Udskiftning af vinduer2020-09-17T09:55:42+02:00

UDSKIFTNING AF VINDUER

Udskiftning af vinduer

Nyd godt af mere end 35 års erfaring og et godt samarbejde. Vi udskifter gerne vinduerne fra vores lifte, så udskiftningen kan ske i én proces. Brug af lifte giver dig en øget sikkerhed mod indbrud, du bevarer dagslyset og håndværkerne kommer kun i lejligheden én gang.

Hvad tilbyder vi?

  • Udskiftning til nye energivenlige og lydtætte vinduer

  • Indvendige afslutninger udført så diskret som muligt, med hvidmalede lister eller akrylfuge

  • Udvendige afslutninger kan både udføres med en traditionel mørtelfuge, fugebånd eller en silikonefuge.

Du vil opleve

En seriøs vejledning i udskiftning af vinduer som sikrer dig, at det er en god investering i fremtiden. Du får et hjem med nye vinduer klæder ejendommen og samtidig øger både værdi og komfort. Indeklima, varmeudgifter, støjgener og lysindfald er markant forbedret. Tag del i planlægningen, så udskiftningen af vinduerne også passer ind i din hverdag.

  • Kundeoplevelsen – Du vil opleve at vores håndværker kommer til aftalt tid, og udviser stor respekt for brugere af ejendommen, samtidig med at de udfører et godt stykke kvalitetsarbejde og rydder op efter sig – alt sammen uden unødige afbrydelser.

  • Planlægning – Vi skaber tryghed ved at inddrage dig i processen. Du får herved en kvalificeret sparringspartner i dit projekt med udskiftningen af vinduerne. I god tid før opgaven startes op modtager du information om hvad der kommer til at ske, og hvilke ting der skal forberedes før vores håndværkere dukker op.

  • Opstart – 1– 2 uger før start mødes og aftaler praktiske forhold som varsling af relevante parter, nøgler, sikkerhed, adgangsforhold mv. Umiddelbart før vi påbegynder opgaven kommer vi ud og sætter afspærring op, leverer eventuelle lifte og får de sidste detaljer på plads, så arbejdet kan begynde til aftalt tid.

  • Dialog – Oplev smidigt arbejdende håndværkere som koordinerer og tilpasser arbejdet i samarbejde med dig som kunde. Vi holder dig løbende orienteret om fremdriften så evt. justeringer kan aftales.

  • Opfølgning – Ved aflevering af de færdigmonterede vinduer laver vi en gennemgang, tjekker at der er ryddet op og overdrager adgangsnøgler m.v.. 

Udskiftning af vinduer behøver ikke, at være en vanskelig eller uoverskueligt opgave at komme i gang med. Allerede fra din første kontakt med os kommer vi til at være din faglige ekspert der svarer på alle spørgsmål vedrørende udskiftning af vinduerne. På denne måde kan vi minimere tiden fra første kontakt til at dine vinduer er blevet udskiftet er så kort som mulig.

Du kan også følge os på Facebook hvor vi løbende deler historier om hvordan vi arbejder og bedre gøre os.

Udskiftning_Døre_Renovering_Sebastian

Sebastian Heien
Projektchef
Mobil: +45 6098 8586
Mail: sh@brdr-lauridsen.dk

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Bæredygtighed

Med udskiftning af vinduer er det vigtigt at sammenspillet mellem håndværkerne og materialer er så godt som muligt. Dygtige håndværker med højkvalitets materialer giver dig længere holdbarhed og flottere finish. Det kan spare sig at gøre det ordentligt i første omgang så du ikke skal have skiftet vindue igen forløbigt. Ved at investere i kvalitet kan du spare penge og besvær i længden.

Når det gælder udskiftning af vinduer passer du også på miljøet på mere end en måde. Ved at få udskiftet vinduer kan du minimere dine varmeudgifter gennem den overlegne isolerings som oven i købet minimere støjen der kommer udefra. Du får også et sundere indeklima som er med til at give dig en sundere hverdag.