arrow pointer

Lifte

- slip for et dyrt & grimt stillads

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Vi løser mange opgaver ved brug af lift og platforme

- så slipper du for generne med de store og tidskrævende facadestilladser

Når man i en etageejendom påtænker en udvendig renovering af en etageejendom, er der naturligt nok stort fokus på valg af materialer. Skal der skiftes til nye vinduer eller kan men renovere eksisterende, hvilken maling skal man så anvende, farvevalg, overvejes bæredygtigi forbindelse med renovering m.v.

Perioden, hvor man skal have byggeplads i, og omkring sit hjem, får typisk ikke det store fokus i planlægningsfasen. Hvilket kan overraske under selve byggeprojektet. Hos Brdr. Lauridsen kan vi minimere perioden, og gøre den mere bekvemmelig.

Til de fleste udvendige opgaver på etageejendomme i København, tilbyder Brdr. Lauridsen at anvende lifte, som et glimrende alternativ til store stilladser.

Anvendelse af lifte, kan være med til at sikre et mere succesfuldt renoveringsprojekt, og give dem, der bor i etageejendommen, en lys og god oplevelse, mens vi maler facade, skifter vinduer eller lignende. 

Hos Brdr. Lauridsen anvender vi egne lifte, til langt de fleste opgaver. Derved slipper vores kunder for de ulemper og gener, der følger med, når en bygning er pakket ind i stillads og plastik.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

—— Forskellige lifttyper

Brdr. Lauridsen råder over en række forskellige typer lifte, som alle har hver deres styrker og svagheder. Fælles for alle vores lifte er, at de passer til opgaver med udvendig renovering af etageejendomme.

Der er smalle lifte, som kan komme igennem rigtig mange snævre porte, der ofte findes ind til baggårde i København og Frederiksberg. 

Disse lifte når op til 4. sals højde, og anvendes ofte til maleropgaver, da den type lift, ikke klarer så tunge vægte. Ofte supplerer vi inde i baggårdene og til 1. salshøjde med rullestilladser, som er lette og mobile konstruktioner.

Kræves der lifte inde i baggårdene med større kapacitet, som f.eks. udskiftning af vinduer og reparation af murværk, anvender vi mobilkraner til at løfte liften ind over ejendommens tag, og ind i gården.

Renovering med lift
Bæredygtigt certifikat håndværk
Lift til udskiftning af vinduer

—— Saxlift og platforme

Den traditionelle saxlift er perfekt, hvis man blot skal lige op og ned. Samtidig er det en lifttype, som er kompakt, hvilket gør den brugbar til arbejde, hvor pladsen er trang.

En bomlift, som også er kendt under navnet teleskoplift, er glimrende til mange forskellige typer af opgaver. Liften er selvkørende, og man kan således komme langt omkring med denne lifttype. Liften er forholdsvis tung og kræver ofte, at der lægges køreplader ud, for at bære den og beskytte fliser, græsareal og lignende.

Arbejdsplatforme kan i nogle tilfælde også være en god løsning til renovering af facader, hvor der skal arbejdes med tunge materialer.

Arbejdet fra platforme kan være med til at forebygge dårlige arbejdsstillinger. En lift er nemmere at indstille i højden, end et stillads, så man undgår at arbejde over skulderhøjde eller under knæhøjde.

Med arbejdsplatforme og lifte, kan man tage materialerne med op i højden uden tunge løft. Anvender man lifte og arbejdsplatforme frem for stillads, slipper I desuden for arbejdet, med at montere og nedpakke stilladset igen. Stilladser består af tunge dele, som hurtigt kan give slid på kroppen, hvis stilladset jævnligt skal reguleres og ændres i opstillingen.

Så tag Brdr. Lauridsen med på råd og udforsk muligheden for, at både beboere og håndværkerne, kan opnå fordele ved lifte og arbejdsplatforme.

—— Lifte
- fordele og arbejdsmiljø

Brdr. Lauridsen er specialister i renovering, udskiftning af vinduer og døre, samt facaderenovering, maling, sætningsskader og pudsreparationer.

Vores brede sortiment af lifte, hjælper os med opgaver i alle højder – fra store hovedgader til baggårde. Ved brug af lift undgår vi at blokerer facaden og forstyrrer gadebilledet. Liften efterlader ingen huller i facaden, der skal udbedres, når opgaven er afsluttet.

Til fyraften slår vi liftene sammen og låser dem, så de generer adgangsforholdene mindst muligt. Udover at brugen af lifte minimerer generne for beboerne, så betyder det også, at når vi arbejder på facaden, reduceres risikoen for indbrud fra stilladset. Derudover får man mere dagslys i lejlighederne under renoveringen.

En meget vigtig årsag til, at vi anvender lifte og platforme er, at det giver et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne.

Det er muligt løbende at justere arbejdshøjden på liften, så medarbejderen til en hver tid, kan opnå en hensigtsmæssig arbejdsstilling. Hos Brdr. Lauridsen sætter vi en ære i et godt arbejdsmiljø, og god kvalitet, som liftene hjælper til, og vi bestræber os altid på at løse opgaven, med mindst mulige gener, for beboerne.

—— Slip for det dyre stillads

Stillads kan være en tidskrævende og dyr løsning ved byggearbejde. Slip for det dyre stillads ved brug af lift. Da vi selv råder over en række forskellige lifte, og de dermed ikke skal lejes eksternt, kan vi give nogle af de bedste konkurrencedygtige priser på markedet. Vil du høre mere om, hvordan vi effektivt kan hjælpe dig med dit næste byggearbejde, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud