arrow pointer

Facader og facaderenovering

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Sund facade og god økonomi

Facaden – også benævnt som klimavæggen – er altid under pres, og bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn, temperatursvingninger. Dertil også indefra, med den store mængde fugt, der udskilles af beboere – og endelig også den fugt og de påvirkninger, som fundamentet, som bygningen står på, er udsat for.

Alle disse påvirkninger af facaden registrerer man typisk ikke i hverdagen, så slitagen på facaden sniger sig langsomt ind, og man vænner sig til at se den lille revne i facaden, som kan være starten på en større sætningsskade.

Man vænner sig tilsvarende til at se malingen, som langsomt begynder at skalle af facaden. Nogle gange løsner pudsen sig fra væggen og man ser det ikke, da malingen er med til at holde det løse puds på plads. Så pludselig falder pudset af facaden. I den travle hverdag fylder det ikke meget, men pludselig kan man konstatere, at der er opstået et behov for facaderenovering eller maling af facaden.

Læg så yderligere til, at skader kan opstå, hvor man aldrig kigger forbi, f.eks. højt oppe på facaden, måske i 5. sals højde, eller hvis tagrenden er utæt. Der findes gode løsninger til at imødegå dette.

Som kunde hos Brdr. Lauridsen har du muligheden for at opleve den tryghed, der er, ved at være på forkant med at passe på bygningen og facaden.

Med mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, maling af facade og facadepudsning tilbyder Brdr. Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne til renovering af facaden og maling af facaden, holder bedre.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Renovering af ejendommens facader

Med den store erfaring med istandsætning og renovering af facader, som Brdr. Lauridsen har, har vi samtidig gjort gode erfaringer med anvendelse af bæredygtige materialer til renovering og maling af facade.

Valget af de rigtige materialer til renovering af facader og maling af facader er afgørende for et godt resultat, og de rigtige produkter tager også hensyn til miljøet.

Produktet skal således både leve op til facadens behov for at kunne ånde og holde længe samt hensynet til det omgivende miljø.

Når vi tager hensynet til det omgivende miljø, har vi gennem valget af produkter bl.a. sat fokus på at minimere udvaskningen af microplast til naturen. Det vil sige, den afvaskning af facademaling, der stammer fra når regnen slår ind på bygningen.

I traditionelle malinger er der et stort indehold af microplast, og som Miljøstyelsen i en rapport fra 2015 fastslår, så er plastmaling blandt hovedkilderne til udledning af microplast i naturen.

Brdr. Lauridsens strategi om at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri – herunder renovering af facader – er med til at sikre vores kunder en sundere bygning at leve i, og bygninger, der bedre kan ånde, så renoveringen, af facade og maling af facaden, holder bedre og længere.

—— Maling af facader
Vedligeholdelse betyder alt

Når facaden på en bygning har gennemgået en renovering og maling, kan du i lang tid nyde en velholdt facade, der fremstår flot, og hvor der er tænkt over både kvalitet og bæredygtighed.

Hos Brdr. Lauridsen kan du trække på mange års erfaring i vedligeholdelse og maling af facader. Ved brug af den rigtige maling kan du også sikre dig en facade som er sundere både for dig og miljøet. Vi har stort fokus på at vores håndværkers arbejde bliver udført professionelt og hurtigt.
På denne måde kan du få malet din facade effektivt.

—— Sætningsskader

Du har mange års erfaring i ryggen, når Brdr. Lauridsen hjælper dig med at passe og vedligeholde din ejendom. Det giver dig bl.a. mulighed for at forebygge dyre følgeskader, der ofte følger sætninger i murværket.

Det er bedst at være proaktiv, når det gælder sætningsskader, så man kan rette op på det inden skaden bliver til et langvarigt mén for bygningen.

Er du i tvivl, kommer vi gerne ud og tager et kig på det, for dig. Har facaden brug for at blive pudset, så er vi altid klar til at være din sparringspartner og hjælper dig godt videre.

En grundig facaderens er derfor en vigtig del af boligens vedligehold. Ved at fjerne alger, mos, snavs og støv kan du ikke kun få facaden til at stråle igen, men du kan også forlænge dens levetid og beskytte din bolig mod skader. Professionel facaderens bruger specialiserede produkter og teknikker, der sikrer en effektiv rengøring uden at beskadige facadens materiale.

Brdr. Lauridsen tilbyder professionel facaderens med garanti for et flot og holdbart resultat. Vi hjælper dig med at beskytte din boligs ansigt udadtil og forlænge levetiden for din facade.

—— Omfugning

Med vores kompetente team og mange års erfaring, kan du altid føle dig tryg når du vælger os til din facaderenovering. En væsentlig del af din facaderenovering omfatter omfugning

Din facade skaber et førstehåndsindtryk til folk når de ser din bolig. Med en flot facade giver du folk et fremragende førstehåndsindtryk af boligens generelle stand.  

Omfugning giver dig muligheden for at give din facade nyt liv. Ikke nok med dette, så giver en omfugning din facade længere levetid og forøget værdi. 

Lad os derfor stå for din omfugning, så din facade kan genskabe dens look.

 

—— Den gode oplevelse

Brdr. Lauridsen har stor erfaring med renovering og maling af facader i storbyernes trængsel, og vi færdes hjemvant i København.

Det er vigtigt for Brdr. Lauridsen, at kunden altid er i fokus og får en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning på et kvalitetsarbejde.

