Din professionelle murer i Gentofte

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Murer i Gentofte

Hvis du leder efter en dygtig murermester til din mureropgave så kontakt Brdr. Lauridsen. Vi er et entreprenørfirma som i mere end 25 år, har hjulpet mange boligforeninger og erhvervsudlejere med mureropgaver i Gentofte til attraktive priser.

Brdr. Lauridsen er specialiseret i facade, opgange og lejligheder, som bl.a. dækker over:

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Pris på en murer i Gentofte

Når du vælger din murer er vores råd,  at du først ser på kvalitet, tillid, anbefalinger, troværdighed etc., – forhold, som uanset opgavens størrelse vil have stor indflydelse på løsningen af opgaven og samarbejdet.
Når du er tyg ved disse faktorer så er prisen for et murer projekt jo altid vigtig når der skal træffes en beslutningen om, hvilken murer du vil anvende. Konkurrencen i Gentofte er hård, så vi har altid skarpe priser.

Murerarbejde med kvalitet

Murer opgaver i stærk kvalitet er i høj grad et spørgsmål om godt samarbejde. Vi ved at en god tillidsfuld dialog skaber de gode resultater, hvorfor den løbende dialog med kunden prioriteres højt. Det sikrer, at alle der bliver berørt af murer arbejdet i ejendommen er ajour og trygge ved med forløbet. Når Brdr. Lauridsen afslutter et murerarbejde, gør alle vores murere det med oprejst pande og stolthed over et veludført murerarbejde.

Vi har en lang række lifte, som gør det muligt at udføre mange udvendige murer opgaver på etageejendommene uden at genere beboerne med store stilladser.

—— Erfaren murermester og stærk pris på murerarbejde

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Hos Brdr. Lauridsen vil du opleve konkurrencedygtige priser på forskelligt murearbejde i Gentofte.

Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi til at du får et murerarbejde af høj kvalitet.

—— Brdr. Lauridsen tager ansvar

Facaden bliver løbende udsat for slid i form af påvirkning fra sol, vind, regn, temperatursvingninger. Dertil kommer fugten indefra der kommer fra livet i ejendommen – og endelig også den fugt og de påvirkninger fundamentet som bygningen står på, er udsat for.
Som kunde hos Brdr. Lauridsen har du muligheden for at være på forkant med at passe på bygningen og facaden. Med mange års erfaring med udbedring af sætningsskader, skader på puds og sten tilbyder Brdr Lauridsen at overvåge facaden på ejendommen, så foreningen kan optimere omkostningerne til renovering af facaden og maling af facaden holder bedre.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker