arrow pointer

Forsatsvinduer til lejligheder i København og Frederiksberg

Boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Forsatsvinduer

Hvis du vil bevare dine fine gamle vinduer med stadig, vil have fokus på komforten i lejligheden kan forsatsvinduer være er en god løsning. Montering af forsatsvinduer på de eksisterende vinduer er en effektiv måde at forbedre isolering og støjreduktion på i en bolig. Det er en investering, der kan spare dig penge på varmeregningen og forbedre dit indeklima.

Løsningen med forsatsvinduer kan også være en mere bæredygtig løsning hvor man så løbende kan vedligeholde og forbedre de gamle vinduer.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hvordan fungerer et forsatsvindue?

Da luft er en dårlig varmeleder, så den forhindrer varmen i at trænge fra det inderste (lejligheden) til det ydre rum (udvendigt). Luftens isoleringsevne afhænger af luftens tykkelse (hvor stor afstand der er mellem forsatsvinduet og ydervinduet).
Jo tykkere luftlaget er, jo bedre er isoleringsevnen, så man kan sige at luftlag på 20 mm giver er dobbelt så god som et luftlag på 10 mm.
Det er derfor vigtigt at montere forsatsvinduer korrekt, så luftlaget mellem vindue og forsatsvindue er tæt og ikke har nogen huller eller sprækker.

Maling af vinduer
—— Læs mere

Udskiftning af døre

Udskiftning af vinduer

Opgangsrenovering

—— Opbygning af et forsatsvindue

Det er også muligt at vælger forsatsvinduer med energiglas eller tremoglas. Det giver en endnu bedre isolering end forsatsvinduer med et-lags glas. Rammen, som holder glasset på plads, kan være lavet af træ, aluminium eller PVC. Den skal være designet til at minimere kuldebroer og varmeledning gennem rammen.

—— Vedligeholdelse af forsatsvinduer

Regelmæssigt vedligeholdelse af vinduerne og forsatsvinduer omfatter at rense dem indvendigt og udvendigt, smøre hængsler og beslag og reparere eventuelle skader. Kontrollér løbende om der er utætheder omkring forsatsvinduerne.
Check om der er huller eller revner i rammerne.
Check om vinduesglasset er hele og tætte.
Smør vinduesgrebene med olie eller fedt.
Vask vinduerne med vand og sæbe.
Undgå brug af stærke kemikalier, der kan beskadige vinduernes belægning.

—— Ulemper med forsatsvinduer

Forsatsvinduer kan være en god og billigere måde at forbedre dine eksisterende vinduer på. Forsatsvinduer er ikke så effektive som nye vinduer, de fylder 3-4 cm i vindueskarmen som bliver tilsvarende mindre.
Forsatsvinduer åbner indad over vindueskarmen, så potteplanter skal flyttes når forsatsvinduet åbnes. Forsatsvinduer er ikke så tætte som hængslede vinduer og kan ikke fås med termoglas. Dette kan reducere den isolerende effekt.

I sidste ende er det en individuel beslutning, om forsatsvinduer er den rigtige løsning for dig. Hvis du har et stort budget og ikke er bekymret for de nævnte ulemper, kan forsatsvinduer være en god måde at forbedre dine vinduer på.

Vores certificeringer

Indhent et tilbud