Brdr. Lauridsen har i mere end 25 år arbejdet med facaderenovering og maling af facader i København. Her har vi har repareret sætningsskader og revner i facaderne, arbejdet med isolerering af vægge samt pudsning af vægge og facader, inden den står på maling af facaderne.

Vi har dygtige medarbejdere, som i mange år har arbejdet med renovering og maling af facader og som i dag, tilbyder renovering og maling af facader med bæredygtige materialer.

Brdr. Lauridsen ser det som en væsentlig opgave og pligt, at videregive den bæredygtig holdning, til de lærlinge, som Brdr. Lauridsen uddanner.

—— Facaderenovering skal være nemt & effektivt

Brdr. Lauridsen råder i dag over egne lifte, som matcher perfekt til maling af facader i etageejendomme i København, hvor der ofte er smalle passager ind til baggårde. Brdr. Lauridsens lifte kan passere gennem ganske smalle indgange til baggårde, hvor de efterfølgende sikkert kan nå op til 4. sals højde.

På den måde slipper boligforeningen for ufleksible stilladser, der fylder meget og har i stedet en mindre lift, som optager et væsentligt mindre areal i baggården, hvor vi renoverer eller maler facaden. Det giver foreningen den store fordel, at gården kan anvendes af beboerne, selv når der arbejdes med maling af facaden, når vi har arbejdsområdet sikkerhedsmæssigt afskærmet.

Så med Brdr. Lauridsens erfaring med at arbejde fra lift ved renovering af facader, oplever kunden både en fleksibel og sikker løsning. Når der anvendes lift til maling og renovering af facader, har man også frit udsyn fra lejlighederne når bygningen ikke er pakket ind i stillads.

Med hensyn til valg af produkter, scanner Brdr. Lauridsen løbende markedet for bæredygtige produkter, og vi arbejder løbende med processer, der minimerer materialespild og reducerer mængden af affald, så vi fortsat kan gå foran i kampen om en bæredygtig udvikling af renovering og maling af facader.

Når man arbejder med renovering af bygninger og facader, er der ofte mulighed for at træffe sunde og bæredygtige valg.

—— Spørgsmål & svar om facaderenovering

Hvilke muligheder for facaderenovering er der?

Den kan males, pudset, udbedres sætning, filset, pudses, facade isolering.

Hvorfor trænger facaden til at blive renoveret?

Det gøres for at afholde facaden fra frostspringninger eller forebygge indtrængende fugt og vand.

Hvad er m2 prisen på en facaderenovering?

Det er helt afgørende at vide, hvilken stand facaden er i, før vi kan give nøjagtige priser. Malerarbejde koster omkring 250kr ex moms, men det er stadig afgørende at vide, hvilket arbejde der skal udføres for at opnå den ønskede stand.
Derudover skal man også tage leje af stillads i betragtning – dog kan der spares en del ved brug af lift. Kontakt os og hør nærmere.

Hvad koster det at pudse facade?

Igen er dette svært at præcisere, når man ikke kender den nuværende stand af facaden.
En murer kan gennemgå reparationer som sætningsskader, løst puds, filsning.
Vi giver altid mere nøjagtige priser efter besigtigelse. Blot ring og hør nærmere

Hvor lang tid tager facaderenovering?

Ligesom prisen er varighed også afgjort af nuværende stand af facaden. Alt efter hvilke arbejdsprocesser murer og maler skal gennemgå, giver vi en mere nøjagtig tidsplan.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

Vandskuring

Vandskuring er en teknik, der bruges til at pudse en facade eller væg med en blanding af cement, sand og vand. Teknikken kaldes også for “vådrumsfacade”. Vandskuring kan bruges på både indvendige og udvendige vægge, og teknikken har til formål at give væggen en glat og jævn overflade.

Vandskuring er ofte brugt, som forberedelse til maling eller andre former for overfladebehandling af facaden eller væggen. Det kan også give en ekstra beskyttelse mod vejr og vind, og forbedre isoleringen af bygningen.

Vandskuring kan være en effektiv måde at forbedre udseendet og funktionen af en bygning på, samtidig med at det kan øge dens værdi og levetid.

Filtsning

Filtsning er en teknik, der bruges til at give en glat og jævn overflade på indvendige vægge. Teknikken involverer at påføre en blanding af mørtel, vand og kalk på væggen med en filtskive, som er et specielt redskab, der anvendes til at glatte overfladen.

Filtsning kan udføres på mange forskellige typer af vægge, herunder gipsplader, beton og mursten, og er særligt velegnet til vægge med små revner og uregelmæssigheder. Det kan også hjælpe med at forbedre isoleringen og lydisoleringen i rummet, samt give en mere æstetisk tiltalende finish på væggene.

Efter filtsning kan væggene males eller tapetseres, og det kan give en flot og ensartet overflade. Filtsning er en populær teknik i bygge- og renoveringsprojekter, da det er relativt enkelt og økonomisk fordelagtigt, samtidig med at det giver gode resultater.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

geografisk arbejdsområde

—— Facaderenovering i hele Hovedstadsområdet

Facaderenovering i hele Hovedstadsområdet

Hos Brdr. Lauridsen ved vi hvor uvurderlige glade kunder kan være. Derfor kører vi også langt for at udfører netop det arbejde, som kræves og som dækker kundens behøv og ønsker.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud