Renovering af vinduer2020-09-17T09:40:55+02:00

RENOVERING AF VINDUER

Renovering af vinduer

Har ejendommen fine gamle vinduer der får hus eller ejendom til at fremstå æstetisk og smuk og som samtidig er fremstillet i gode kvalitetsmaterialer kan renovering og vedligeholdelse være en god løsning frem for udskiftning af vinduerne.

Hvad tilbyder vi?

  • Maling af vinduer

  • Snedker gennemgang / reparation af rådskader m.v.

  • Udskiftning af glas

Oplev det

Vi kommer ud og screener vinduerne og sammenfatter en vurdering af deres stand og muligheder for renovering af vinduerne. Sammen ser vi på resultatet af gennemgangen og holder det op mod tid, økonomi, farvevalg og øvrige relevante krav. 

  • Kundeoplevelsen – Den gode oplevelse med renovering af vinduer starter med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning – det garanterer dig en god kvalitet når vi maler dine vinduer.

  • Planlægning – I god tid før opgaven påbegyndes, modtager du en opsummering af, hvad vores håndværkere har behov for, for at renovering af vinduerne kan foregå smidigt og effektivt.

  • Opstartsmøde – Lidt tættere på opstart mødes vi og gennemgår vi alle praktiske forhold om varsling af relevante parter, adgang, sikkerhed og afstemmer valget af farve en sidste gang.

  • Dialog – Umiddelbart før vi påbegynder opgaven med renovering af vinduer, kommer vi ud og sætter afspærring op, leverer evt. lift og får evt. sidste detaljer på plads, således at arbejdet kan begynde på aftalt dato. Mens arbejdet står på, bliver du løbende orientere om fremdriften og der aftales evt. justeringer af den oprindelige plan.

  • Opfølgning – Ved aflevering af de færdigrenovede vinduer laver vi en gennemgang, tjekker at der er ryddet op og overdrager evt. adgangsnøgler m.v.

Renovering af vinduer behøver dermed ikke at være et svært eller uoverskueligt projekt at gennemfører. Allerede fra din første kontakt med os vil du opleve os som din sparringspartner til dit projekt med renovering af vinduer. Sammen sikrer vi at tiden, hvor vi arbejder og renoverer vinduerne optimeres mest mulig.

Maling_Renovering_lasse

Lasse Lauridsen
Projektchef


Mobil: +45 81718003
Mail: lasse@brdr-lauridsen.dk

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Bevar det gode vindue

Det rigtige valg?  Renovering af vinduer giver dig mulighed for at bevare det flotte udtryk af en smuk ejendom samtidig med at du får en mere miljørigtig løsning. Vi giver dig adgang til et væld af erfaring og dygtige mennesker som ved, hvornår renovering er fornuftigt.

Renovering af vinduer kan også sparer på energien. Gamle vinduer kan godt indgå i en løsning som indebærer et godt indeklima og en fornuftig varmeregning blot vinduerne er tætte. Det forudsætter bl.a. at vindueskarm og rammer ikke må være ødelagte eller fortærede. Udover bedre indeklima og mindre varmeregning er vedligeholdte vinduer med til holde og måske øge værdien af bygningen. Det kan derfor være en god investering med renovering.

En miljø bevist beslutning

Har du fine gamle vinduer fremstillet i kvalitets træ er det muligt med renovering af vinduerne frem for udskiftning. Har du ældre vinduer som klæder ejendommen, har vi løsninger som både øger komfort og reducerer varmeregningen. Det er generelt mere skånsomt for miljøet at renovere frem for at udskifte. Du sparer gennemsnitligt 40 % på CO2 regnskabet ved at renovere frem for at udskifte. Dette betyder at du kan tage et miljøbevidst valg uden at du behøver gå på kompromis med kvalitet. Renovering af vinduer er bedre for miljøet men er ikke altid det rigtige valg. Vi har mange års erfaring inden for vinduer og står klar til at vejlede dig til hvad der er det rette valg for dig. Du kan også følge os på Facebook, hvor vi løbende fortæller om vores projekter og bæredygtighed.