arrow pointer

Facaderenovering
Vanløse

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Vi klarer din facaderenovering i Vanløse

Er din ejendom i Vanløse på jagt efter en professionel facaderenovering? Så er Brdr. Lauridsen det helt rigtige firma til at løfte opgaven for dig! Vi har mere end 17 års erfaring i at renovere ejendomme, foreningsejendomme og lokaler i Vanløse og omegn.

Vores kompetente medarbejdere sørger for en professionel og bæredygtig renovering af din facade. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og kan sende et tilbud indenfor kort tid, så du hurtigt kan få en idé om, hvad det vil koste at få en facaderenovering.

Vi dækker hele Vanløse og er eksperter i facaderenovering, samt reparation af sokkel og fugning. Vi sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet og kommer altid med et smil på læben.

Vi benytter oftest vores egne lifte, når vi udfører facaderenoveringer. Vi råder over et bredt udvalg af lifte, som dækker de fleste behov ved facaderenovering og maling af facader i Vanløse.

Så har du en ejendomsforening, etageejendom eller boligforening i Vanløse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi klarer din facaderenovering professionelt og til en god pris.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Hvad indebærer en facaderenovering?

En facaderenovering kan indebære en række forskellige processer, alt afhængigt af ejendommens tilstand og behov. Hos Brdr. Lauridsen er vi eksperter i at udføre professionelle facaderenoveringer til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder blandt andet: 

Vi fokuserer på bæredygtige løsninger og bruger kun materialer af høj kvalitet, for at sikre, at din renovering holder i mange år fremover.

Vores kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe ejendomsforeninger, etageejendomme og boligforeninger i Vanløse og omegn med deres facaderenovering.

—— Vi tager ansvar for bæredygtighed

Vi leverer løsninger i høj kvalitet til fornuftige priser, hvor den miljøbevidste tilgang er tænkt ind. Vi inddrager løbende vores leverandører, for at få miljøtestet nye produkter og presser på, for at få et større udvalg af bæredygtige materialer på markedet. 

Vi, hos Brdr. Lauridsen, mener, at bæredygtigt håndværk er en filosofi. Vi arbejder løbende på at reducere ressourceforbruget, ved at vælge materialer med mindst mulig miljøbelastning. Langt størstedelen af vores maling er Cardel 2 Cardel certificeret eller mærket med EU blomsten eller Svanemærket.

—— Hvad koster en facaderenovering i Vanløse?

Prisen på en facaderenovering i Vanløse afhænger af flere faktorer, såsom ejendommens størrelse, facade areal, tilstand og specifikke ønsker til renoveringens omfang. Hos Brdr. Lauridsen tilbyder vi konkurrencedygtige priser på vores professionelle facaderenoveringer, og vi kan sende et tilbud inden for kort tid.

Vi prioriterer at bruge bæredygtige løsninger og materialer af høj kvalitet for at sikre, at din renovering holder i mange år fremover. Vi sørger for en professionel og bæredygtig renovering af din facade, til en pris, der passer til dit budget.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud