arrow pointer

Murer i København

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Professionel murer i Hovedstaden

Brdr. Lauridsen er et entreprenørfirma, som i mere end 25 år, har hjulpet mange boligforeninger og erhvervsudlejere med mureropgaver i København til attraktive priser. 

Brdr. Lauridsen er specialiseret i klimavæg, opgange og lejligheder, som bl.a. dækker over:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Pris på en murer i København

Kan man vælge en murer alene ud fra prisen? Vores råd er, at du først ser på kvalitet, tillid, anbefalinger, troværdighed etc., – forhold, som uanset opgavens størrelse vil have stor indflydelse på løsningen af opgaven og samarbejdet.

Når du er tryg ved disse faktorer, så er økonomien i et murerprojekt jo altid vigtig, når der skal træffes en beslutningen om, hvilken murer, du vil anvende. Konkurrencen i København er hård, så vi har altid skarpe priser.

Højeste kvalitet på murerarbejde

Murer opgaver i stærk kvalitet er i høj grad et spørgsmål om godt samarbejde. Vi ved, at en god tillidsfuld dialog skaber de bedste resultater, hvorfor den løbende dialog med kunden prioriteres højt. Det sikrer, at alle der bliver berørt af murerarbejdet i ejendommen, er ajour og trygge ved forløbet. 

Når Brdr. Lauridsen afslutter et murerarbejde, gør alle vores murere det med oprejst pande og stolthed over et veludført resultat.

Vi har en lang række lifte, som passer til arbejdet i Københavns smalle gader og baggårde. Det gør det muligt at udføre mange udvendige mureropgaver på etageejendommene, og dermed generer vi beboerne mindst muligt.

—— Vores pris på murerarbejde

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. 

Hos Brdr. Lauridsen vil du opleve konkurrencedygtige priser på murearbejde i København. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi til at træffe et realistiske valg og du modtager et solidt håndværk.

—— Vi tager ansvar

Facaden – også benævnt klimavæggen – er altid under pres, og bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn og temperatursvingninger. Dertil kommer fugten indefra, der udskilles fra livet i ejendommen – og endelig også den fugt og de påvirkninger fundamentet, som bygningen står på, er udsat for.

Som kunde hos Brdr. Lauridsen har du muligheden for at være på forkant med at passe på bygningen og facaden. Med mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, maling af facade og facadepudsning tilbyder Brdr. Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne til renovering af facaden og maling af facaden holder bedre.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud