arrow pointer

Renovering af vinduer

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Renovering af vinduer til boligforeninger

—— Oplev det

Vi kommer ud og screener vinduerne og sammenfatter en vurdering af deres stand og muligheder for renovering af vinduerne. Sammen ser vi på resultatet af gennemgangen og holder det op mod tid, økonomi, farvevalg og øvrige relevante krav. 

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Bevar det gode vindue

Det rigtige valg? Renovering af vinduer giver dig mulighed for at bevare det flotte udtryk af en smuk ejendom samtidig med at du får en mere miljørigtig løsning. Vi giver dig adgang til et væld af erfaring og dygtige mennesker som ved, hvornår renovering er fornuftigt.

Renovering af vinduer kan også sparer på energien. Gamle vinduer kan godt indgå i en løsning som indebærer et godt indeklima og en fornuftig varmeregning blot vinduerne er tætte. Det forudsætter bl.a. at vindueskarm og rammer ikke må være ødelagte eller fortærede. Udover bedre indeklima og mindre varmeregning er vedligeholdte vinduer med til holde og måske øge værdien af bygningen. Det kan derfor være en god investering med renovering.

—— Vinduesrenovering i København og omegn

I etageejendomme kan det være vanskeligt, løbende at følge vinduernes tilstand. Vi anbefaler at ejendommene løbende får gennemgået de gamle vinduerne af en professionel, så det i tide er mulig, at opdage råd, dårlige hængsler, løse vindueslister etc. før prisen på renovering af de gamle vinduerne bliver for høj.
Brdr. Lauridsen har egne lifte, som passer til udskiftning af vinduer i etageejendomme i byer, hvor der ofte er smalle passager ind til baggårdene.

Når vi arbejder med renovering af vinduer, renses gammel maling af, så råd og andre skader bliver synlige. Det giver vores tømrer/snedker mulighed for at se, hvad der skal repareres, så vinduet igen kan holde flere år ud i fremtiden. Det kan også være belastende for miljøet at vælge udskiftning frem for renovering.

—— En miljøbevidst beslutning

Har du fine gamle vinduer fremstillet i kvalitets træ er det muligt med renovering af vinduerne frem for udskiftning. Har du ældre vinduer som klæder ejendommen, har vi løsninger som både øger komfort og reducerer varmeregningen. Det er generelt mere skånsomt for miljøet at renovere frem for at udskifte. Du sparer gennemsnitligt 40 % på CO2 regnskabet ved at renovere frem for at udskifte. Dette betyder at du kan tage et miljøbevidst valg uden at du behøver gå på kompromis med kvalitet. Renovering af vinduer er bedre for miljøet men er ikke altid det rigtige valg. Vi har mange års erfaring inden for vinduer og står klar til at vejlede dig til hvad der er det rette valg for dig. Du kan også følge os på Facebook, hvor vi løbende fortæller om vores projekter og bæredygtighed.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud