arrow pointer

Sikkerhedsdøre i København og Frederiksberg

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Skab Tryghed med sikkerhedsdøre fra Førende Leverandører

Din sikkerhed er vores prioritet. Hos Brdr. Lauridsen specialiserer os i at skifte dine gamle døre ud til nye tidssvarende sikkerhedsdøre, som er med til at skabe tryghed i opgangene og i lejlighederne i København og Frederiksberg.
Ved valg af sikkerhedsdøre bør du overveje:

• Dørspion i sikkerhedsdøren
• Låsesystem i sikkerhedsdøren
• Design og æstetik af sikkerhedsdør
• Materiale og konstruktion af sikkerhedsdør
• Brandsikkerheden af sikkerhedsdøren
• Beslag og hængsler
• Komfort i lejligheden
• Dørtelefon

Alt sammen emner som Brdr. Lauridsen har stor erfaring i at rådgive omkring. Her hjælper vi boligforeningen i at træffe det rigtige valg af sikkerhedsdøre som er med til at øge sikkerhed og komfort i lejlighederne.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

Find den rigtige dør med vores video-guide

1
2
3
4
5

Dørfyldninger

Indfatninger

Farvevalg

Dørgreb

Dørlås

—— Sikkerhedsdøre til alle behov

Hver opgang og lejlighed er unik, og Brdr Lauridsen sørger for at finde de perfekte sikkerhedsdøre til boligforeningens behov. Brdr. Lauridsen tilbyder montering samt et bredt udvalg af sikkerhedsdøre til lejligheder som er robuste, brandsikre og svære at bryde ind i – samtidig med en kvalitet i top og konkurrencedygtige priser. Vælg bl.a. imellem døre fra: 

✅ Safco
✅ Viljani
✅ Swedoor
✅ Daloc

Hos Brdr. Lauridsen mener vi, at sikkerhedsdøre ikke behøver at sprænge budgettet. Brdr. Lauridsen kan godt levere billige sikkerhedsdøre uden at gå på kompromis med kvaliteten. Test os – ring på 4444 5202 og bliv klogere på sikkerhedsdøre til lejligheder.

To døre i opgang
—— Læs mere

Udskiftning af døre

Udskiftning af vinduer

Opgangsrenovering

—— Vælg Brdr. Lauridsen for erfaring og sikkerhed

Brdr. Lauridsen har monteret sikkerhedsdøre i mange år, og har erfarne tømrere der sørger for, at boligforeningens nye sikkerhedsdøre monteres præcist og sikkert. Brdr. Lauridsen tager hensyn til ejendommens unikke karakteristika for at sikre det bedste udtryk og sikkerhed.

Er boligforeningen klar til at investere i sikkerhedsdøre til din opgang og lejlighed? Kontakt vores dedikerede team for en skræddersyet løsning og en uforpligtende prisvurdering på sikkerhedsdøre.

Vores certificeringer

Indhent et tilbud