Lifte

- slip for et dyrt & grimt stillads

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Vi løser mange opgaver ved brug af lift og platforme

- så slipper du for generne med de store og tidskrævende facadestilladser

Når man i en etageejendom påtænker en udvendig renovering af en etageejendom, er der naturligt nok stort fokus på valg af materialer. Skal der skiftes til nye vinduer eller kan men renovere eksisterende, hvilken maling skal anvende, farvevalg, overvejes bæredygtig renovering mv.

Perioden hvor man skal have byggeplads i og omkring sit hjem, får typisk ikke det store fokus i planlægningsfasen. Hvilket kan overraske under selve byggeprojektet. Hos Brdr. Lauridsen kan vi minimere perioden og gøre den mere bekvemmelig.
Til de fleste udvendige opgaver på etageejendomme i København tilbyder Brdr. Lauridsen at anvende lifte som et glimrende alternativ til store stilladser.

Anvendelse af lifte kan være med til at sikre et mere succesfuldt renoveringsprojekt og give dem der bor i etageejendommen en lys og god oplevelse medens vi maler facade, skifter vinduer eller lignende. Hos Brdr. Lauridsen anvender vi egne lifte til langt de fleste opgaver. Derved slipper vores kunder for de ulemper og gener, der følger med, når en bygning er pakket ind i stillads og plastik.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

—— Forskellige lifttyper

Brdr. Lauridsen råder over en række forskellige typer lift, som alle har hver deres styrker og svagheder. Fælles for alle vores lifte er, at de passer til opgaver med udvendig renovering af etageejendomme.

Der er smalle lifte som kan komme igennem rigtig mange snævre porte der ofte findes ind til baggårde i København og Frederiksberg.
Disse lifte når op til 4 sals højde og anvendes ofte til maleopgaver, da den type lift ikke klarer så tunge vægte. Ofte supplerer vi inde i baggårdene og til 1. salshøjde med rullestilladser, som er lette og mobile konstruktioner.

Kræves der lifte inde i baggårdene med større kapacitet som f.eks. udskiftning af vinduer og reparation af murværk anvender vi mobilkraner til at løfte liften ind over ejendommens tag og ind i gården.

Renovering med lift
Bæredygtigt certifikat håndværk
Lift til udskiftning af vinduer

—— Saxlift og platforme

Den traditionelle saxlift er perfekt, hvis man blot skal lige op og ned. Samtidig er det en lifttype som kompakt, hvilket gør den brugbar ved arbejde, hvor pladsen er trang.

En bomlift, hvilken også er kendt under navnet teleskoplift, er glimrende til mange forskellige typer af opgaver. Liften er selvkørende, og man kan således komme langt omkring med denne lifttype. Liften er forholdsvis tung og kræver ofte at der lægges køreplader ud for at bære den og beskytte fliser, græsareal og lignende.
Arbejdsplatforme kan i nogle tilfælde også være en god løsning til renovering af facader, hvor der skal arbejdes med tunge materialer. Arbejdet fra platforme kan være med til at forebygge dårlige arbejdsstillinger. Som med lifte er den nemmere at indstille i højden end et stillads, så man undgår at arbejde over skulderhøjde eller under knæhøjde.

Med arbejdsplatforme og lifte kan man tage materialerne med op i højden uden tunge løft. Anvender man lifte og arbejdsplatforme frem for stillads, slipper I desuden for arbejdet med at montere og nedpakke stilladset igen. Stilladser består af tunge dele, som hurtigt kan give slid på kroppen, hvis stilladset jævnligt skal reguleres og ændres i opstillingen.

Så tag Brdr. Lauridsen med på råd og udforsk muligheden for at både beboere og håndværkerne kan opnå fordele ved lifte og arbejdsplatforme.

—— Lifte
- fordele og arbejdsmiljø

Brdr. Lauridsen er specialister i renovering og udskiftning af vinduer og døre samt facaderenovering, maling, sætningsskader, pudsreparationer.

Vores brede sortiment af lifte, hjælper os med opgaver i alle højder – fra store hovedgader til baggårde. Ved brug af lift undgår vi at blokerer facaden og forstyrrer gadebilledet. Liften efterlader ingen huller i facaden, der skal udbedres, når opgaven er afsluttet.

Til fyraften slår vi liftene sammen og låser dem så de generer adgangsforholdene mindst muligt. Udover at brugen af lifte minimerer generne for beboerne når vi er på arbejder på facaden, betyder det også en reduceret risiko for indbrud fra stilladset, mere dagslys i lejlighederne under renoveringen, E meget vigtig årsag til at vi anvender lifte og platforme er, at det giver et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne.

Det er muligt at løbende at justere arbejdshøjden på liften, så medarbejderen til en hver tid kan opnå en hensigtsmæssig arbejdsstilling. Hos Brdr. Lauridsen sætter vi en ære i et godt arbejdsmiljø og god kvalitet som liftene hjælper til og vi bestræber os altid på at løse opgaven med mindst mulige gener for beboerne.

—— Slip for det dyre stillads

Tag os med på råd inden vi effektivt f.eks. fra lifte kan stå for udskiftning til vinduerne på 3 sal skal repareres er denne smalle lift løsningen inde i gården med begrænset adgang ge vinduer. Vi sætter kundernes sikkerhed og komfort højt. Bl.a. derfor anvender vi lifte i stedet for stilladser.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker