arrow pointer

Murer på Østerbro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Professionelt murerfirma på Østerbro

Søger du en kompetent murer til din mureropgave? Så kontakt Brdr. Lauridsen. Vi er et entreprenørfirma, som siden 2006, har hjulpet mange boligforeninger og erhvervsudlejere med mureropgaver på Østerbro til attraktive priser.

Brdr. Lauridsen er specialiseret i facade, opgange og lejligheder, som bl.a. dækker over:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Hvor meget koster en murer på Østerbro?

Når du vælger din murer på Østerbro, er vores råd, at du først ser på kvalitet, tillid, anbefalinger, troværdighed etc., – forhold, som uanset opgavens størrelse, vil have stor indflydelse på løsningen af opgaven og samarbejdet.

Når du er tryg ved disse faktorer, så er prisen for et murerprojekt jo altid vigtig, når der skal træffes en beslutningen om, hvilken murer du vil anvende. Konkurrencen på Østerbro er hård, så vi har altid skarpe priser og vi bestræber os på at gøre vores allerbedste – hver gang.

Murermester med fokus på ansvar

Facaden bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn, temperatursvingninger. Dertil kommer fugten indefra, der kommer fra livet i ejendommen – og endelig også den fugt og de påvirkninger, som fundamentet, som bygningen står på, er udsat for. 

Som kunde hos Brdr. Lauridsen har du muligheden for at være på forkant med at passe på bygningen og facaden. Med mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, skader på puds og sten tilbyder,  Brdr. Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne til renovering af facaden og maling af facaden.

—— Murerarbejde i høj kvalitet

Succesfulde mureropgaver i god kvalitet er i høj grad et spørgsmål om godt samarbejde. Vi ved, at en god, tillidsfuld dialog skaber de bedse resultater, hvorfor den løbende dialog med kunden prioriteres højt. Det sikrer, at alle, der bliver berørt af murer arbejdet i ejendommen er ajour og trygge ved forløbet. Når Brdr. Lauridsen afslutter et murerarbejde, gør alle vores murere det med oprejst pande og stolthed over et veludført resultat.

Vi har desuden egne lifte, som gør det muligt at udføre mange udvendige mureropgaver på etageejendomme uden at genere beboerne med store stilladser.

—— Erfaren murermester og stærk pris på murerarbejde

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Hos Brdr. Lauridsen vil du opleve konkurrencedygtige priser på forskelligt murearbejde på Østerbro. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi til at træffe et fornuftigt valg og du står tilbage med et solidt udført murerarbejde.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud