedet. 

Vi hos Brdr. Lauridsen mener at bæredygtighed håndværk en filosofi. Vi arbejder løbende på at reducere ressourceforbruget ved at vælge løsninger/materialer med mindst mulig miljøbelastning.

Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten/Svanemærket.

——
Bæredygtig udendørs facademaling

Vi påbegynder facademalingen når vi er sikre på at facaden er i god stand og ikke har fugtproblemer. Til facademalingen vælger vi en miljøcertificeret diffusionsåben facademaling som sikrer at bygningen efterfølgende både kan slippe af med fugt og holde fugt ude. Med vores dygtige håndværkere og valget af de bedste miljøvenlige produkter, holder malingen af facaderne i længere tid.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker