arrow pointer

Tømrer Nørrebro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Din tømrer på Nørrebro

Brdr. Lauridsen er specialiseret i at istandsætte lejligheder, samt udskiftning og renoveringen af døre og vinduer i etageejendomme på Nørrebro. Vi er et tømrerfirma, som siden 2006, har løst en lang række tømreropgaver for boligforeninger og erhvervsudlejere med stort fokus på at levere kvalitetshåndværk, som lever op til både kundens og vore egne forventninger.

Vi har specialiseret os i:

• Istandsættelse af flyttelejligheder
• Udskiftning af døre
• Udskiftning af  vinduer
• Renovering af døre og vinduer

Kræver tømreropgaverne løsninger, som ligger udenfor vores fagområder, som f.eks. elektrikere, VVS mv., samarbejder vi med få udvalgte kvalitetshåndværkere, som træder til. Vi har desuden egne lifte, som betyder, at vi kan udføre udvendige tømreropgaver på etageejendomme uden brug af stillads og dermed generer vi beboerne mindst muligt.

Brdr. Lauridsen kan varetage hele totalentreprisen. Vores dygtige tømrere på Nørrebro giver dig garanti for at arbejdet bliver afleveret hurtigt og effektivt, til en fair pris.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Hos Brdr. Lauridsen kan du altid forvente et professionelt tømrerarbejde

Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistiske valg. Det er kundens valg, hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgange og lejligheder eller erstatte det eksisterende med nyt.

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Inden vi giver tilbud på tømrerarbejdet, kommer vi ud på ejendommen, og gennemgår tømreropgaverne sammen, så vi sikrer os, at du får et kvalificeret tilbud på tømrerarbejdet, som rammer de rigtige priser og ikke indeholder uforudsete oplevelser.

For at sikre os, at du får den højeste kvalitet for den bedste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får en fair pris.

Fokus på kundeoplevelsen og et godt resultat

Vil du have en tømrer, der kommer til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine ønsker til kvalitetsresultater – så få udført dit tømrerarbejde af Brdr. Lauridsen. Vi lægger stolthed i at være din sparringspartner på tømreropgaverne, og bestræber gennem hele forløbet, frem til de afleverede tømreropgaver, på, at de passer til dine forventninger. Med en effektiv styring af tømreropgaverne og smidigt samarbejde med kunderne, behøver ingen at bekymre sig om, hvorvidt tømreren kommer til aftalt tid og om tømreropgaverne afleveres i topkvalitet.

Tømreropgaven starter med en gennemskuelig plan. En tømreropgave er i høj grad et samarbejde og vi ved, at en god dialog skaber de bedste resultater. Den løbende dialog med kunden sikrer, at alle som bliver berørt af tømrerarbejdet er ajour med forløbet. Erfaringen viser, at kundeinddragelsen fører til, at der ikke opstår frustration og usikkerhed, når man renoverer ejendommen.

—— Vi tager ansvar

Uanset om kundens valg falder på bevaring af eksisterende eller udskiftning til nyt, så råder Brdr. Lauridsen over den relevante erfaring, som gør det muligt at afdække om eksisterende materialer kan genbruges. Når en ejendom bliver renoveret bæredygtigt af tømrerne, bidrager det også til en sundere ejendom med et bedre indeklima. En sund bygning betyder et sundt hjem.

Nørrebros tømrer til foreninger og ejendomme

Mangler du inspiration til din næste tømreropgave er du meget velkommen til at trække på vores erfaringer og kompetencer.
Det er kundens valg, hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgang samt lejlighed eller erstatte det eksisterende med nyt. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistisk valg.

Traditionelt byggeri kræver enorme mængde af energi. Hos Brdr. Lauridsen bruger vi bæredygtige og miljøvenlige materialer som f.eks. er FSC- eller NTR-mærkede. Disse materialer kræver væsentligt mindre energi at fremstille og afgiver ikke giftige dampe. Vi bestræber os også på at inspirere vores omgivende miljø til at gøre arbejdet mere cirkulært, sundt og bæredygtigt.

Med hensyn til valg af produkter bestræber vi os på at anvende den størst mulige grad af bæredygtige produkter, som lever op til strenge miljømærkninger, som FSC mærket træ.

Vi ved nemlig at nye døre og vinduer ikke bare er døre og vinduer, men en ny kilde til livskvalitet. Men det er ikke nok at være tilfreds med det endelige produkt og tømrerarbejdet, du skal også være glad for hele forløbet op til afleveringen og fremadrettet.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud