arrow pointer

Din professionelle tømrer

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Tømrer med fokus på kvalitet

Vil du også have en tømrer, der kommer til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine behov – så er Brdr. Lauridsen firmaet for dig! Vi leverer højkvalitets tømrerarbejde i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Uanset om du skal have nye døre og vinduer eller have renoveret lejligheder i din ejendom, så står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt videre.

Overskuelige tilbud, planlægning og styring bygge- eller renoveringsprojekter med inddragelse af kunden er noget Brdr. Lauridsen tager meget seriøst. I løbende dialog med kunden sikrer vi, at der ikke opstår frustration og usikkerhed, når man skal i gang med at renovere ejendommen. Det betyder at kunden ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt tømreren kommer til aftalt tid, var tilbuddet overskuelig, får jeg rettidig svar på spørgsmål, etc. Vi lægger stolthed i at være din tømrer sparringspartner, og bestræber os på at hele forløbet, samt det endelige resultat, passer til dine behov.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

Vi ved nemlig at nye døre og vinduer ikke bare er døre og vinduer, men en ny kilde til livskvalitet. Men det er ikke nok at være tilfreds med det endelige produkt og tømrerarbejdet, du skal også være glad for hele forløbet op til afleveringen og fremadrettet.

Inden vi begynder projektet, kommer vi ud hos dig for at besigtige opgaven, og for at sikre os at vi kan give dig det bedst mulige tilbud, uden ubehagelige oplevelser. For at sikre os at du får den højeste kvalitet for den laveste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører så du altid får den bedst pris.

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Fokus på kundeoplevelsen

Når du har skitseret dit projekt for os, tilbyder vi gratis at komme vi ud, for at bese opgaven. Det er en forudsætning, at du får det bedste tilbud, uden uforudsete ekstra omkostninger. For at sikre os at du får den højeste kvalitet til de bedste priser forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får den optimale pris.

Vi ved, at en trappeopgang ikke bare er en trappeopgang, men en ny kilde til livskvalitet, hvis den fremstår lys og indbydende. Udover at du skal være glad og tilfreds med det tømrerarbejde vi leverer er det afgørende at du er glad og tryg, ved hele forløbet op til det færdige produkt. Du vil derfor opleve en fantastisk ligetil kommunikation og synlige fremskridt hele vejen gennem dit renoveringsprojekt.

Bæredygtigt byggeri

Traditionelt byggeri kræver enorme mængde af energi. Hos Brdr. Lauridsen bruger vi bæredygtige og miljøvenlige materialer som f.eks. er FSC- eller NTR-mærkede. Disse materialer kræver væsentligt mindre energi at fremstille og afgiver ikke giftige dampe. Vi bestræber os også på at inspirere vores omgivende miljø til at gøre arbejdet mere cirkulært, sundt og bæredygtigt. 

Det er kundens valg, hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgang eller lejlighed eller erstatte det eksisterende med nyt. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistiske valg. 

Med hensyn til valg af produkter bestræber vi os på at til at anvende den størst mulige grad af bæredygtige produkter, som lever op til strenge miljømærkninger som FSC mærket træ, Svanemærkningen, Cradle 2 Cradle eller lignende.

Uanset om kundens valg falder på bevaring af eksisterende eller udskiftning til nyt råder Brdr. Lauridsen over den relevante erfaring, så det på sigt bliver muligt at genbruge de anvendte produkter etc. Når en ejendom bliver renoveret bæredygtigt af tømrerne, bliver det også automatisk en sundere ejendom med et bedre indeklima. En sund bygning betyder et sundt hjem.

—— Erhverv

Vores tømrere hos Brdr. Lauridsen sørger for, at vores arbejde er til mindst mulig gene for beboeren, samtidig med at efterlade et resultat der kan nydes mange år fremover.

Vi er gennem mange års arbejde med istandsættelse, blevet eksperter i renovering og vedligeholdelse for boligforeninger og erhvervsudlejning. Vi er konkurrencedygtige med stærke bæredygtige værdier.

Vil du høre mere, eller vil du have et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt så udfyld vores kontaktformular i dag og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Udskiftning af vinduer

Vi har siden 2006 udført effektiv udskiftning af vinduer. Vores lifte gør at vi kan skifte vinduer i langt de fleste etageejendomme. Med nye vinduer kan du få en lydtæt og energivenlig løsning, der sparer dig penge på varmeregningen. 

Det kan være en god og fremtidssikret investering, der både øger værdien og komforten på din bolig. Vi rådgiver dig gerne til den mest optimale løsning, så du får det resultat du drømmer om.

Udskiftning af døre

Når du har en etageejendom, findes der både lejlighedsdøre, hoveddøre, opgangsdøre og bagdøre. Har du nogle specielle ønsker til f.eks. lyd og brandsikkerhed, hjælper vi gerne med at få dem opfyldt.

Vi har mange års erfaring med udskiftning af døre, og rådgiver dig gerne til den mest optimale løsning. Vi sikrer døre i topkvalitet, der både kan forbedre indeklimaet og lydniveauet fra naboerne. 

geografisk arbejdsområde

—— Tømrerfirma til hele Hovedstadsområdet

Tømrerfirma til hele Hovedstadsområdet

Hos Brdr. Lauridsen ved vi hvor uvurderlige glade kunder kan være. Derfor kører vi også langt for at udfører netop det arbejde som kræves og som dækker kundens behøv og ønsker.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud