Facaderenovering
Vesterbro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

——
Spar penge ved facaderenovering i høj kvalitet på Vesterbro

Sætningsskader på mure og sokler er ofte årsag til bekostelige reparationer. Det kan f.eks. skyldes jordens svigtende bæreevne, jordens sammensætning som kan komprimere over tid, ændret grundvadsspejl, rystelser i undergrunden m.v. 

Sætningsskader og skader på sokkel kan give følgeskader som fugt og skimmelsvamp i husets øvrige overflader og konstruktioner, især på facade, vægge og tag.

For at den endelige facademaling på Vesterbro holder længst mulig bør murværk derfor gennemgås for skader og i særdeleshed sætningerne forud for maling af facaderne. Det er derfor en god ide at få undersøgt/vurderet årsagen til eventuelle sætningsskader, så der kan sættes ind med korrekt forebyggelse.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

——
Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

——
Reparation af sætningsskader til fair priser på Vesterbro

Vi renoverer facader for boligforeninger, Erhvervsudlejere og Boligadministratorer

Vi har siden 2006, hjulpet boligforeninger og erhvervsudlejere med at vedligeholde etageejendomme på Vesterbro, hvor vi udfører

  • Reparation af sætningsskader
  • Maling af facader
  • Facaderenovering
  • Renovering af sokkel
  • Maling af sokkel
  • Reparation af brandkam
  • Udbedring af pudsskader
  • Reparation af skader på murværk

Brdr. Lauridsen løser vi et bredt udvalg af opgaver med renovering af facader til konkurrencedygtige priser og anvender ofte egne lifte fremfor stillads til udendørs opgaver. 

Med vores mange lifte dækker vi de fleste behov til at renovere facader og male facader på etageejendommenes på Vesterbro.

Brdr. Lauridsen tager ansvar for bæredygtighed

Hos Brdr. Lauridsen er bæredygtighed håndværk en filosofi, hvor vi løbende arbejder på at reducere ressourceforbruget og vælge løsninger/materialer med mindst mulig miljøbelastning. Vi leverer

løsninger i høj kvalitet til stærke priser, hvor den optimerede miljøbelastning er tænkt ind. Vi inddrager løbende vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få større udvalg af bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten/Svanemærket.

——
Vi maler med bæredygtig facademaling
til en attraktiv pris

Når vi er sikre på at facaden er i god stand og ikke har fugtproblemer, kan vi påbegynde facademalingen.  Til facademalingen vælger vi en miljøcertificeret diffusionsåben facademaling som sikrer at bygningen efterfølgende både kan slippe af med fugt og holde fugt ude. Med vores dygtige håndværkere og valget af de bedste miljøvenlige produkter, holder malingen af facaderne i længere tid.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker