arrow pointer

Din professionelle murer i Gentofte

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Murer i Gentofte

Hvis du leder efter en dygtig murermester til din mureropgave, så kontakt Brdr. Lauridsen. Vi er et entreprenørfirma, som i mere end 25 år har hjulpet mange boligforeninger og erhvervsudlejere med mureropgaver i Gentofte til attraktive priser.

Brdr. Lauridsen er specialiseret i facade, opgange og lejligheder, som bl.a. dækker over:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Pris på en murer i Gentofte

Når du vælger din murer er vores råd,  at du først ser på kvalitet, tillid, anbefalinger, troværdighed etc., – forhold, som uanset opgavens størrelse vil have stor indflydelse på løsningen af opgaven og samarbejdet. 

Når du er tryg ved disse faktorer, så er prisen for et murerprojekt jo altid vigtig, når der skal træffes en beslutningen om, hvilken murer, du vil anvende. Konkurrencen i Gentofte er hård, så vi har altid skarpe priser.

Murerarbejde i høj kvalitet

Mureropgaver i god kvalitet er i høj grad et spørgsmål om godt samarbejde. Vi ved, at en god, tillidsfuld dialog skaber de bedste resultater, hvorfor den løbende dialog med kunden prioriteres højt. Det sikrer, at alle, der bliver berørt af murerarbejdet i ejendommen, er ajour og trygge ved forløbet.

Når Brdr. Lauridsen afslutter et murerarbejde, gør alle vores murere det med oprejst pande og stolthed over et veludført resultat.

Vi har egne lifte, som gør det muligt at udføre mange udvendige mureropgaver på etageejendommene uden at genere beboerne med store stilladser.

—— Erfaren murermester og stærk pris på murerarbejde

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Hos Brdr. Lauridsen vil du opleve konkurrencedygtige priser på forskelligt murerarbejde i Gentofte.

Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi til, at du får et murerarbejde af høj kvalitet.

—— Brdr. Lauridsen tager ansvar

Facaden bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn, temperatursvingninger. Dertil kommer fugten indefra der kommer fra livet i ejendommen – og endelig også den fugt og de påvirkninger fundamentet, som bygningen står på, er udsat for. 

Som kunde hos Brdr. Lauridsen, har du muligheden for at være på forkant, med at passe på bygningen og facaden. Vi har mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, skader på puds og sten. Derfor tilbyder Brdr. Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne til renovering af facaden og maling af facaden.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud