arrow pointer

Udskiftning af vinduer

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Udskift Vinduer

Brdr. Lauridsen har erfarne medarbejdere og har siden 2006 arbejdet med effektiv udskiftning og montering af vinduer i København. Vi har egne lifte, som passer til udskiftning af vinduer i etageejendomme i byer, hvor der ofte er smalle passager ind til baggårdene. Med lift optager vi kun et mindre område når vi udskifter vinduer.

Det betyder at gården kan anvendes af beboerne, når der arbejdes med udskiftning af vinduer og prisen på udskiftning af vinduerne bliver skarp.

—— Der er mange fordele ved udskiftning af vinduer

En seriøs vejledning i udskiftning af vinduer som sikrer dig, at det er en god investering i fremtiden. Du får et hjem med nye vinduer klæder ejendommen og samtidig øger både værdi og komfort. Indeklima, varmeudgifter, støjgener og lysindfald er markant forbedret. Tag del i planlægningen, så udskiftningen af vinduerne også passer ind i din hverdag.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

Udskiftning af vinduer behøver ikke, at være en vanskelig eller uoverskueligt opgave at komme i gang med. Allerede fra din første kontakt med os kommer vi til at være din faglige ekspert der svarer på alle spørgsmål vedrørende udskiftning af vinduerne. På denne måde kan vi minimere tiden fra første kontakt til at dine vinduer er blevet udskiftet er så kort som mulig.

Du kan også følge os på Facebook hvor vi løbende deler historier om hvordan vi arbejder og bedre gøre os.

—— Hvornår er det tid til udskiftning af vinduer?


Vi vejleder når der skal besluttes, hvorvidt vinduerne skal bevares og renoveres eller om det giver mening at udskifte vinduerne til nye vinduer. Her er en række overvejelser man bør gøre sig mht. udskiftning af vinduer:

Hos Brdr. Lauridsen oplever du en seriøs vejledning ved udskiftning af vinduer som sikrer dig, at prisen på udskiftning af vinduerne er en god investering i fremtiden.

Du får et hjem med nye vinduer som klæder ejendommen og samtidig øger både værdi og komfort.
Indeklima, varmeudgifter, støjgener og lysindfald kan blive markant forbedret. Som kunden kan man tage del i planlægningen, så udskiftningen af vinduerne passer ind i beboernes hverdag.

Bæredygtigt certifikat håndværk

Bæredygtighed

Med udskiftning af vinduer er det vigtigt at sammenspillet mellem håndværkerne og materialer er så godt som muligt. Dygtige håndværker med højkvalitets materialer giver dig længere holdbarhed og flottere finish. Det kan spare sig at gøre det ordentligt i første omgang så du ikke skal have skiftet vindue igen forløbigt. Ved at investere i kvalitet kan du spare penge og besvær i længden. Når det gælder udskiftning af vinduer passer du også på miljøet på mere end en måde. Ved at få udskiftet vinduer kan du minimere dine varmeudgifter gennem den overlegne isolerings som oven i købet minimere støjen der kommer udefra. Du får også et sundere indeklima som er med til at give dig en sundere hverdag.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud