arrow pointer

Hoveddøre til lejligheder og opgange i København & Frederiksberg

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Nye stilfulde & sikre hoveddøre

Skal boligforeningen i København og Frederiksberg have nye hoveddøre til opgangen eller de enkelte lejligheder?
Så leder du måske efter:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

Find den rigtige dør med vores video-guide

1
2
3
4
5

Dørfyldninger

Indfatninger

Farvevalg

Dørgreb

Dørlås

—— Læs mere

Udskiftning af døre

Udskiftning af vinduer

Opgangsrenovering

—— Bredt udvalg af døre til jeres behov

Brdr. Lauridsen tilbyder at skifte dine gamle døre ud med nye hoveddøre efter dit ønske. Vi tilbyder et bredt udvalg af entredøre, hoveddøre, køkkendøre til bagtrappen samt yderdøre fra gaden. Brdr. Lauridsen anvender produkter fra forskellige leverandører af hoveddøre som f.eks.

✅ Safco
✅ Viljani
✅ Swedoor
✅ Daloc

Brdr. Lauridsen er uafhængig af alle dørproducenterne. Vi vejleder og anbefaler altid de bedste løsninger til hoveddøre ud fra kundens ønsker, krav og behov.

—— Hoveddørens betydning for opgangen

Dørene til lejlighederne er et vigtigt element i enhver etageejendom. Uanset om der er tale om hoveddøren ud til opgangen, køkkendøren ud til bagtrappen, eller yderdøren ud til gaden bliver dørene anvendt mange gange dagligt, hvilket stiller store krav til kvalitet og sikkerhed.
Hoveddørene er et vigtigt sikkerhedselement i etageejendomme. Her er nogle af de punkter der er bør overvejes ved valg af nye døre:

To døre i opgang

—— Spar penge med den rigtige beslutning

De rigtige nye hoveddøre betyder også rigtig meget for komforten i lejligheden, hvor de er med til at reducere træk og kulde.

Ved valg af nye hoveddøre, er det derfor uhyre vigtigt at overveje om de nye hoveddøre lever op til jeres krav om sikkerhed og komfort.
Når Boligforeningen vælger Brdr. Lauridsen som leverandør, vælger de en erfaren virksomhed som hjælper med at træffe de rigtige valg af hoveddøre.
Brdr. Lauridsen er netop den sparringspartner der faciliterer processen med at vælge netop nye hoveddøre som passer til opgangene. Sammen sikrer vi at hoveddørene er med til at give opgangene og bygning et flot og stilfuldt udtryk og er med til at sikre, at beboerne kan føle sig trygge.

Brdr. Lauridsen vejleder desuden boligforeningen i valget af forskellige fleksible låsesystemer til hoveddørene, køkkendørene og yderdørene, som er med til at øge sikkerhed og komfort.

Bæredygtigt certifikat håndværk

—— Professionel udskiftning og montering af nye hoveddøre

Brdr. Lauridsen er en erfaren og professionel virksomhed, der specialiserer sig i hoveddøre til boligforeninger. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vores montører er uddannede, erfarne og dygtige tømrere.

Brdr. Lauridsen sikrer at de nye hoveddøre bliver monteret korrekt og i overensstemmelse med de gældende regler og retningslinjer.

Brdr. Lauridsen tilbyder at bortskaffe de gamle døre. Vi sikrer selvfølgelig at affaldet sorteres efter gældende regler, så mest mulig bortskaffes til genanvendes.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en nye døre til din boligforening.

Vores certificeringer

Indhent et tilbud