arrow pointer

Murer på Amager

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Murermester på Amager

Hvis du leder efter en dygtig murermester til din mureropgave, så kontakt Brdr. Lauridsen. Vi er et entreprenørfirma, som i mere end 25 år, har hjulpet mange boligforeninger og erhvervsudlejere med mureropgaver på Amager, til attraktive priser.

Vi understøtter vores arbejde med en bæredygtig version. Vi mener, at vi hos Brdr. Lauridsen skal tage et ansvar, og det tager vi bl.a. ved at anvende markedets mest bæredygtige produkter og generelt tænke i mere bæredygtige løsninger.

Det betyder ikke, at vi går ned på kvaliteten og levetiden af slutresultaterne. Vores murere på Amager leverer altid resultater i den højeste kvalitet og med stor effektivitet.

Brdr. Lauridsen er specialiseret i facade, opgange og lejligheder, som bl.a. dækker over:

Tøv ikke med at kontakte os, hvis din opgave ikke fremgår på ovenstående liste. Dette er kun et udpluk, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med lige netop din mureropgave på Amager. Kontakt os i dag og så finder vi et løsningsforslag på din opgave.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Facaderenovering på Amager

Hos Brdr. Lauridsen er vi eksperter indenfor murerfaget, som er en stor del af arbejdet i forhold til facaderenoveringer. Hvis du har brug for en omfattende facaderenovering på Amager eller måske har brug for mindre justeringer af facaderne, så kan vi varetage din opgave.

Vores dygtige hold af murere på Amager har stor erfaring med facaderenovering, og vi arbejder altid kvalitetsbevidst. Det gælder både de praktiske elementer af facaderenovering, men omhandler også det æstetiske udtryk, som facaderne efterlades med.

Når du vælger Brdr. Lauridsen til at varetage din facaderenovering på Amager, så er det også et signal om et ønske at investere langsigtet i bygningen. Det forlænger nemlig ejendommens levetid.

Vi garanterer at bygningens facader er i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring, og vi finder sammen den løsning, der passer perfekt til dit projekt.

Du er altid velkommen til kontakte os med dine forespørgsler eller spørgsmål om f.eks. pris på facaderenovering af ejendomme, lejligheder eller lokaler på Amager. Vi sidder klar til at vejlede, rådgive og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

—— Pris på en murer på Amager

Når du vælger din murer, så er vores råd, at du først ser på kvalitet, tillid, anbefalinger og troværdighed etc., – forhold, som uanset opgavens størrelse vil have stor indflydelse på løsningen af opgaven og samarbejdet.

Når du er tryg ved disse faktorer, så er prisen for et murerprojekt jo altid vigtig, når der skal træffes en beslutningen om, hvilken murer du vil anvende. 

Konkurrencen på Amager er hård, så vi har altid skarpe priser. Så når du vælger os som din murer på Amager, så garanterer vi en god pris.

Murerarbejde med kvalitet

Murer opgaver i stærk kvalitet er i høj grad et spørgsmål om godt samarbejde. Vi ved, at en god, tillidsfuld dialog skaber de bedste resultater, hvorfor den løbende dialog med kunden prioriteres højt. Det sikrer, at alle, der bliver berørt af murerarbejdet i ejendommen er ajour og trygge med forløbet.

Når Brdr. Lauridsen afslutter et murerarbejde, gør alle vores murere det med oprejst pande og stolthed over et veludført arbejde.

Vi har en lang række lifte, som gør det muligt at udføre mange udvendige mureropgaver på etageejendommene uden at genere beboerne med store stilladser. Kontakt os hvis du vil høre mere om, hvordan kan hjælpe dig, og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

—— Vi tager ansvar

Facaden bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn, temperatursvingninger. Dertil kommer fugten indefra, der kommer fra livet i ejendommen – og endelig også den fugt og de påvirkninger, som bygningens fundamentet er udsat for. Som kunde hos Brdr. Lauridsen har du muligheden for at være på forkant med at passe på bygningen og facaden. Med mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, skader på puds og sten, tilbyder Brdr. Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne, til renovering af facaden og maling af facaden.

—— Erfaren murermester og stærk pris på murerarbejde

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Hos Brdr. Lauridsen vil du opleve konkurrencedygtige priser på forskelligt murearbejde på Amager. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi til at du får et murerarbejde af høj kvalitet.

Du kan altid fange os på telefon 44 44 54 02, på mail kontaktos@brdr-lauridsen.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på siden.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud