arrow pointer

Murer på Vesterbro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Dit professionelle murerfirma på Vesterbro

Leder du efter en professionel murermester til din mureropgave? Så står vi, hos Brdr. Lauridsen, klar til at hjælpe. Vi er et entreprenørfirma, der har over 25 års erfaring med at hjælpe boligforeninger og erhvervsudlejere med mureropgaver på Vesterbro til konkurrencedygtige priser.

Vi er specialiseret i facade, opgange og lejligheder, som bl.a. dækker over:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Hvor meget koster en murer på Vesterbro?

Inden du vælger en murer til dit projekt, så er det vigtigt at overveje kvalitet, tillid, anbefalinger, troværdighed etc., – forhold, som uanset opgavens størrelse, vil have stor indflydelse på løsningen af opgaven og samarbejdet.

Når du kender til disse faktorer, så er prisen for murerarbejde altid vigtig, når der skal træffes en beslutning, om hvilken murer du skal bruge. Der er stor konkurrence på murere på Vesterbro, så derfor udarbejder vi altid skarpe priser.

Murerarbejde i høj kvalitet

Murerarbejde i god kvalitet er i høj grad et spørgsmål om godt samarbejde. Hos Brdr. Lauritsen ved vi, at en god dialog skaber de bedste resultater, hvorfor den løbende dialog med kunden prioriteres højt. Det sikrer, at alle, der bliver berørt af murerarbejdet i ejendommen, er ajour med og trygge ved forløbet. Når Brdr. Lauridsen afslutter et murerprojekt, gør alle vores murere det med oprejst pande og stolthed over et veludført stykke murerarbejde.

Vi har egne lifte, som gør det muligt at udføre mange udvendige mureropgaver på etageejendomme på Vesterbro, uden at genere beboerne med store stilladser.

—— Erfaren murermester og stærk pris på murerarbejde

Hos Brdr. Lauridsen kan du forvente en professionel og kompetent rådgivning og du vil altid modtage et overskueligt og uforpligtende tilbud. Du vil opleve attraktive priser på forskelligt murerarbejde på Vesterbro.

Med vores 25 års erfaring i branchen og en vision om at arbejde bæredygtigt med byggeri, hjælper vi med, at du får murerarbejde af høj kvalitet.

—— Brdr. Lauridsen tager ansvar

Facaden bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn og temperatursvingninger. Dertil kommer fugten indefra, der blandt andet kommer fra livet i ejendommen – og endelig også den fugt og de påvirkninger fundamentet, som bygningen står på, er udsat for.

Som kunde hos Brdr. Lauridsen, har du mulighed for at være på forkant med at passe på bygningen og facaden. Med mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, skader på puds og sten, tilbyder Brdr. Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne til renovering af facaden og maling af facaden.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud