arrow pointer

Opgangsdøre til Boligforeninger i København og Frederiksberg

Boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Styrk komforten i dit hjem med de rette opgangsdøre

Sammen skaber vi et trygt og indbydende hjem. Ved at vælge Brdr. Lauridsen som leverandør af opgangsdøre får boligforeningen adgang til mange års erfaring med  rådgivning og vejledning i valg og montering af opgangsdøre. Vi er altid klar til at hjælpe din boligforening med spørgsmål vedrørende valg og montering af opgangsdøre. Med Brdr. Lauridsen er du i trygge hænder, når der skal træffes beslutninger om nye opgangsdøre.

Når boligforeninger skal vælge opgangsdøre til etageejendomme i København og Frederiksberg, er der flere vigtige faktorer, som Brdr. Lauridsen hjælper jer med at overveje for at sikre, at boligforeningen træffer den bedste og rigtige beslutning ved valg af opgangsdøre. Nogle af overvejelserne kan være:

  • Materiale
  • Sikkerhed
  • Isolering og energieffektivitet
  • Brandsikkerhed
  • Design og æstetik
  • Adgangsforhold for handicappede
  • Låsesystemer og sikkerhedsteknologi
  • Vedligeholdelse og holdbarhed

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

Find den rigtige dør med vores video-guide

1
2
3
4
5

Dørfyldninger

Indfatninger

Farvevalg

Dørgreb

Dørlås

—— Vær sikker på at vælge den rigtige opgangsdør

Med Brdr. Lauridsen som leverandør er vi med til at sikre, at man ved boligforeningens valg af nye opgangsdøre har overvejet ovenstående punkter og at de passer præcis til den specifikke opgang. Så tag os med på råd, når boligforeningen overvejer nye opgangsdøre, og få en sikker, energivenlig løsning.

To døre i opgang
—— Læs mere

Udskiftning af døre

Udskiftning af vinduer

Opgangsrenovering

—— Montering af opgangsdøre

Brdr. Lauridsen har stor erfaring med professionel, korrekt og effektiv montering af opgangsdøre i boligforeninger. Vi sikrer, at opgangsdørene overholder gældende lovgivning og er solidt og effektivt monteret. Derved sikrer vi også, at beboerne får optimal støjdæmpning og minimeret træk fra opgangen.

—— Vores samarbejde

Vi holder altid et opstartsmøde, hvor vi får gennemgået tidsplan, forventninger og evt. behov for særligt hensyn som skal overvejes. Vi får lavet en plan for koordinering af adgangsforholdene til de enkelte lejligheder så beboerne varsles i god tid. Vores håndværkere sørger altid for der er ryddelig på fællesarealer så vi minimerer generne ved at få skiftet opgangsdør. Brdr Lauridsen efterlader altid ryddeligt og i orden efter arbejdet.
Opgangsrenovering af tømrer
—— Vores medarbejdere

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Montering af opgangsdøre i etagebyggeri kan være et hårdt og delvis farligt job. Brdr. Lauridsen stiller altid det bedste sikkerhedsudstyr til rådighed for vores medarbejdere.
Vi sikrer, at medarbejderne har de rette ergonomiske hjælpemidler til at håndtere de til tider tunge løft af opgangsdøre, så arbejdet kan udføres sikkert og effektivt.

Medarbejdere fra Brdr. Lauridsen er professionelle og imødekommende og sikrer altid en god kommunikation med beboerne i boligforeningen om montering af den enkelte opgangsdør.

Vores certificeringer

Indhent et tilbud