arrow pointer

Tømrer i København

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Tømreropgaver i København i mere end 15 år

Brdr. Lauridsen er specialiseret i at istandsætte lejligheder samt udskiftning og renoveringen af døre og vinduer i etageejendomme i København. Her leverer vi kvalitets tømrerarbejde til attraktive priser.

Vi har en lang række lifte, som passer til arbejdet i Københavns smalle gader og baggårde. Det betyder, at vi kan udføre udvendige tømreropgaver på etageejendomme uden brug af stillads og dermed generer vi beboerne mindst muligt. Uanset om du skal renovere vinduer og døre, skifte dem ud til nye døre og vinduer eller have renoveret lejligheder i din ejendom, står vi klar til at hjælpe bedst muligt videre.

Bliv den næste, der oplever kvalitetsorienteret og effektivt tømrerarbejde. Fra første kontakt, under arbejdet, til aflevering og opfølgning, er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

 

Vores dygtige tømrere på Sjælland giver dig garanti for at tømrerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt og med mindst mulige gener for kunderne.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Tømrer til et professionelt resultat

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud.
Det er kundens valg, hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgangene eller lejlighederne eller erstatte det eksisterende med nyt. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistiske valg.

Inden vi giver tilbud på noget tømrerarbejde, kommer vi ud hos dig, så vi kan gennemgå tømrerarbejdet sammen, så vi sikrer os, at du modtager et kvalificeret tilbud på tømrerarbejde, som rammer de rigtige priser og ikke indeholder uforudsete oplevelser.

For at sikre os, at du får den højeste kvalitet for den laveste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får den bedste pris.

Fokus på kundeoplevelsen

Tømreropgaven starter med at få tømrerarbejde planlagt. Her er inddragelse af kunden noget, som Brdr. Lauridsen tager meget seriøst. Et byggeprojekt er i høj grad et samarbejde og vi ved, at en god dialog skaber de bedste resultater. Den løbende dialog med kunden sikrer, at alle, som bliver berørt af tømrerarbejdet, er ajour med forløbet. Erfaringen viser, at det medvirker til, at der ikke opstår frustration og usikkerhed, når man skal i gang med at renovere ejendommen.

Vil du have en tømrer, der kommer til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine ønsker til kvalitetsresultater – så få udført dit tømrerarbejde af Brdr. Lauridsen. Vi lægger stolthed i at være din sparringspartner på tømreropgaverne, og bestræber gennem hele forløbet, frem til de afleverede tømreropgaver, at de passer til dine forventninger. Med en effektiv styring af tømreropgaverne og smidigt samarbejde med kunderne behøver ingen at bekymre sig om, hvorvidt tømreren kommer til aftalt tid og om tømreropgaverne afleveres til aftalt tid i topkvalitet.

—— Vi tager ansvar

Uanset om kundens valg falder på bevaring af eksisterende eller udskiftning til nyt, så råder Brdr. Lauridsen over den relevante erfaring, så det på sigt bliver muligt at genbruge de anvendte produkter etc. Når en ejendom bliver renoveret bæredygtigt af tømrerne, bliver det også automatisk en sundere ejendom med et bedre indeklima. En sund bygning betyder et sundt hjem.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud