arrow pointer

Tømrer i Helsingør

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Din tømrer i Helsingør

Brdr. Lauridsen er specialiseret i at istandsætte lejligheder, samt udskiftning og renoveringen af døre og vinduer i etageejendomme i Helsingør. Vi er et tømrerfirma, som siden 2006, har løst en lang række tømreropgaver for boligforeninger og erhvervsudlejere med stort fokus på at levere kvalitetshåndværk, som lever op til både kundens og vore egne forventninger.

Vi har egne lifte, som betyder, at vi kan udføre udvendige tømreropgaver på etageejendomme uden brug af stillads og dermed generer vi beboerne mindst muligt.

Uanset om du skal renovere vinduer og døre, skifte dem ud til nye døre og vinduer eller have renoveret lejligheder i din ejendom, så står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt videre. Brdr. Lauridsen leverer kvalitets tømrerarbejde til gode priser i Helsingør – hurtigt, effektivt og med mindst mulige gener for kunderne.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Et professionelt tømmerarbejde

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let, forståeligt og overskueligt tilbud. Inden vi giver tilbud på noget tømrerarbejde, kommer vi ud og gennemgår tømrerarbejdet sammen med kunden, så vi sikrer os, at kunderne modtager kvalificerede tilbud på tømrerarbejde, som rammer de rigtige priser og ikke indeholder uforudsete oplevelser.

For at sikre os, at du får den højeste kvalitet for den laveste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får den bedste pris.

Det er kundens valg, hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgangene samt lejlighederne eller erstatte det eksisterende med nyt. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistisk valg.

Den gode kundeoplevelse

Tømreropgaven starter med en gennemskuelig plan. En tømreropgave er i høj grad et samarbejde og vi ved at en god dialog skaber de bedste resultater. Den løbende dialog med kunden sikrer, at alle som bliver berørt af tømrerarbejdet er ajour med forløbet. Erfaringen viser, at kundeinddragelsen fører til, at der ikke opstår frustration og usikkerhed, når man renoverer ejendommen.

Vil du have en tømrer, der kommer til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine ønsker til kvalitetsresultater – så få udført dit tømrerarbejde af Brdr. Lauridsen. Vi lægger stor stolthed i at være din sparringspartner på tømreropgaverne, og bestræber os gennem hele forløbet, frem til de afleverede tømreropgaver, på, at de passer til dine forventninger. Med en effektiv styring af tømreropgaverne og smidigt samarbejde med kunderne, så behøver ingen at bekymre sig om, hvorvidt tømreren kommer til aftalt tid og om tømreropgaverne afleveres i topkvalitet.

Mangler du inspiration til din næsste tømreropgave, så er du meget velkommen til at trække på vores erfaringer og kompetencer.

—— Vi tager ansvar

Uanset om kundens valg falder på bevaring af eksisterende eller udskiftning til nyt, så råder Brdr. Lauridsen over den relevante erfaring som gør det muligt at afdække om eksisterende kan genbruges. Når en ejendom bliver renoveret bæredygtigt af tømrerne, bidrager det også til en sundere ejendom med et bedre indeklima. En sund bygning betyder et sundt hjem.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud