Murer på Vesterbro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Din professionelle murerfirma på Vesterbro

Leder du efter en professionel murermester til din mureropgave så står vi hos Brdr. Lauridsen klar til at hjælpe. Vi er et entreprenørfirma, der har over 25 års erfaring med at hjælpe boligforeninger og erhvervsudlejere med mureropgaver på Vesterbro til konkurrencedygtige priser.

Vi er specialiseret i facade, opgange og lejligheder, som bl.a. dækker over:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Hvor meget koster en murer på Vesterbro?

Inden du vælger en murer til dit projekt, så er det vigtigt at overveje kvalitet, tillid, anbefalinger, troværdighed etc., – forhold, som uanset opgavens størrelse vil have stor indflydelse på løsningen af opgaven og samarbejdet.

Når du kender til disse faktorer, så er prisen for murerarbejde altid vigtig. når der skal træffes en beslutning, om hvilken murer du skal bruge. Der er en står konkurrence på murer på Vesterbro, så derfor udarbejder vi altid skarpe priser.

Murerarbejde med kvalitet

Murer arbejde i god kvalitet er i høj grad et spørgsmål om godt samarbejde. Hos Brdr Lauritsen ved vi at en god dialog skaber de gode resultater, hvorfor den løbende dialog med kunden prioriteres højt. Det sikrer, at alle der bliver berørt af murer arbejdet i ejendommen er ajour og trygge ved med forløbet. Når Brdr. Lauridsen afslutter et murerarbejde, gør alle vores murere det med oprejst pande og stolthed over et veludført murerarbejde.

Vi har en lang række lifte, som gør det muligt at udføre mange udvendige murer opgaver på etageejendommene uden at genere beboerne med store stilladser.

—— Erfaren murermester og stærk pris på murerarbejde

Hos Brdr. Lauridsen kan du forvente en professionel og kompetent rådgivning og du vil altid modtager et overskueligt og uforpligtende tilbud. Hos Brdr. Lauridsen vil du opleve attraktive priser på forskelligt murearbejde på Vesterbro.

Med vores 25 års erfaring i branchen og en vision om at arbejde bæredygtigt byggeri, hjælper vi til at du får et murerarbejde af høj kvalitet.

—— Brdr. Lauridsen tager ansvar

Facaden bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn, temperatursvingninger. Dertil kommer fugten indefra der kommer fra livet i ejendommen – og endelig også den fugt og de påvirkninger fundamentet som bygningen står på er udsat for.

Som kunde hos Brdr. Lauridsen har du muligheden for at være på forkant med at passe på bygningen og facaden. Med mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, skader på puds og sten tilbyder Brdr Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne til renovering af facaden og maling af facaden holder bedre.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker