arrow pointer

Renovering af trapper

—— Hvad tilbyder vi?

—— Oplev det

Trappeopgange udsættes dagligt for hårdt slid og renovering af trappeopgangen er derfor løbende nødvendigt. Trapperne er det fælles areal, hvor alle der besøger ejendommen kommer ind fra alt slags vejr, og bærer store og små ting op og ned fra lejlighederne. For at en trappeopgang skal fremstå indbydende i en flot høj standard over længere tid, kræver det gennemført kvalitetsarbejde. Vi har mange års erfaring med renovering af trapper og maling af opgange samt udskiftning af døre. Vores dygtige kompetente håndværkere altid står klar med gode ideer, inspiration og til at yde et ekstra flot arbejde. 

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Fokus på kundeoplevelsen

Hvis man ønsker det, tilbyder vi også en løbende renovering af trappeopgangen. På denne måde kommer du hjem til en indbydende og flot trappeopgang. Vil du høre mere kan du altid skrive til os, eller læse mere på vores LinkedIn.

—— Om arbejdet

Vores arbejder starter med, at du oplever en professionel gennemgang af både hovedtrappe og bagtrappe. På et møde med ejendommens repræsentanter fremlægger vi vores gennemgang med jeres ønsker. Det munder ud i et detaljeret tilbud, hvor I får en seriøs vurdering og realistisk budget af den samlede opgave der skal udføres. Når tilbuddet er accepteret, udarbejder vi en tidsplan for projektet. Specielt når det drejer sig om renovering af hovedtrapper er det vigtigt at inddrage beboerne i opgangen, så det er muligt at komme til og fra lejligheden medens vi arbejder.

I god tid varsler vi beboerne så alle ved, hvornår og hvordan de kan komme til og fra hjemmet. Med hensyn til renovering af bagtrapper er det ofte lidt enklere at få logistikken til at gå op. Det er dog vigtigt at trappen er ryddet, så vi kan komme til og arbejdet kan forløbe uden at blive unødigt forsinket. Når arbejdet igangsættes, sørger vi for, at en repræsentant fra ejendommen løbende opdateres med fremdriften, frem til at vi laver en afleveringsforretning.

Ovenstående sikrer dig, at du efter renovering af trappeopgange står med trapper som har bedst mulige holdbarhed, en super kvalitet og uden ubehagelige overraskelser af nogen art – og det hele er færdigt til aftalt tid.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud