arrow pointer

Facaderenovering
Vesterbro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Spar penge på facaderenovering på Vesterbro

Sætningsskader på mure og sokler er ofte årsag til bekostelige reparationer. Det kan for eksempel skyldes jordens svigtende bæreevne, jordens sammensætning, som kan komprimeres over tid, ændret grundvandsspejl, rystelser i undergrunden m.v.

Sætningsskader og skader på sokkel kan give følgeskader som fugt og skimmelsvamp i husets øvrige overflader og konstruktioner, især på facade, vægge og tag.

For at den endelige facademaling, på Vesterbro, holder længst mulig, bør murværk derfor gennemgås for skader og i særdeleshed sætningerne, forud for maling af facaderne. Det er derfor en god idé at få undersøgt årsagen til eventuelle sætningsskader, så der kan sættes ind med korrekt forebyggelse.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Reparation af sætningsskader på Vesterbro

Vi renoverer facader for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministratorer på Vesterbro.

Vi har siden 2006, hjulpet disse med at vedligeholde etageejendomme, hvor vi udfører:

Hos Brdr. Lauridsen løser vi et bredt spænd af ydelser, herunder facadereovering, til konkurrencedygtige priser og anvender ofte egne lifte, fremfor stillads til udendørs opgaver.

Med vores mange lifte dækker vi de fleste behov, til at renovere facader og male facader på etageejendomme på Vesterbro.

—— Brdr. Lauridsen tager ansvar for bæredygtighed

Hos Brdr. Lauridsen er bæredygtigt håndværk en filosofi, hvor vi løbende arbejder på at reducere ressourceforbruget og vælge løsninger med mindst mulig miljøbelastning. Vi leverer løsninger i høj kvalitet til stærke priser, hvor den optimerede miljøbelastning er tænkt ind. 

Vi inddrager løbende vores leverandører, for at få miljøtestet nye produkter og presser på, for at få større udvalg af bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten eller Svanemærket.

—— Vi maler med bæredygtig facademaling på Vesterbro

Når vi er sikre på, at facaden er i god stand og ikke har fugtproblemer, kan vi påbegynde facademalingen.  Til facademalingen vælger vi en miljøcertificeret diffusionsåben facademaling, som sikrer at bygningen efterfølgende både kan slippe af med fugt og holde fugt ude – altså at facaden kan ånde. Med vores dygtige håndværkere og valget af de bedste miljøvenlige produkter, holder maling af facaderne i længere tid.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud